Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

arentka102

Dziwka

Polecane posty

Chciałabym się zapytać co sądzicie o tej sytuacji, gdyż bardzo czesto się obrażam na sowjego faceta z byle powodu i potem głupio mi jest się przyznać do błedu i kłoce sie w nieskonczonosc do poki on mnie nie przeprosi. Mówi, że ma juz dosyc mojego obrażania, wiec tym razem chcalam sie was zapytać czy susznie jestem zła na niego czy nie czy tez powinnam sie zastanowic nad zwiazkiem. Otóż na sylwestra przebrałam się za dziwkę cekiny szal z piorami ite sprawy tancze z mym lubym po połnocy a on do mnie lubisz to d***** !! na cala sale uderzylam go w policzek i poszlam gdizes indziej a tanczyc a niedlugo po tym spać. Przypomial mi o tym dziś kolega, mowil ze na drugi dzien wszyscy sie z tego smiali. Poklocilam się z chlopakiem nie poszlam dzis z nim na urodziny jego kolegi i nawet sie nie odzywa, pewnie ise swietnie bawi, jutro dopiero sie wezmie za przeroprosiny ... :(

Gość gość
męska qrwo :D podszywaczu j****y :D:

Gość gość
A za co on ma cie głupia przepraszać?

Gość gość
lubisz to d***** albo lubisz to suko to jest taki tekst z filmu chyba JOB ale w tej sytuacji chyba sama bym się w*******a na swojego faceta

Gość gość
powinnaś się zastanowić nad sobą , bo jesteś emocjonalnie nadpobudliwa, nie kontrolujesz złości, nie umiesz rozmawiać z facetem , strzelasz fochy. Może jesteś po prostu jeszcze strasznie infantylna, może zbyt skupiona na sobie, ale może to jakieś poważniejsze problemy emocjonalne

Te ciągłe obrażanie jest na prawdę drażniące i męczące. Dla mężczyzny. Aczkolwiek w sytuacji gdy tak powiedział, zrobiłaś słusznie. Kilka dni i będzie po problemie.

czemu przebralaś się za dziwk e ? a później masz żal, że ktoś Cię nazywa po imieniu

to co innego jak sama na siebie tak powiem, czy znajomy dla smiechu a chlopak, było mi bardzo przykro, że tak mowi dla smiechu, żeby sie wszyscy smiali , bardziej go interesuje to żeby innym zaimponowac. Zastanawia mnie to ze wy to inaczej odbieracie nic moi znajomi, gdy sie dowiedizalam tego od kolegi, zaczelam sprzeczac sie z chlopakiem jakei dokładnie słowa padły i napisalam sms a do dwoch kumpeli co do mnie moj luby chamskiego powiedzial podczas sylwestra odpowiedizlay tylko ze d***** d******** wiec dla nich to tez byłoby chamskie.

Gość gość
Zostaw go, jeżeli tak mowi a potem nawet nie przeprasza nie zalezy mu tylko z kolegami idzie w balet to nie zasluguje na Ciebie!!

Gość gość
prostak... niektórzy się nie obrazaja na prymitywne zżarty, ja bym tez tak zareagowala