Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak skutecznie wyleczyc zatoki

Polecane posty

Gość gość

j.w Jakie macie sposoby na wyleczenie zatok.

Gość gość
SINUPRET

Gość gość
Wyśle skuteczne, własnoręcznie sporządzone krople .Farmaceutka

Gość gość 157
Ja też kiedyś miałem problem z zatokami. Od kiedy uczęszczam regularnie do Sauny!! Szczególnie pomaga na zatoki Seans Miętowy z olejkiem eterycznym Eukaliptusa. Seans ten nazywa się Powiew Alaski Jest to seans na udrażnianie dróg oddechowych w tym na zatoki. Seans ten oczyszcza drogi oddechowe i zatoki. Takie seanse prowadzone są w Termach Rzymskich w Czeladzi.

Gość Leen
Witajcie, Ja także zmagam się z chorymi zatokami. Jestem w 35 tygodniu ciąży i dopadło mnie tak potworne zapalenie, że dostałam Duomox. Katar minął, mogę oddychać, to 8 dzień 10-ciodniowej kuracji antybiotykowej. Jedno co mnie martwi - to wciąż spływająca gardłem wydzielina :( Czy to nie minie?!?!?!?!?! Mam wrażenie, że to spływanie gardłem tak sobie już trwa od zeszłorocznego zapalenia zatok.. Jak to doleczyć do końca?!?!?!?!?!

Gość Lovelasss
Proponuje zgłosić się do centrum leczenia zatok w mml. Tam najlepsi lekarze pomogą w doleczeniu, wyleczeniu zatok. Polecam sam byłem ich pacjentem. Byłem bo już nie mam problemów żadnych z zatokami.

ja też byłem, klinika MML jest miejscem, które zapewnia najwyższy poziom leczenia w super warunkach, a przy okazji można liczyć na kompleksową pomoc :)

Gość gość
A macie jakiegoś konkretnego lekarza na myśli? Bo chce się tam wybrać a nie jestem ze stolicy, i robię rozeznanie wśród zadowolonych pacjentów u kogo konkretnie byli w tej klinice.

Gość gość

Długo się zastanawiałam jaki inhalator kupić dla całej rodziny ale ostatecznie padło na włoskie Familino z dożywotnią gwarancja i jestem z niego zadowolona. Porządny mocny sprzęt, do częstej inhalacji górnych i dolnych dróg oddechowych.