Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy warto powiedzieć komuś o uczuciu jakim się go darzy

Polecane posty

Gość gość

jeśli wie się z góry, że ta osoba jest zakochana nieszczęśliwie w kimś innym?

Gość gość
sprobowac mozesz:p co Ci szkodzi

Gość gość
warto, bo nawet jak masz minimalną szanse na to uczucie to jednak jest, zresztą odmowa sprawi, że zaczniesz żyć od nowa i przestaniesz zadręczać się i upiększać to co wcale piękne być nie musi

Gość gość
Pytam, bo jestem zakochana w koledze, a wiem, że wzdycha do koleżanki (bez wzajemności). Chciałabym się z nim spotkać i powiedzieć wprost, co czuję, tylko ciągle zastanawiam się, czy to nie zaważy potem na naszych przyszłych kontaktach.

Gość gość
Gościu, nie obchodzi mnie to, co ty chcesz. Opuść ten wątek, przeszkadzasz tylko.

Gość gość
nie warto mówić, nic to nie da

Gość gość
Mysle, ze nie warto sie tak odrazu otwierać. Zakładam, ze nie poznalas tego chłopaka na tyle blisko zeby czuć do niego coś naprawdę poważnego poza jakimś tam pozadaniem. Jesli powiesz chlopakowi, którego tak naprawdę nie znasz i któremu podoba sie inna co czujesz to są dwie opcje a) jesli jest normalny i szuka szczerego związku pomyśli, ze jesteś dziwna, bo zakochalas sie w nim nie znajac go i staniesz sie w jego oczach jakby to powiedzieć łatwa i zdesperowana Opcja b) jesli jest typem osoby, która szuka dziewczyny na seks to jesli jesteś atrakcyjna moze chcieć sie zbliżyć do ciebie :)

Gość gość
Na pewno zaważy to na waszych kontaktach. W którą stronę by nie poszło, zmiana będzie pewna.