Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Fejsbuk jako źródło bezgranicznej głupoty

Polecane posty

Gość gość
Moja znajoma jest fanką pewnej osoby, której ja fanką nie jestem (zresztą nigdy nikim się nie fascynuję, mogę lubić ale bez przesady) i jak ten idol kiedyś zmienił fryzurę, to (policzyłam wtedy) mi się jego facjata 27 razy wyświetliła, bo owa znajoma klikała "lubię to" przy wszystkim, gdzie tylko go pokazali (a wszystko to samo). Ale na szczęście jest opcja, żeby nie pokazywało mi aktywności danej osoby, to skorzystałam po tym incydencie. :)

Gość gość
We wstawianiu zdjęć dzieci wszystko jest ok, ale jeśli się to robi z umiarem. Czasem fajnie wstawić fote, wiadomo każdy rodzic cieszy się, jest dumny i chce się podzielić z innymi swoją radością, ale wstawianie setek zdjęć to przegięcie. Mam taką w znajomych, co nie ma dnia, żeby nie wstawiła zdjęć swoich córek. Co tylko nie robią jest dokumentowane i wstawiane, nawet jak robią siusiu. Przecież te dzieci jak urosną, nie wiadomo czy sobie będą tego życzyć, po drugie jak mała 4 letnia dziewczynka pozuje wciąż wystrojona tylko do fotek z dziubkiem w pozach jak modelka, to co ona bedzie miala w tej głowie gdy podrosnie..

Gość gość
Haha, fanka danej osoby, mam tak z fanką Jacksona ;) Nie przeszkadza mi to, ale trochę bawi to wpisywanie "Ach, Michael, chciałabym żebyś żył", "Jackson wiecznym królem" + fotki, muzyka, teledyski, stylizacje, przypomnienia o musicalach, koncertach i innych.

Gość gość
Mój znajomy wrzuca teledysk prawie każdej piosenki, której właśnie słucha, chyba nigdy nie kliknęłam żeby cokolwiek z tego odsłuchać ani nawet nie patrzę na tytuły czy wykonawców, tylko zjeżdżam od razu niżej lub wyżej ;) On się chcę radością z słuchania chyba podzielić, ale nie wiem po co, bo chyba każdy robi tak jak ja.

Gość gość
haha no te cytaty, mądrości wyszukane necie są też niezłe :D Jedna moja znajoma (z tych kreujących się na idealne i najszczęśliwsze) wciąż wstawia swoje zdjęcia, na wszystkich wygląda pięknie, trzeba to przyznać :) Ale po co? Szuka akceptacji i ma jakąś manię na punkcie swojego wyglądu. Pod każdym zdjęciem jest zawsze jakiś cytat jakże głębokiej treści :D aby podkreślał jaka jest mądra Np. dodała fotę z wakacji przedstawiającą grecką plażę widzianą z perspektywy kiedy leży na piasku z rozłożonymi nogami, dodam że wzgórek łonowy pięknie prezentował się w stroju kąpielowym :D tak samo gęsia skórka na cyckach :D Pod tym baaaaardzo wzniosły cytat i takich zdjęć setyki dosłownie :D Na każdym ona piękna, z***biście ubrana, idealna, no nic tylko ją kochać tak jak ona siebie. I możecie mówić, że jej zazdroszczę. Fakt fajnych wycieczek mogę pozazdrościć, ale to wszystko.

Gość gość
zgadzam się co do tych gifów, obrazków bo ja mam takich kilka osób a więc jedna foty kotków, piesków, krajobrazy, balony i oczywiście sentencje, myśli życiowe , carpe diem , obraz słońca, kamyki , usta kobiety czerwone- nie jej, króliczek i tak ciągle nie ma zadnego swojego zdjęcia choć uważam że dla przyzwoitości jedno jakieś mogłaby dać ale..... w końcu dała swoją fote ale bardzo była niepodobna do siebie , na dziwnym tle, wymalowana i widać że wyretuszowana , nikt by jej nie poznał ze zdjęcia na ulicy chyba dwie ciocie jej tam napisały typu - szok, a kto to ? ulalala i takie tam ale skasowała po kilku dniach i tyle jej było, jest aktywna i ciagle wszystkim pisze komentarze pod fotami jako pierwsza , lajkuje ciągle ale jak sama dała fote to nie miała lajków

Gość gość
Po co komu FB, to nie ma już telefonów, e-mailów?