Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Robienie faceta w konia

Polecane posty

Gość gość

Lubicie podpuszczać facetów, a potem się wycofywać?

Gość gość
nie.

Gość gość
w cxym podpuszczać ?jak można jesli sa zajęci :D

Gość gość
Nie a dlaczego pytasz?

Gość gość
Tak lubiom. Czasami sie znecac :)

Gość gość
28 letnia szefowa?

Gość gość
Nikt nie wycofuje sie bez powodu. Warto porozmawiać żeby rozwiać wątpliwości. Pozdrawiam.

Gość gość
Uwielbiam uwodzić,bajerować,flirtować a potem niech spada.Szczególnie jak taki jest pewny siebie że mu sie oddam,że tego chce a tu ZONK,super uczucie.Panowie pewność siebie gubi!!!

Gość gość
Nie piszcie tak nawet. Przez was tracę nadzieję w szczerość zachowań kobiety która mi się podoba i nugdt jej tego nie wyznam z waszego powodu :( :( :(

Gość gość
A brak pewności siebie odpycha kobiety.

Gość matilda7
taa dokładnie to ostatnia moja ulubiona dyscyplina. Ale tylko stosuje to wobec panów którym się wydaje że taki to nie wiadomo co, i ze może mieć każdą laskę, i znów kolejna nawina się trafiła. A takich bardzo łatwo wyczuć. Myśą żę zaraz będą mieli mnie w garści no bo przecież jak to jaki taki piękny i cudowny, a tu zonk. Inna sprawa ma się z facetami , którzy sa grzeczni mili nie narzucają się, nie wychodzą poza ramy koleżeńskie. Wtedy też w stosunku do takich jestem miła, i ciężko mi jest urwać relacje, bezlitośnie tak bez słowa. Teraz mam taki właśnie beznadziejny przypadek, i doszukuje się jakiegoś błędu, albo mankamentu, czegoś co by świadczyło ze ten facet też jest dupkiem. Ale jak na razie niczego takiego się nie doszukałam. Ale to różnie może być, jak ktoś tu wspomniał faceci to wilki w przebraniu owieczek, wiec nigdy nie można do końca ufać. W każdym razie róbcie tak dalej mili chłopcy bawcie się uczuciami innych, ja czekam na was kochani by pomścić tamte biedne dziewczyny. Kiisss:*

Gość koń szmaciarza
Generalnie to bym Cię chętnie poznał i pewnie bzykną. Napiszę Później bo zona idzie, bajerantko.

Gość gość
ja tak nie robię, nigdy, wobec dupków i babiarzy - mogę z nimi poflirtować i puścić z kwitkiem ale to na poziomie początku znajomości - na zasadzie, że nawet się z nim nie spotkam np, nigdy natomiast nie dawałam nadziei na coś więcej osobie, co do której wiedziałam, że nie będę w stanie się zaangażować. I nie piszcie, że to specjalność kobiet, mnie już dwóch tak potraktowało, jedyne moje dwie miłości, za każdym razem to samo - najpierw nieba Ci przychyli a potem jednak się odechciewa. Dziękuję za takie relacje, wolę być sama

Gość gość
Generalnie to ty masz publiczne zboczenie widze :D frajer

Gość Ćpun z klasy
A Matildo7. Pytanie takie a czy czasem twoja prawa warga nie jest ruda? Bo jesli tak to lewy sutek się lekko zapada.

Gość gość
facet sam robi sobie konia ,tak do temaciku :D

Gość Łysek pokładu Idy
Mało widziałaś i przeżyłś. Ktos może sprzeda cię Albanom i pujdziesz do ludzi w Holenderskim lub niemieckim burdelu. Wiele cwaniar jest na Taunus str. We Frankfurcie. Nawet nie myslą o zmianie swej sytuacji tylko siegają po here lub crack. Potem dają w aucie za 10€ bo tyle losztuje buch cracku. Kazda z was wielkich cwaniar może być powieziona, i tylko łud szczęścia skieruje was na zachod, bo te co mają pecha pojadą do Petersburga lub moskwy, a tam nie przeżyją nawet 3 miesiecy.

Gość gość
ty wyżej *****aj grwe póki możesz :D dużo łozysz? a co były i wnuki ?dały sie przekabacić nieudacznikowi? dalej w szmaty

Gość gość
Dobrze się bawi za kase frajera,bawcie się ile się da a potem kopa jak nie posłuszny,niech się nauczy słuchać"piesek"!i jak chce to na kolana!!!zastanowię się?

Gość gość
Jak facet się zabawia to jest wszystko ok, ale przecież kobieta nie ma prawa tak postąpić.

Gość gość
Jak faceta jest świnią, to ty też musisz?

Gość gość
*facet

Gość gość
Poki mloda i ladna ...pozniej juz jej nikt z reki jesc nie bedzie:-)

Gość gość
Jak facet jest rozgarnięty to wyczuł już dawno co robisz. Podziwia tylko twój upór zdumiony że nadal potrafisz odczuwać z tego powodu satysfakcję. >:)

Gość gość
No chyba że zakochany ogromnie wtedy możesz mieć ubaw a jeśli nie to na odwrót. Przejdzie mu nie martw się a ty nic na tym nie ugrasz. Tracisz element zaskoczenia na którym ci tak zależy.

Gość gość
Pewnie autor jest pewnym siebie samcem któremu żadna nie ma prawa się oprzeć . Poznał JĄ, była zainteresowana ale gdy wyczuła jaki z niego cwaniaczek odsunęła się na bok. Autor nie może przeżyć ze jakaś laska (być może pierwszy raz w życiu) dała mu kosza. O zgrozo, trafiła się sucza. Zła, okropna sucza bez serca jak i wszystkie kobiety na świecie. xxx A może by tak przeanalizować własne zachowanie drogi autorze i wyciągnąć wnioski dlaczego mogło się tak stać? Żadna normalna kobieta nie podrywa faceta tylko po to by go rozkochać i zostawić. Widocznie musiałeś ją czymś odstraszyć więc proszę nie wylewać frustracji na całej kobiecej populacji. Przmyśl dobrze co piszę.Pozdrawiam.

Gość gość
Autor tematu czy ja ten z 19:22? Bo się pogubiłem.

Gość gość
Temat stary jak świat wiecznie aktualny dlatego ciekawy. Prrrrrr