Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezły przewał

WOSP i Owsiak, zaczynają wyciekać dokumenty, które tak ukrywali.

Polecane posty

Gość gość
Owsiak to mega złodziej co mu śmierdzi z dupska.

Gość gość
Ten zlodziejski komunista Owsiak powinien dawno gnic w wiezieniu ale teraz PO jest u wladzy i kradnie jak on

Gość gość
na zachodzie dziwia sie jak jakis Owsiak kradnie pieniadze Polakow i jeszcze dostaje ordery od prezydenta za to ze tak pieknie okrada niewinne dzieci:(

Gość gość
chuj z tym Owsiakiem i jego zlotym melonem ja juz 12 lat nie daje ani grosza temu komuniscie

Gość gość
sloik Owsiaka jest do odbioru w Krakowie , u wlasciciela topu - mial za co przez rok szalec w Almie :classic_cool:

Gość Mariusz   Trynkiewicz
Ja dam nawet wincyj. Też kocham małe dzieci więc rozumiem towarzysza Owsiaka.

Gość gość
naplulam w morde temu Owsiakowi i zaczal sie tak jakac strasznie ze go pogoto zabralo do Tworek

Gość gość
jego dziadek byl w SB jego ojciec byl w milicji i walczyl z ksiezmi a teraz Owsiak walczy z kosciolem i okrada biedne male dzieci

Gość gość
:) no cóż za debilny trolling w ostatnich postach...no chyba ze jesteś kochankiem?kochanką księdza to wtedy rozumiem, że żal d... ściska, że kasa nie idzie na tacę

Gość gość
nawet powinni zamknac tego Owsiaka do wiezienia aby nie szkodzil i nie okradal tylko poczekajmy na ten czas

Gość gość
Wy nie dajecie, to co się tak rzucacie o cudze pieniądze?

Gość gość
Chcecie z zawiści Owsiaka okraść złodzieje.

Pisałem już wiele razy na takich tematach... Dopóty dawanie na te fundacje, czy to Owsiaka, czy caritas, czy inne w ogóle, nie jest przymusowe ich istnienie mi zwisa i powiewa. Chcesz dasz nie chcesz nie dasz prywatna sprawa dającego nic mi do jego kasy. Natomiast jestem całkowicie przeciwny dawaniu jakimkolwiek fundacjom naszej kasy, bez naszej zgody. Caritas dużo dostaje, wośp ma czas antenowy w publicznej TV (skandal, jeśli Caritas ma tam czas za free, uważam to samo). Wośp nawet miał reklamy na stronach NBP.... O_O Szok państwowa instytucja reklamuje prywatną fundacje. Itd Itp. No pamiętam rok temu reklamę przeciw męczeniu karpi. Też fundacja, która dostała publiczną kasę. Powtórzę nic mi do prywatnej inicjatywy choćby to był wośp dopóki nie sięga po publiczną kasę a tak się dzieje niestety.

Gość gość
po przejeciu wladzy i odsunieciu zlodzieji trzeba Owsiaka wyslac tam gdzie jego rodzinne strony w rosji na stale

Gość gość
a ja sie dziwiłam że Owsiak ma u siebie w kuchni markowe hokery to są takie barowe krzesełka do wysokiego stołu one kosztują 1500 zł za jeden pomijając inny wystrój jego apartamentu o którym można sie rozpisać ale teraz rozumiem, przy takich wypłatach jakie sobie naliczają to stac ich nawet i na hokera za 5 tysi

Gość gość
te wyplaty to nic innego jak ukradzione pieniadze dla chorych dzieci

Gość gość
one kosztują 1500 zł za jeden pomijając inny wystrój jego apartamentu o którym można sie rozpisać ale teraz rozumiem, przy takich wypłatach jakie sobie naliczają to stac ich nawet i na hokera za 5 tysi buahahahahaha, biedota, na 5 tysi to i mnie stać z normalnej pracy fizycznej

Gość gość
trzeba wziąć pod uwagę że im sie zyj***ardzo dobrze, nie musza tak jak zwykli ludzie pracować , dawać sie wyzyskiwać żeby zarobić na czynsz i rachunki nie muszą jak niektórzy aktorzy których bieda przycisnęła grac w durnych reklamach i robic z siebie pajaca mają ciepłą posadke, mnóstwo ludzi od siedzenia przy kompie, telefonowania a oni mają cieplutko, są vipami , podróżują i meblują swoje gniazdko dlatego będą walczyć jak lwy o swoje, będa rozdzierać szaty i drzeć się do zachrypnięcia że oni walczą o dobro dzieci, o ich życie i zdrowie owsiak nie musi całować klamki w przychodni , jest kimś , może urzadzić swoje dzieci , ma kapitał zapewne który inwestuje więc będzie gryzł glebe i zapewniał że dobro dzieci dobro dzieci bla bla bla , będzie płakał do komery że chce zdrowia i miłości dla biednych chorych dzieci sami rozumiecie ustawił się facet dzięki swojej charyźmie a Orkiestra to juz prywatny biznes a nie fundacja

Gość gość
gdyby w Polsce nie bylo tylu komunistow to taki Owsiak powinien zostac wywieziony do Moskwy a jego liczny majatek i samochody sprzedane i przekazane dla chorych potrzebujacych dzieci a tak kaza nam ogladac glupka i zlodzieja

Gość gość
to kupowanie serduszek nie ma nic wspólnego z dobrem dla dzieci, firmy sie lansują i pózniej na swoich stronach pokazują że kupiliśmy serduszko dla małych dzieci, jesteśmy dobrzy, jesteśmy fajną firmą, budują sobie wiarygodność tym akcentem zwykły biznes i robienie kasy , ile takich serduszek rozlazło sie na wypłaty dla pracowników , jak patrze na owsiaka i jego niezmierną zaciekłość w namawianie na danie kasy bo najwięcej maja od tych biednych obywateli którzy wrzucą niewielką kwotę w przypływie dobroci serca , od tych mają najwięcej to mi się wydaje że on ma ustalone z bankiem na jakiś optymalny dochód i od tego prowizje i procenty , strasznie sie stara żeby daną kwotę osiągnąć bo ratuje w ten sposób swój biznes i ma większe dochody, wiadomo że tą forse trzyma bank i ma z tą fundacją ustalenia

Gość gość
te 27tysi miesięcznej pensji to ze zbieranych pieniędzy do puszek na dzieci? I jaki procent z zebranej kwoty podczas jednodniowej zbiórki przeznaczane jest na zakup sprzętu medycznego dla szpitali?

Gość gość
Finanse Owsiaka powinny być w 100% transparentne a nie ukrywa je i tylko nowe firmy zakłada.

Gość gość
Owsiak to typowy zlodziej ale zerujacy na biednych bezbronnych dzieciach. Niech go szlak trafi raz na zawsze

Gość gość
dzieci biedne ! Płaćcie bo dzieci umierają ! i puszcz filmiki chudych chorych dzieci albo grubych na chemii płać chu/ju bo przez ciebie to dziecko umrze ! jak nie masz to daj pierścionek , pani Genowefa dała swoją obrączkę ! łooooooooo!!!!!wwooooooooooowwww! aaaaaaa! krzyczcie głośno ! Pani Genowefa dała obraczkę swoją która nosiła 40 lat !!!!!! ludzie styłu bija brawa , Owsiak płacze , ludzie styłu skaczą do góry jak kangury łooooooooooooo!!!!!!! huuuurrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!! Ludzie co sie dzieje ! Ludzie co się dzieje !!!!!!! jesuuuuu!!!!!!! cos niesamowitego !!!! a teraz najazd kamerą na dziewczynę w tłumie która płacze , płacze bo sie wzruszyła, ludzie dają co mają cos niesamowitego !!!!!!! cięcie , ok , zeszliśmy z wizji , dobra , dobra spokój , odpocznijcie, napicie się wody , jak będziemy wchodzić na wizję to krezyknę i wtedy ma byc APLAUZ KU?RWA !!! dajecie czadu

Gość gość
no cóż, do wszystkich zawistnych , którzy tak się produkują z żalu , że ktoś miał pomysł na siebie i był konsekwentny w jego realizacji dzięki czemu teraz jest ustawiony przypomnę pasujące do was jak ulał słowa Marszałka Piłsudskiego Naród wspaniały, ale ludzie k***y

Gość gość
napij sie wody i odpoczywaj bo za 10 minut wchodzimy, masz skakać jak kangur i drzec ryja do kamery, podniesc ręce do góry i byc szcześliwym, zrozumiano ?

Gość gość
napij sie wody i odpoczywaj bo za 10 minut wchodzimy, masz skakać jak kangur i drzec ryja do kamery, podniesc ręce do góry i byc szcześliwym, zrozumiano ? ja nie chodze do kościoła więc nie mam tendencji do stadnego przezywania emocji i odbębniania jakichś ceremoniałów :D

Gość gość
"kazda fundacja ma zarząd i zarząd ma pensje niestety w kraju takim jak Polska gdzie większość zapiernicza za najniższą krajową informacja,ze ktoś w takim biznesie nalicza sobie pensje około 9 tys zwala z nóg i wywołuje agresje u mnie nie wywołuje" trafnie ktos to podsumował na pierwszej stronie tematu. problem nas polaków jest taki je nie rozumieja ze to nie górnik zarabia za duzo tylko obywatel za mało.

Gość gość
Otóż Owsiak zarabia duuuuużo więcej. Te 9 tys to zarabiała jego żona w 2002, teraz zarabia ok 20 tys. Ale to nie wszystko bo Owsiakowie pozakładali liczne firmy, które ciągną z fundacjiniemałą kasę za wszystko - projekty, konsultacje, akcje szkoleniowe i to dopiero jest kasa!

Gość gość
Nieźle zakumał. A dzieciaki zbierają do puszek mamonę dla niego :D