Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to nie za malo??

Polecane posty

Gość gość

Witam waże 53 kg przy 168 cm wzrostu mam 89 cm w bioravch i tyle smao w biuscie 62/63 cm w talii i w nogach 51 cm.Często słysze ze jestem chuda a wy jak sądzicie?mi sie wydaje, że nie jestem tak chuda jak ci ludzie twierdzą no , ale moze ja się nie znam?(ja uważam ,że jestem normalna)ale tak często to slyszę, że aż zaczynam mieć kompleksy

Gość gość
dodam,że mam 18 lat

Wg mnie trochę za mało. A wnioskuję to po obwodzie ud (chociaż to zależy w którym miejscu mierzysz).

Gość gość
aż mi lepiej naprawde :-)

Gość gość
no w najszerszym nale zawsze miałam długie i szczupłe nogi nawet jak byłam grubsza 10 kg

Wiesz, wszystko zależy od tego jak w ostateczności wyglądasz, bo obwody są dobre dla krawców.

Gość gość
wiem wiem masz racjez tymi wymiarami ale nie chce sie czuć jak anorektyczka a przez ludzi tak się wlaśnie czuje a mi się wydaje że tak super wyglądam(nie wiem moze to ma związek z tym ze schudlam te 10 kg)datego ludzia sie wydaje ,ze tak chudo...

Gość gość
w każdym razie przykro mi bo nie czuję się atrakcyjna chociaż mi się wydaję ,ze jest super, ale jak Ci to tyle osób mówi to zaczynasz się zasatanwiać

Pamiętaj że nie zawsze i nie dla wszystkich im mniej tym lepiej. Ja osobiście gustuję w trochę pełniejszych dziewczynach niż ta jaką sobie wyobraziłem na podstawie podanych wymiarów.

Talię masz bardzo wąską. Pamiętaj tez że chudość postrzega się nie tylko na podstawie obwodu pasa, piersi czy uda ale także rąk, brzucha, pleców itp.

Gość gość
Wiem wiem ręce mam chude za chude i to niestey wiem talię no tyle ile ja sie naociła żeby zejść z 78 do tych 62 to świat nie widział i byłam z tego dumna no cóż....może rzeczywiscie powinnam troszke przytyć

Gość gość
napociłam*

Gość gość
Dareios-nie wiem ty jesteś mężczyzną i lepiej wiesz jakie kobiety sie podobaja innym mężczyznom.Mi się zawsze szczuplutkie panie podobały i dlatego chciałam taka byc ale ja jestem kobietą ineczej patrze na to wszystko,i dzięki za wpisy bo byłes pomocny

To już sama musisz ocenić, tutaj widzę tylko cyferki. Można mieć małe wymiary i nie wyglądać chudo przez podskórną tkankę tłuszczową. Najlepiej jakbyś sprawdziła procentową zawartość tkanki tłuszczowej

Gość gość
wychdzi mi idelana sylwetka koło 20 i coś

Gość gość
no tej procentowej zawartości tkanki tłuszczowej znaczy tak tam jest napisane idealna syl;wetka nie , ze sb sama tak wmawiam ze 20 i coś to idealna xD

tak ale skąd wiesz że to jest 20? miałaś badanie? obliczyłaś z pomiarów fałdomierza?

Gość gość
znalazłam w internecie kalkulator procentowej zawartosci tkanki tłuszczowej wpisałam wymiary i tak tam jest

To nie jest wiarygodny wynik. Bo co jeżeli jakaś kobieta ma większe wymiary, ale jest mocno umięśniona i ma naprawdę niską zawartość tłuszczu? Kalkulator jej policzy że ma tłuszczu za dużo.

Gość gość
dobre nie wiem olewam ide spać a od jutra rzucam diete i spokojnie tyje xD w miare rozsądku rzecz jasna :-)

Myslałem że może robiłaś kiedyś takie badanie bo w niektórych miejscach można zrobić nawet za darmo.

spoko, luz, masz fajna , na dodatek proporcjonalna figure :) ja to nawet gdzieniegdzie mam ze trzy cm mniej w obwodach, a tyle samo wzrostu i tez slyszalam,ze za chuda, a zdrowa jestem jak ryba, wiec spokojnie :)