Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chłopak :(

Polecane posty

Gość gość

w sylwestra moj znajomy poprosil mnie o nr tel. Pisalismy i zapytal mnie czy wyskoczymy kiedys gdzies na piwo czy cos. Napisalam, ze jestem za i od wczoraj sie do mnie wogule nie odzywa, nie pisze. Zauwazylam, ze jest spokojny, ale sporo dziewczyn za nim lata. O co chodzi?

Gość gość
Moze powiedzial to na spontanie,a teraz zapomnial.No i jeszcze pelno tuch dziewczyn obok niego...

Gość gość
słowo KIEDYŚ u faceta to niestety pojęcie względne :) poza tym, oni lubią zwlekać, żeby nie było ani za wcześnie, ani za późno, poza tym, skoro kobiety za nim lecą.. wiesz, nie znam gościa i nie chce spekulować, ale jeśli to taki typ co skacze z kwiatka na kwiatek, to...cóż, sama rozumiesz, ciebie gdzieś tam ma w tel. jako kolejną opcję ;) Serio Panowie, nie jesteście skomplikowani :)

Gość gość
bzdura, żadnych opcji nie ma, wymyślacie sobie drogie panie ;) jak facet zainteresowany i widzi, że kobieta również, to owijania w bawełnę nie ma. Ale musicie mieć na uwadze, że owo "zainteresowanie" nie oznacza obrączki na serdeczny, bo jak to w życiu bywa, najpierw trzeba się popróbować i bynajmniej nie mam tu namyśli wyłącznie dopasowania mentalnego :P zresztą wy panie to najlepiej wiecie. Jeśli zaś pan niezainteresowany inicjował nic nie będzie jeśli spostrzeże zainteresowanie u damy i to nie jest czasowa odstawka, jak pani powyżej sugeruje :D