Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

durex pley

pieszczoty piersi lubicje

Polecane posty

Gość gość
Bardzo lubię, ale jeszcze nie miałam orgazmu podczas takich pieszczot. Za to całkiem niedawno miałam pierwszy raz orgazm, kiedy mój facet pieścił moje pośladki. Żaden anal czy rimming, po prostu głaskał je, masował i ściskał, jednocześnie całując moje plecy, tylko tyle. To było niesamowite:-)

Gość gość
Lubie bardzo,ale mam duże piersi, trzeba się nimi umiejętnie zajmować,

Gość gość
Polecam;-)

uwielbiam jak rowniez pieszczoty karku, plecow, brzucha, ud, tylka i stop :) a nie, wroc, to juz chyba podchodzi pod masaz ;)

Gość gość
ja mam piersi nieczułe na pieszczoty. Generalnie dotykanie ich mnie bardziej denerwuje niż sprawia przyjennośc. Lubię za to ich dotykac sama, bo przyjemnośc czuję w.....dłoniach :) Tak, tak - to moje dłonie mają przyjemnośc - lubię sobie podotykac etc. Lubię za to pieszczoty pleców, karku, szyi, ud, pośladków.

Gość gość
lubie jesli facet wie jak sie nimi zajmowac moj dlugoletni facet podchodzil do moich piersi jak slon do jeza, jego niezdarne piszczoty irytowaly mnie niezmiernie, za to kiedy poszlam do lozka z kims nowopoznanym i po raz pierwszy piescil moje piersi odczulam prawdziwe seksualne podniecenie!

Dokładnie trzeba też umieć bawić się kobiecym ciałem.Ja bardzo lubię jak kobieta całuje moje piersi i liże sutki. Dochodzę w "3sec."

Gość gość
lubie cycuchy