Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość1118

Na ogół jest wygadany, zabawny, wyluzowany przy mnie staje się

Polecane posty

Gość gość1118

Cichy, małomówny i poważny czy to znaczy, że nie jest mną zainteresowany? Jestem ogólnie lubianą osobą, otwartą do ludzi pogodną, dlaczego on tak się zmienia przy mnie?

Gość gość
musisz być na mur jakaś wybrakowana :P

Gość gość
Albo się boi albo mu stoi . Sprawdź :P

Gość gość
Robić to może z 2 powodów: - spina się bo czuję się przy Tobie niezręcznie, możesz go onieśmielać i boi się ośmieszyć przed Tobą i dlatego milknie( nieważne że wobec innych jest przebojowy); - nie lubi Cię i nie chce kontaktu z Tobą. Bardziej prawdopodobne to 1 niż drugie, bo jakby Cię nie lubił to jeszcze by dał do zrozumienia, że jesteś niemile widziana.

Gość gość
chce dobrze wypasc dlatego nie jest naturalny bo udaje gdyby byly oznaki niecheci, to znaczy ze trzyma dystans bo nie chce zebys za bardzo na niego leciala

Gość gość1118
A jak wyglądają oznaki niechęci ze strony faceta do kobiety? Piszecie też, że jeśli buduje dystans to znaczy, że nie chce mojego zainteresowania tak? :/

Gość gość
Nikt już nie ma pomysłu na tą sytuacja ?

Gość gość ze stopa
ja mam kilka ale jak zwykle przelzeni maja mnie w doopie :classic_cool:

Gość gość
O jaaa. Podobasz mu się, chłopak pewnie myśli tylko o tobie. Pewnie pluje sobie w brodę że tak go oniesmielasz.

Gość gość
Ty koniecznie chcesz usłyszeć że na twój widok zapomina języka w gębie . Otóż najprawdopodobniej ma cię w d***e tylko jest za grzeczny żeby ci to w oczy powiedzieć .

Gość gość1118
Właśnie chce usłyszeć prawdę, gdyby było inaczej nie zadawałabym takiego pytania. Wolę najgorszą prawdę, niż piękne kłamstwo. Także walcie prosto z mostu, łatwiej będzie wybić mi go sobie z głowy. Czekam na więcej komentarzy...

Gość gość
Tak zachowuje się zazwyczaj facet, któremu bardzo podoba się dziewczyna. Też trzeba oczywiście zwrócić uwagę na inne rzeczy..np. czy rozmawiając z Tobą spogląda na Ciebie, jakie ma źrenice (powiększone czy nie) czy np. rozgląda się na boki, co robi z rękoma itd. Mowa ciała dużo mówi..

Gość gość
a skąd wiesz, jaki jest nie przy tobie? co do zachowania przy tobie, to pewnie c**a z niego i to nie ma nic wspólnego z zainteresowaniem tobą. a tak w ogóle zapytaj go: dlaczego przy mnie milczysz, skoro przy innych japa ci się nie zamyka? reasumując: jeśli jest coś, co chciałabyś wiedzieć to najprościej zapytać o to. to chyba dla ciebie nie jest trudne, skoro masz się za osobę "ogólnie lubianą osobą, otwartą do ludzi pogodną" :P

Gość gość1118
gość 13:39 przy znajomych zaczepia mnie, patrzy się, zerka na mnie. Gdy jest sam siedzi cicho, jest poważny. ;/ Takie jakieś dziwne to jest dla mnie nie mogę pojąc dlaczego jest takie zmienny.

Gość gość
Macie po naście lat?

Gość gość1118
Skąd wiem jaki jest nie przy mnie,a no tak się składa, że mamy wspólnych znajomych nie jakiś bliskich po prostu kilku moich znajomych z nim pracuje i jak przez przypadek ktoś wejdzie na jego temat to zaraz słyszę, że on jest śmieszny, zabawny, że ciągle trajkocze itp. Ale też sama to widzę jak on się zmienia przy znajomych gdy go gdzieś spotkam z kolegami i jestem w szoku jak można tak się zmieniać ;/

Gość gość1118
Kiedyś go spytałam to powiedział, żartem że się skupia, ale na czym to nie mam pojęcia ;/

Gość gość1118
Nikt już się nie wypowie nikt nie ma pomysłu. Mówicie jaka jest wasz pierwsza myśl odnośnie tej sytuacji którą przedstawiłam. Co wy w tym zachowaniu widzicie, jak je odczytujecie. Mówcie śmiało nie obrażę się po prostu chce wiedzieć na czym stoję z tym chłopakiem ;/

Gość gość
zapytaj go najlepsza opcja.

Gość gość1118
Zapytałam to odpowiedział żartem, że się skupia. Tylko na czym się skupia to jest pytanie. Co miał na myśli mówiąc to? No chyba, że powiedział to na odczepne abym mu głowy nie zawracała jak myślicie?