Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy warto walczyć o kobietę która nas nie chce? Kocham ją jak nikogo wczesniej

Polecane posty

Gość gość
Kobieta autora to napewno porządna,nic nie pisze,ze latawica.Zazdroscicie miłości.Tacy co sami są nieszczęśliwi tak wlasnie radzą,bo zazdroszczą.

Gość gość
Kobieta to dzisiaj kocha a jutro to by ci trutki dala. Nie bac glupi i s********j od niej, bo kobiety milosci nie rozumiom.

Gość gość
Miłości nie rozumieja.Moze ona tez kocha,tez teskni,ale jak nie dbał o jej potrzeby,nie okazywał uczuć to odeszła,a co miała myśleć.Faceci stosują te kretyńskie gierki a potem płaczą.To powiedzcie co ma myśleć kobieta jak facet sie tak zachowuje.Mysli,ze nie kocha,ze zdradza,i odchodzi,proste.

Gość gość
gość 2015.01.02 Nie przejdzie, wiem że to była kobieta mojego życia. Niestety przeze mnie i moje podejście wszytsko zepsułem, nie umiem tego sobie wybaczyć. x zawsze mnie to dziwi, że teraz rozumie, przedtem nie rozumiał/nie rozumiała, bo kobiet też to dotyczy co takiego się stało? zostawiła cię trzeba było tak silnej reakcji żebyś pojął że ci na niej zależy? no to może wcale ci tak nie zależy to tylko wstrząs pourazowy gdyby ciebie nie zostawiła to co by się działo byłbyś taki sam nie doznałbyś żadnej refleksji ale może masz rację i się staraj nie wiem

Gość gość
No własnie Miał kobiete swojego życia i sie nie starał.Dziwny typ.Inny by na rękach nosił,on olewał a teraz skomli.Musisz jej szczerze wszystko wyznać inaczej kanał.

Gość gość
Tylko czy ona ci uwierzy.Kobiety nie kochane w zwiazku myślą ze są zdradzane.Ciezko ci będzie,ale nie znaczy,ze nie jest to mozliwe żeby ci wybaczyła.

Gość gość
Olej ją i znajdź taką dla której będziesz wiedział co robić. Ta na ciebie źle działała. Kwestia znalezienia odpowiedniej i facet się zmienia moment.

Gość gość
Przecierz autor pisze ze kocha jak nikogo wcześniej,to dlaczego czuła sie niekochana,pogrywał sobie to został olany.Kup kwiaty,spotkajcie sie i porozmawiajcie,zaproponuj spacer.Jesli cię kocha to bedziecie razem.Skoro autor zawalił musi sie teraz wysilać jak chce byc z ukochana kobietą.Ona tez cierpi co myślicie.

Gość gość
Cierpi,cierpi,kocha pewnie takiego dopka,i placze,a ten na damskim forum żale wylewa .Co za pajac,zamiast jej uczucie wyznać.

Gość gość
Ale ty gosciu p//i//e//r//d//o//l//i//sz//,laska widać ma charakter to cię zlała.Juz inny ja puka a ty smucisz tutaj.Takie z charakterem są w cenie.Głupi innemu oddał przysługę.Jak sie nie dba o milość to sie do końca życia rozpacza.Tez to przerabiałem.Jestem obecnie sam i tak juz pozostanie.Moja ma juz dzieciaka z innym i ja sie do tego przyłożyłem.Wziął bym ja z dzieciakiem ale ona mnie nienawidzi,smutek jak cholera.Takie życie do d**y.

Gość gość
Przeżywałam w swoim życiu jedno rozstanie, ale na szczęscie znowu jesteśmy razem. Pierwsze dni to było niedowierzanie…. Nie potrafiłam zrozumieć, że face z którym byłam 4 lata zostawił mnie bez powodu. Przeszukując Internet w sposobach na Jego odzyskanie trafiłam na stronę http://urok-milosny.pl – i choć ciężko było mi w to wierzyć to podziałało. Wrócił się do mnie, jesteśmy razem i mamy już dziecko: )