Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezły przewał

WOSP i Owsiak, zaczynają wyciekać dokumenty, które tak ukrywali.

Polecane posty

Gość gość
Dopóki rządzi PO to Owsiak jest nietykalny, może robić co chce. no tak bo jak będzie PIS to kościół się zes...a żeby tylko 50 gr im nie przepadło, bo lepiej dawać na pedofilów, świątynie i nowe ornaty niż na jakieś dzieci, jeszcze jakby były nienarodzone, ale żywe to niech zdychają, poza paroma do zabawy na plebanii

Gość gość
nie macie argumentów i wyzywacie ludzi od tępaków. żadna z was nie była z dzieckiem w szpitalu??????/ na intensywnej terapii najwięcej widać tego sprzętu

Gość gość
bo prawdziwy katolik nie idzie do szpitala tylko się modli o uzdrowienie, a jak mu dziecko umrze to mówi :Bóg tak chciał i powiększyło grono aniołków

Gość gość
po pierwsze to mnie nie obrażaj, a kogoś takiego jak ty można obrazić...no nie rozśmieszaj mnie, żeby czuć się obrażonym to trzeba mieć jakiś rozum x idz swoją matke powyzywać patologio bez rozumu, jakbyś miała rozum to potrafiłabyś rozmawiać z kulturą ale inteligencji zero

Gość gość
prawda, dla katolika śmierć dziecka powinna być największą radością, przecież poszło do raju o co tak intensywnie się zawsze modlą

Gość gość
, jakbyś miała rozum to potrafiłabyś rozmawiać z kulturą ale inteligencji zero ależ ja się tylko dostosowuję do twojego poziomu, zresztą z sukcesem bo jak widzę trafiają do ciebie moje słowa :D

Gość gość
dlaczego zarabia te 9 tys a nie może 2 tys było by więcej dla dzieci i po co ten Woodstock

Gość Pimpek  sadełko
Zarabia duuuuużo więcej...

Gość gość
Polecam zajrzeć na blog matki kurki gdzie są skany dokumentów dotyczących firm Owsiaków.

Gość gość
, jakbyś miała rozum to potrafiłabyś rozmawiać z kulturą ale inteligencji zero ależ ja się tylko dostosowuję do twojego poziomu, zresztą z sukcesem bo jak widzę trafiają do ciebie moje słowa smiech.gif x dostosowujesz? a czy ja cie wyzywałam? IGNOR na ciebie kretynko idz zrób loda Owsiakowi

Gość gość
Polecam zajrzeć na blog matki kurki gdzie są skany dokumentów dotyczących firm Owsiaków. czy twoja matka kurka zgłosiła przestępstwo w prokuraturze? nie? to niech spada

Gość gość
idz zrób loda Owsiakowi dzięki za dobrą radę, rozumiem, że ty tak załatwiasz sprawy:D lubisz to , co:D

Gość gość
Wam żal d**y ściska, że to nie wy wpadliście na taki pomysł. Co za wredny naród. Jak znajdzie się ktoś kto chce coś dobrego zrobić, to go z błotem mieszają. Wiecznie nieszczęśliwi i zawsze im źle. Tak zachowują się tylko nieudacznicy, co w życiu niczego nie osiągnęli.

Gość gość
Prezes Caritasu w 2013 roku zarabiał 9000 zł, drugą pensję dostaje od episkopatu czyli z pieniędzy nas wszystkich to tak tylko dla porównania

Gość gość
Prezes Caritasu w 2013 roku zarabiał 9000 zł, drugą pensję dostaje od episkopatu czyli z pieniędzy nas wszystkich to tak tylko dla porównania i zdziwił byś się jakie wałki robi się w caritasie na boku, chłopak z którym pracuję sypia z księdzem dyrektorem jednego z dużych caritasów i czasem opowie

Gość gość
"czy twoja matka kurka zgłosiła przestępstwo w prokuraturze? nie? to niech spada" bo to nie jest przestępstwo ciągnąć kasę od frajerów :D

Gość gość
Ciekawy artykuł o powiązaniach Owsiakowych firm z WOŚP - Co Jerzy Owsiak i Lidia Niedźwiedzka-Owsiak sami sobie podpisują i wypłacają?

Gość gość
bo to nie jest przestępstwo ciągnąć kasę od frajerów smiech.gif autor pisze o dokumentach ukrywanych przed sądem,poza tym można żądać ujawnienia w ramach informacji publicznej,itp. Nie zgłasza wniosku? no to sorry, ale w d.... mam jej odkrycia

Gość gość
zacznijcie czytać, potem argumentujcie Owsiak nie był łaskaw pokazać swojej księgowości w sądzie kto ma rozum, ten zastanowi się DLACZEGO? w sieci jest blog Wielguckiego, Kontrowersje i tam, jeśli ktoś ma trochę dobrej woli, może zapoznać się z FAKTAMI

Gość gość
Czyli pani owsiak z czysta raczka bieze kase 9 tys na miech plus spolki , a tysiace ludzi zaangazowanych w zbiorke robi to za darmo z czystego serca , a moglo by powiedziec skoro stoje caly dzien na mrozie to pare zl sie nalezy bo skoro owsiaki maja placone spore wyplaty dlaczega ja za friko mam to robic , a no ze akcja polega na tym ze kazdy daje cos od siebie za darmo wiec dlaczego owsiaki czlonkowie zarzadu ksiegowi nie moga dac nic za darmo od siebie tak jak ta mala dziewczynka ktora na mrozie stoi caly dzien Dlaczego cale miliony splywaja do owsika a nie prosciej pieniadze zebrane w koziej gorce bezposrednio dac szpitalom w koziej gorce , czyli puszeczki z danego miasta wedryja na sprzet w danym miescie czy okregu i tak okreg mazowiecki kupuje sprzet za pieniadze zebrane w tym okregu itp .Wtedy jurek i jego zona mnieli by mniej pracy nie musieli jezdzic w teren landrowerami a i nie trzeba by bylo kupic za kilka baniek siedziby wosp a mozna by wynajac na ten dzien jakies bioro Ale w tym caly interes zeby wszyscy sypali do jednego worka owsiakow a oni w swej szlahetnosci i roztropnosci zdecyduja co komu kupic Wrzucajac do puszki chce dac na sprzet w moim miescie lub okregu a nie finansowac nowa siedzibe wosp za grube banki i wyplate pani owsiakowej

Gość gość
dlaczego owsiaki czlonkowie zarzadu ksiegowi nie moga dac nic za darmo od siebie dlatego głąbie, ze np. główna księgowa która w każdej dużej firmie zarabia tyle co dyrektor firmy, nie będzie prowadzić wolontarystycznie księgowości dużej fundacji :bo to za dużo pracy, której nie można robić z doskoku raz na ileś, tylko trzeba tam z dupą siedzieć na etacie- a jak to będziesz robić jako wolontariusz to zdechniesz z głodu, bo fundacja jest tak duża i obraca tak dużymi pieniędzmi ze musisz mieć specjalistę na stałe a nie kogoś kto chce czasem pomóc, a tacy sa drodzy. Bo nie możesz mieć tylko wolontariuszy- wolontariusz to ktoś kto przyjdzie kiedy chce i w każdej chwili może mu się znudzić przychodzenie, bo znajdzie pracę, bo go brzuch boli, bo ma randkę,

Gość gość
Owsiak luj, kradziej w chuj.

Gość gość
Sluchaj tepaku czy tylko jedna osoba zbiera kase czy tysiace , czy myslisz pajacu ze jest 1 ksiegowa i 1 owsiakowa co musza kase trzepac , a rusz tepym lbem i pomysl ze jesli kasa by szla nie do jednego wora i i 10 tys ksiegowych poswiecilo by kilka godz za darmo to d**y by im nie urwalo a robota by byla tak samo zrobiona , ale chodzi o to zeby owsiakowej rodzince zapeWnic pseudo prace na caly rok za gruba forse

Gość gość
i tak upadl symbol lewactwa :classic_cool:

Gość gość
Sluchaj tepaku czy tylko jedna osoba zbiera kase czy tysiace , czy myslisz pajacu ojej , ojej, wyluzuj bo popuścisz z napięcia. Jak ty strasznie przeżywasz , ze ktoś moimi pieniędzmi obraca, bo rozumiem, ze sam nie dajesz . No to żeby ci ulżyć to zwalniam ciebie z obowiązku troszczenia się o moje wpłaty. A tak na marginesie, to naprawdę nie umiesz niczego wyrazić nie używając wyzwisk? to słabe jest i świadczy o braku argumentów i zwykłym prymitywizmie

Gość gość
Jakie wyplaty mopsiaro , jakbys dawala swoje zarobione pieniadze to bys chciala wiedziec ze ida na cel na ktory je dalas a nie na landrowera ale skoro dajesz kase ktora dostalas za darmo z mopsu to wszystko ci jedno co z nia sie dzieje ,bo latwo przyszlo latwo poszlo

Gość gość
brakło argumentów to mopsiare wymyśliłeś ?? :P

Gość gość
z mopsu to wszystko ci jedno co z nia sie dzieje ,bo latwo przyszlo latwo poszlo powiedział ktoś kto zasiłek z mopsu regularnie przepija:)

Gość gość
PO za tym róbta co chceta towarzysze!!!!

Gość gość
ja bym wykastrowala tego zlodzieja Owsiaka ktory wykorzystuje male dzieci aby krasc pieniadze Polakow a mozna placic dobrowolnie na Caritas gdzie nic nie ginie i wszystkie pieniadze ida dla najbiedniejszych