Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przyjaciółka wcale nie mówi o swoim facecie.

Polecane posty

Gość gość

Jak ją pytam co u nich, to odpowiada "dobrze" i zmienia temat. Ja jej gadam o swoim, opowiadam o wszystkim, a o niej tak naprawdę niewiele wiem. Albo coś powie, albo nie, ale z reguły mało mówi o sobie, a o facecie to już wcale. Czy to się wam dziwne nie wydaje?

Gość gość
moze udaje z ekogos ma

Gość gość
Nie, dziwne jest opowiadanie o swoich prywatnych, często intymnych sprawach na prawo i lewo :O ona po prostu szanuje swoją prywatność.

Gość gość
A ile sie przyjaźnicie? Moja taka sama była ;) przyjaźnimy sie moze z 3 lata. Od jakiegos roku dopiero spowiada mi sie co u niej. Wcześniej musiałam mega naciskać, bo tez tylko ja gadalam o swoim zyciu. Przyznała, ze to dlatego, ze nie lubi byc naciskana i jak naprawdę bedzie miała potrzebę sie wygadać, to to zrobi. I zrobiła ;) Moze Twoja to tez taki typ jak moja.

Gość gość
nie na prawo i lewo. Mówię przyjaciółce a nie wszystkim wokół. Moje koleżanki opowiadają sobie o różnych rzeczach, o facetach, o ich zachowaniach. Nie rozumiem, dlaczego ona nic nie mówi. Już nie raz się o to z nią pokłóćiłam i pogniewałam, a ona tylko wzruszyła ramionami.

Gość gość
My się znamy już jakieś 12-13 lat. Mamy teraz po 26. To kawał czasu...

Gość gość
a widzialas go?

Gość gość
No ale ona przecież musi wiedzieć wszystko, psipiapsiolka taka.

Gość gość
Ludzie sa rozni. Jedni maja potrzebe mowienia inni nie.Jesli jednak ktos nie mowi wcale i unika tematu to albo jest w zwiazku toksycznym albo partner/ka nie istnieje.

Gość gość
Nie, bo to świeża znajomość. Ona mojego też jeszcze nie poznała.

Gość gość
Może ona ci nie ufa, albo to jeśli przyjaźń tylko z twojej strony? Może też być introwertyczką.

Gość gość
To miałyby się zwierzać obcej, nowo poznanej osobie? :O

Gość gość
Jezu, laski, czytajcie ze zrozumieniem... Piszę, że znajomość z nim jest świeża. My się znamy kilkanaście lat...

Gość gość
no ale co ma opowiadać? Ja ją rozumiem, też na takie pytanie odpowiadam "dobrze" i dalej nie drążę.

Gość gość
Nie ufaj jej. Sa kobiety ktore nie pozwalaja swoim partnerom mowic o nich do innych a same chca wszystko wiedziec. Takim kobietom nie wolno ufac.

Gość gość
no to o czym niby przyjaciółki mają rozmawiać jak nie o facetach, swoich problemach etc.?

Gość gość
Ja też nie rozmawiam o dziewczynie z kumplami, bo po co? To są moje prywatne sprawy, poza tym dziewczyna mogłaby sobie nie życzyć aby o niej rozmawiał za jej plecami.

Gość gość
ale ja nie jestem kumpelą tylko przyjaciółką. Długoletnią zresztą.

Gość gość
Ale może ona nie uznaje rozmów o tak intymnych sprawach, uszanuj to. Ja też bym sobie nie życzył, aby moja dziewczyna opowiadała o tym co się u nas dzieje, bo to nasze sprawy, a nie innych.

Gość gość
Ona nie uznaje rozmow o swoich intymnych sprawach ale wyciaga z Ciebie. Zmien przyjaciolke. Popatrz jaka jest dla innych. Jesli nienawidzi innych kobiet czy nawet swojej wlasnej matki to nie ufaj jej.

Gość gość
Ja tak samo nie odpowiadam swoim koleżankom o moim facecie, a one nie opowiadają mi o swoich. Jakim trzeba być pustakiem bez tematów do rozmów, żeby sprzedawać informacje o swoim związku? Nie masz zainteresowań? :O

Gość gość
Ona pewnie też nie jest zainteresowana twoimi sprawami, ale ty autorko nie potrafisz przymknąć mordy, a ona nie chce być chamska.

Gość gość
Dokladnie tak. Sprawdz czy Twoja przyjaciolka nienawidzi inne kobiety w tym wlasna matke. Jesli tak to bedzie z Ciebie wyciagac o Twoim zwiazku a nic nie powie o sobie. Nie ufaj jej.

Gość gość
Ja tez ucinam rozmowy o seksie, problemach, etc...moze facet jest zonaty?

Gość gość
też miałam przyjaciółkę"która stwierdziła że udaję że kogoś mam :-) oczywiście tej pani już nie ma w moim życiu .dodam że moja miłość to moja magia i nie będę o tym gadać jak o pierogach ,zakaz wstępu pi,ndki :-) a jej zwierzenia były męczące w przypadku problemów zajeżdżała mnie godzinami i męczyła o niekończące się porady więc kto tu jest narwany ? nigdy więcej przyjażni,tylko ukojenie w miłości

Gość gość
Osoby szczere mowia wtedy zeby sie nie zwierzala juz po minucie. Osoby falszywe wysluchuja zwierzen i udaja przyjaciolki.

Gość gość
jak wam świdruje w umysłach że czegoś nie wiecie:-) jakie analizy że żonaty ślepy albo świr,prawie się posikacie jak macie niewiadomą:-)

Gość gość
tak sądzisz? taka przyjaciółka nie wyczuwa delikatnego " unikania to walce które muszą wszystko opowiedzieć nawet jak prosisz o spokój lub marudzisz że dziś padasz :-)

Gość gość
jesteście chore...to, że kobieta jest mądra i nie papla na prawo i lewo to znaczy, że nienawidzi kobiet z własną matką na czele?

Gość gość
Krotko - autorko, zmien przyjacioke, wiecej sie jej nie zwierzaj.