Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezły przewał

WOSP i Owsiak, zaczynają wyciekać dokumenty, które tak ukrywali.

Polecane posty

Gość gość
Wrzucałem do puszki więc mam prawo się interesować i powiem wam, że strasznie mi śmierdzi całe to Owsiakowe kręcenie z firmami.

Gość gość
Jak narazie pałace to sobie księża budują nie placąc grosza podatku, 1200 za pogrzeb 500 za chrzest do kieszeni i można sobie żyć, gdy wam dziecko trafi do szpitala to może zobaczycie to wszystko na co poszły pieniądze z puszek tylko prosze na tym sprzęcie nie leczyć waszych dzieci, bo to za moje a nie za wasze. Owszem państwo powinno dawać, ale z tego co wiem WOŚP kupowała sprzet do szpitali zarówno za rządóe PO jak i PiS i SLD więc państwo w tej kwestii było niewydolne zawsze a ktoś zorganizował coś dobreg nie chcecie, nie wspomagajcie i przestańcie przeszkadzać

Gość gość
" Caritas buduje kolejne domy samotnej matki tak jak w mojej miejscowośc****atologia tam straszna, 18-letnie matki z dwójką dzieci, a po roku kolejna ciąża niewiadomo z kim, narkotyki alkohol niszczenie mebli" x i dlatego, że wiele matek to "patologia" to nie powinno się budować domów samotnej matki? pizgnij się w łeb, dziecko nie jest niczemu winne, ze ma taką matkę

Gość gość
Cwana gapa :) Tacy nie zginą z głodu.

Gość gość
niech sobie kradną i zarabiają ile chcą ,ja bedac z synem w szpiatalu na każdym sprzecie widziałam że to wosp więc k***a zamknijcie ryje bo wasze dziecko tez może być uratowany tylko dzieki temu sprzetowi. albo czekajcie na kopacz i kaczynskiego az zadbają o służbe zdrowia

Gość gość
Nie chodzi o to czy dziecko jest winne czy nie ale o to na co Caritas wydaje pieniądze na utrzymywanie patologii zamiast zorganizowac tym matkom jakieś kursy, szkolenia pomoc w znalezieni pracy, nie mieszkacie obok tej patogii to nie wiecie, mamusie każdego tygodnia prowadzają się z kolejnym nowym przyjacielem, co roku nowa ciąża a chłlopcy z sąsiedztwa mają uciech pod dostatkiem, dzieci od najmłodszych lat narkotyki i alkohol, policja trzy razy w tygodniu bo ten cy tamten kogoś pobił, czy okradł a Caritas to utrzymuje, patrzy na to każdy i nic z tym nie robią, bo strumień kasy leci, bo jak zamkną to się kasa skończy to z dwojga złego już wolę WOŚP z mniej lub bardziej wiarygodnymi rozliczeniami bo przynajmniej widzę ile sprzętu jest w szpitalu prynajmniej w tym w którym moje dziecko przebywało dajcie dalej na Caritas to patologia będzie miała za co pić

Gość gość
"niech sobie kradną i zarabiają ile chcą" kolejny komuszy umysł Owsiak tego wszystkiego nie kupuje za swoje tylko za nasze.

Gość gość
idiotki albo idiotka nie rozumie że on kupuje sprzęt za NASZE pieniądze a reszte kładzie sobie do kieszeni, nic nie daje od siebie ale tłumacz

Gość gość
ludzie wrzucają pieniądze dla dzieci a nie żeby ten złodziej sobie dobrze żył za nie

Gość gość
no to nie wrzucajcie pieniędzy do puszek ,jaki problem ,takie jego prawo założył fundacje to bierze sobie pensje ,Jak mechanik założy warsztat to też żyje za wasze pieniądze. co za tempe umysły. zazdrosć przez was przemawia że ktos ma więcej

Gość gość
wlasmie wyplacaja miliardy zl budzetowce z trzymastek sa wiec dawcy

Gość gość
mechanik to co innego, bierze pieniedza za naprawe samochodu a nie za darmo do kieszeni jak owsiak

Gość gość
skoro masz dostęp do tajnych dokumentów świadczących o tym, że Owsiak coś rozlicza nielegalnie, coś kradnie itp. to idź z tym do prokuratury. To nawet obowiązek obywatelski żeby zgłosić przestępstwo . Skoro tak nie robisz to nie zawracaj nam d.... swoimi tematami

Gość gość
Sprawa jest prosta - kto chce daje a kto nie chce nie daje. Pozostaje tylko pytanie: czy ci, którzy dają do puszek dają dla Owsiaka czy dają na zakup sprzętu?

Gość gość
ale nikt was nie zmusza żeby wrzucać te pieniądze . zazdrość pośladki ściska

Gość gość
dajesz dla Owsiaka czy na dzieci?

Gość gość
jakby nie było dajecie dzieciom jakiś procent i Owsiakowi też żeby mogł sobie kolejne auto kupić

Gość gość
bierze pieniedza za naprawe samochodu a nie za darmo do kieszeni jak owsiak ty tępoto, naprawdę masz tak ciasny łeb, że nie rozumiesz, że zorganizowanie takiej fundacji to od zaje.... roboty na cały rok, księgowość, organizacja, przetargi na sprzęt, logistyka co i gdzie dać. Widzisz tylko jedną imprezę na cały rok i myślisz ze nic więcej się nie robi. Taka fundacja to jak firma, im większa tym więcej pracy i tym lepszych fachowców trzeba zatrudniać. Tak jak w warzywniaku pani Jadzia sama sobie księgowość zrobi tak w wielkiej firmie gdzie się przewala ciężką kasę musisz mieć kogoś kto się zna na ksiegowości i musisz mu zapłacić ciężką kasę bo taka osoba nie przyjdzie za darmo. Gdzie możesz mieć wolontariusza to możesz, ale choćby księgową musisz mieć na etat, kogoś od przetargów też, itd., bo to za duże przedsięwzięcie żeby to robił ktoś kto dziś przyjdzie a jutro nie bo nie ma czasu.

Gość gość
gośc 15.32 popieram w 100% to co napisałeś, każdy może powiedzieć, coś takiego jak autor tematu i tym wywołać burzę, z resztą jak co roku przed finałem wośp ja orkiestra gra nadal i kolejny sprzęt trafia do s,pitali i nie tylko jeśli autorze tematu możesz udowodnić cokolwiek to zrób to a jeżeli nie to nie podburzaj ludzi bo twoje dziecko może też kiedyś będzie potrzebowalo pomocy izostanie uratowane dzięki ludziom którzy wrzucają do puszek pieniądze

Gość gość
jak jesteście tacy hojni to sami dajcie pieniądze na fundacje albo najlepiej rozejrzyjcie sie ile matek w internecie prosi o pomoc i możecie bezpośrednio dać pieniądze i pomóc a nie na pokaz Owsiakowi wrzucacie za serduszko

Gość gość
dlaczego ine fundacje nie robia takiej szopki fundacja dzieciom zdążyć z pomoca w roku 2013 zebrała 117 182 981 i 43 grosze , i dla czego tyle zarabia nie moze te 2 tys zarabiac , i dla czego daje pieniadze na procent do banku a pamientacie jaka była afera ze szpital nie chciał sprzetu od owsiaka

Gość gość
jakby nie było dajecie dzieciom jakiś procent i Owsiakowi też żeby mogł sobie kolejne auto kupić a ty coś kiedyś dałeś, ze tak przeżywasz?

Gość gość
"dajcie dalej na Caritas to patologia będzie miała za co pić" czytasz siebie? caritas zapewnia im dach nad głową przede wszystkim i ciepły posiłek. rozumiem, że lepiej gdyby taka samotna matka wylądowała na dworcu, głodowała oraz marzła, co odbijałoby się na dziecku, a które po urodzeniu głodowałoby razem z nią? co jak co, ale akurat każda matka zasługuje na to aby chociaż w spokoju przejść okres ciąży. tu nie chodzi tylko o nią, ale też i o dziecko. a pobyt tam nie jest stały.

Gość gość
bierze pieniedza za naprawe samochodu a nie za darmo do kieszeni jak owsiak ty tępoto, naprawdę masz tak ciasny łeb, że nie rozumiesz, że zorganizowanie takiej fundacji to od zaje.... roboty na cały rok, księgowość, organizacja, przetargi na sprzęt, logistyka co i gdzie dać. Widzisz tylko jedną imprezę na cały rok i myślisz ze nic więcej się nie robi. Taka fundacja to jak firma, im większa tym więcej pracy i tym lepszych fachowców trzeba zatrudniać. Tak jak w warzywniaku pani Jadzia sama sobie księgowość zrobi tak w wielkiej firmie gdzie się przewala ciężką kasę musisz mieć kogoś kto się zna na ksiegowości i musisz mu zapłacić ciężką kasę bo taka osoba nie przyjdzie za darmo. Gdzie możesz mieć wolontariusza to możesz, ale choćby księgową musisz mieć na etat, kogoś od przetargów też, itd., bo to za duże przedsięwzięcie żeby to robił ktoś kto dziś przyjdzie a jutro nie bo nie ma czasu. x po pierwsze to mnie nie obrażaj, wyzywać sobie możesz swoje patolskie towarzystwo, a po drugie to czemu Owsiak tak ukrywa sie z tym że bierze mamone jak to nic złego? najlepiej to dalej wpłacaj Owsiakowi i wyliż mu jeszcze du/pe

Gość gość
Dopóki rządzi PO to Owsiak jest nietykalny, może robić co chce.

Gość gość
najlepiej rozejrzyjcie sie ile matek w internecie prosi o pomoc ale ja nie chcę dawać na jakieś matki z internetu, chcę dawać na coś co może mi pomóc jak moje dziecko będzie chore, poza tym nie mam możliwości sprawdzania czy jakaś baba pisze prawdę

Gość gość
jakby nie było dajecie dzieciom jakiś procent i Owsiakowi też żeby mogł sobie kolejne auto kupić a ty coś kiedyś dałeś, ze tak przeżywasz? x jak jesteś taka hojna to poszukaj jakieś matki i daj jej pieniądze na leczenie dziecka bezpośrednio a nie na pokaz wrzucasz kase Owsiakowi

Gość gość
po pierwsze to mnie nie obrażaj, a kogoś takiego jak ty można obrazić...no nie rozśmieszaj mnie, żeby czuć się obrażonym to trzeba mieć jakiś rozum

Gość gość
poszukaj jakieś matki i daj jej pieniądze na leczenie dziecka bezpośrednio a nie na pokaz wrzucasz kase Owsiakowi na jaki pokaz, nikt nigdy nie widział jak daję, serduszek nigdy nie biorę bo nie lubię się obklejać. A dlaczego nie mam ochoty dawać indywidualnie to napisałam wyżej