Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pragnę ostrej, szalonej, namiętnej

Polecane posty

Gość gość

Nie ważne brunetka czy blondynka, nie ważny wiek, stan cywilny... ważne aby była zadbana i SZALONA w łóżku na maksa!!!:) ważne aby chciała zrzeszczyć w każdy możliwy sposób... aby ten czas we dwoje był najbardziej wyuzdanym czasem... mam 28 lat... wysoki, mocnej budowy, przystojny, żonaty- a więc dyskretny:)

Gość gość
A ja szukam takiej kobiety:)

Gość gość
Po co się żeniłeś? Współczuję Twej żonie. Oby zastosowała Twoją metodę i znalazła sobie na boku szalonego ogiera.

Nie ważne brunetka czy blondynka, nie ważny wiek, stan cywilny... xx jesteś zdesperowany xx ważne aby była zadbana i SZALONA w łóżku na maksa!!! xx nie to, co żonka, rzecz jasna:-O xx usmiech.gif ważne aby chciała zrzeszczyć w każdy możliwy sposób... aby ten czas we dwoje był najbardziej wyuzdanym czasem... xx ciekawe czemu Twoja pani mając takiego ogiera, podchodzi do tego obojętnie...? xx mam 28 lat... wysoki, mocnej budowy, przystojny, żonaty- a więc dyskretnyusmiech.gif xx oto i odpowiedź: wysoki (w najlepszym wypadku 170cm), mocnej budowy (otyły, najprawdopodobniej z mocno rozbudowanym mięśniem piwnym), przystojny (tjaa...), żonaty a więc dyskretny (w wolnym tłumaczeniu- szukam darmowej d****** która w odpowiednich momentach trzyma język za zębami). xx No cóż, życzę powodzenia:-)

Gość gość
bonny coś tam... skoro Ty jesteś taki fajny to co tutaj robisz na tym forum??! odpowiedź: jesteś lamusem, któremu w życiu nic się nie udało, a sądząc po tym, że masz tutaj swój profil- więc pewnie dużo czasu tu siedzisz... A skoro dużo czasu spędzasz na forum, to napewno nie masz kobiety, a nawet prawdopodobnie przyjaciół:)

Gość gość
nie, nie wiem kim jest bony bo nie śledzę tego forum dzień i noc, a w tej wypowiedzi nie było żadnej formy osobowej... ej gościu

Gość gośćjjjjjj
A skad jesteś ?

Gość gość
Była bym chętna razem z mężem to zrobić we troje gdybyś chciał ?ja 24 lata mąż 25 lat.Tylko w grę by wchodziło szleństwo seksu całą noc gdybyś mógł się urwac,albo z żonką we czwórkę.

Gość gość
..musztardy? :P

Gość gość
ważne aby chciała zrzeszczyć w każdy możliwy sposób... x Wrzeszczeć..???

Gość gość
gość 21:19- ZGRZESZYĆ- czasami słownik w telefonie stara się myśleć za nas niestety, ale myślę, że Ci bardziej inteligentni zrozumieli, lecz niektórzy nie... gość 20:47- ciekawa propozycja... skąd jesteście??

Gość Melinda 99
A ty autorze skad jesteś?

Gość gość
podaj maila, sprawdze to o czym piszesz:)

Gość gość
Hoooja tam sprawdzisz,kobiety pytają skad jesteś ,a ty nawet nie raczysz odpowiedzieć debilu.,

Gość gość
jestem z łódzkiego

Gość gość
podaj @

Gość gość
A Ty skąd jesteś? tborowski@vip.onet.pl

Gość gość
lepiej żonki pilnuj kochasiu, żebyś po wakacjach nie musiał chrzcić małego mulatka :P

Gość gość
od czego są badania DNA