Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Długi i garbaty nos (zdjęcia)

Polecane posty

Gość gość

http://s10.ifotos.pl/mini/201501022_wrxssaq.jpg http://s5.ifotos.pl/mini/201501022_wrxssas.jpg Hej. Mamy pytanie odnośnie mojego nosa? Jak go oceniacie? Jest bardzo brzydki? Mam duże kompleksy z jego powodu. Już w szkole wyśmiewano się z niego, czasem ktoś z rodziny też nie szczędził komentarza na temat mojego nosa. Powyżej zdjęcia mojego nosa z obu profili. Czekam na szczere opinie. Myślę o operacji plastycznej, ale na obecną chwilę nie mam na nią pieniędzy. Może się kiedyś uzbiera...

Gość gość
eeee nie jest zły. wyluzuj

Gość gość
Ładny nie jest,ale sa gorsze..nie martw się.

Gość gość
Moim zdaniem nie jest zły, bo chociaż ma garb, to jest dość szczupły, taki klasyczny. Poza tym widać, że reszta twarzy śliczna :) Moim zdaniem dodaje charakteru, jedyne, co może być w nim negatywnego to to, że zadziera trochę usta do góry, też to mam...

Gość gość
To jest moja opinia i nie musisz brać ją pod uwagę. Gdybym ja miała taki nos to poddałabym się operacji. W tej chwili nos twój nie wygląda najgorzej ale nos rośnie do końca życia. Uważam że po operacji będziesz wygłądała lepiej. Radze ci jeszcze jak się już zdecydujesz na operacje żebyś wybrała dobrego chirurga i nie kierowała się ceną. To jest moja opinie i nie musisz brać ją pod uwagę.

Gość gość
Dzięki za opinie :)

Gość gość
Hehe mam prawie identyczny a może nawet troche bardziej długi, ale kurcze nie wiem mimo że marzyłam tez o operacji i nie miałam na nia nidgy kasy to jakoś i tak mam sie za atrakcyjną, bo oprócz tego to wszystko mam w sobie bardzo ładne. No może jeszcze zęby bym wyprostowała i wybieliła. Ale jak masz kase i ci to nie daje żyć to twoja sprawa tylko kwestia taka żebyś nie żałowała potem że widzisz kogoś obcego w lustrze bo ja się właśnie trochę bałam że będę miała jakieś zachwiania poczucia tożsamości po operacji. Taka operacja potrafi bardzo zmienić twarz

Gość gość
wypowiedź wyżej że nos rośnie przez całe życie. No i własnie trzeba te sprawe przeanalizować z kilku punktów widzenia i też wziąc pod uwagę również ten aspekt. Kiedy ktoś ma np. 20 lat to wiele wad jakoś przyćmiewa fakt że buzia jest młoda, delikatna i ma w sobie jeszcze coś dziecięcego, a więc takie defekty jak szczelina między zębami, odstające uszy czy długi nos jakoś nie szpecą jeszcze az tak bardzo. Ale w póżniejszym wieku szczelina między zębami czy odstające uszy już nie są takie cute tylko szpecą, a długi nos przy poważnej już twarzy i wyostrzonych rysach może sprawić że twarz już jest mniej kobieca, a jeszcze jakby dodać do tego że może on faktycznie minimalnie urosnąć ? Chociaz nie musi tak być. Steczkowska koło 40-tki już ma i nadal daje rade, wygląda nawet lepiej niż kiedyś.

Gość gość
Naprawdę nos rośnie całe życie? Przecież to jest kość, kości chyba nie rosną, kiedy jesteśmy już dorośli. Chrząstka może tak, ale chrząstka to tylko czubek nosa i płatki. Garb to kość... a jeśli garb by miał jeszcze urosnąć to załamka totalna...

Gość gość
Rośnie to wam chyba głupota w głowach na starość. Niektórzy na tym forum chyba mają problemy psychiczne. Młoda osoba ma się teraz martwić jak będzie wyglądać za 20 lat? Naprawdę co miesiąc mierzycie sobie nochala, bo może ukradkiem urósł o 1mm? Na każdego starszego człowieka patrzycie i myślicie jaki on brzydki? Ale tak to jest jak się nie ma innych problemów. Może będzie piękną i dojrzałą kobietą, tylko o siebie trzeba dbać a nie jechać na używkach i stosować tonę pudru, a zęby trzepać o wannę zamiast myć. Aha, polecam sobie mierzyć uszy, bo one też podobno rosną całe życie. Może kiedyś trzeba będzie je przyciąć.