Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polki są talko materacem dla ciapaków

Polecane posty

Gość gość

taka prawda :)

Gość gość
Oczywiście ze taka prawda i wciąż się dziwię dziewczynom, które wierzą ze jest inaczej...wystarczy spojrzeć jak oni zachowują się w stosunku do kobiet. Zero szacunku, okropienstwo...na sam ich widok robi mi się niedobrze...żygac się chce na widok tych brudasow. Wystarczy przejść chodnikiem i mieć słowiański typ urody a oni już muszą gwizdac i silnik się publicznie....odrażające, nienawidzę takich typów przez co odpycha mnie ich rasa...

Gość gość
No nieprawda,ja ze swoim jestem już 2 lata.Polscy faceci do pięt im nie dorastają.

Gość gość
to dziwne, ale początkowo myślałam, że piszecie o Polakach i pomyślałam, że opis się zgadza... ten o braku szacunku do kobiet

Gość gość
Jakoś w moim przepadku jest inaczej, to kobiety się ślinią jak idę z moim mężczyzną, (który ma ciemniejszą karnację) w Polsce. Jesteśmy razem prawie trzy lata i nigdy nie oglądał się chamsko za innymi dziewczynami.

Gość gość
Może inaczej to wygląda w pl bo mało takich. Ja mieszkam 8 lat w UK i naogladalam się takich czy chciałam czy nie. Nigdy nie szukałam z nimi kontaktu, byli mi obojętni ( choć prawda jest ze ogólnie przystojni są) sami sobie jednak zapracowani na złą opinię. Nie twierdzę, że Polacy są wszyscy super extra ale z tego co ja widziałam to nic mnie już chyba nie jest w stanie przekonać do ciapakow...a poza tym 3 lata to nie jest długo, choć życzę Wam szczescią mimo tego. Nie wypowiadam się niepotrzebnie o nich z powodu zazdrości itp ale z doświadczenia jakie z nimi miałam...

Gość gość
noo ale byc rumunka to jeszcze wiekszy wstyd