Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie chce mi się już żyć

Polecane posty

Gość gość

Jest beznadziejnie i to, że zmieniła się jedna cyferka w roku niczego nie zmienia. Chcę umrzeć, bo wiem, że nic dobrego mnie już nie spotka. Bóg mnie zostawił, ludzie zresztą też.

Gość gć
Boga nie ma, a inni ludzie nie mają znaczenia. Żyjesz dla siebie i tylko siebie masz. Weź się w garść, zamiast się użalać, bo inaczej nie zmieni się nic. Śmierć Ci nie pomoże. Od tego co cię nęka nie uciekniesz.

Gość gość
A co się stało?

Gość Panna_NikT1
Czuję się tak samo. Cała młodość zmarnowana na różne rozterki. A z wiekiem człowiek kostnieje i znacznie trudniej się zmienić. Bezsensowna wegetacja.

Gość gość
Łatwo powiedzieć 'weź się w garść', kiedy wszystko wali się na głowę. Straciłam pracę, jestem samotna i w depresji, nikomu na mnie nie zależy, moja matka mnie tylko wyzywa, w dodatku nie widzę dla siebie perspektyw.

Gość gość
W głębi coś trzyma mnie przy życiu, ale z dnia na dzień na gorzej i ja już tego wszystkiego nie jestem w stanie wytrzymać... Najbardziej boli mnie ta sytuacja z pracą, bo robiłam wszystko, by się sprawdzić, a tu takie coś.

Gość gość
Czemu nikt nie odpowiada? Napisałam tutaj w nadziei, że ktoś mi pomoże, a tymczasem cisza...

Gość gość
Jak będziesz w ten sposób myśleć że nic się nie układa to tak będzie. Trochę optymizmu, znajdziesz inną pracę może nawet lepszą?

Gość gość
A czego się spodziewałaś, życie jest do bani... Myślisz że tylko twoje? CHCESZ SIĘ LICYTOWAĆ!

Gość gość
Życie jest trudne. Zapamiętaj to. Jest i zawsze będzie. A naszym zadaniem jest się z nim zmierzyć. To jest trochę gra. Nie możesz się poddać, bo będziesz nieszczęśliwa. Musisz walczyć