Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ykk

Nigdy nie znajdę dziewczyny.

Polecane posty

Gość ykk

Mam 19 lat nigdy nie miałem żadnej dziewczyny. Pomimo tego że nie trzymam się na uboczu mam kumpli i chodzę na imprezy dziewczyny nigdy nie interesowały się mną. Obawiam się że to przez mój wygląd. Jestem niski i chudy mam 173 cm i 60 kg. Dziewczyny nie tylko nie interesują się mną ale i są nieprzyjemne wobec mnie i podśmiewają się ze mnie pomimo że nie daję swoim zachowaniem powodów do tego. Dodam że głupi nie jestem mam dobre oceny i ambitne plany na przyszłość. Czy z takim wyglądem mam dalej próbować szczęścia w relacjach z kobietami czy lepiej sobie odpuścić i zająć się sobą?

Gość gość
dlaczego nie zmienisz yglądu? Siłownia 3x na tydzień i oryginalny styl, nie mówię o kopiowaniu pedałów w rurakch

Gość ykk
Chodziłem na siłownię ale nie było żadnych wyraźnych efektów za szybka przemiana materii i bardzo drobna budowa ciała.

Gość gość
haha dziewiecdziesiat dwa pierwszy raz napisales cos fajnego :D

Gość Wild_Thing
Mam kolegę o podobnych wymiarach co Ty i nie może się opędzić od chętnych. To kwestia pewności siebie, nie wyglądu. Ambitne plany to też plus dla Ciebie. Może Twoje koleżanki są jeszcze za głupie żeby to docenić.

Nie przesadzaj :) miłość na pewno Cię kiedyś znajdzie Wiem że samotność jest trudna, sama czasem mam wrażenie że będę sama do końca życia i jestem beznadziejna, ale nie wolno tak się nastawiac Moja rada zajmij się sobą, nie szukaj dziewczyny na siłę, ale jak się znajdzie to nie odtracaj :)