Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arianna2015

Staropanienstwo to nie taka zla rzecz

Polecane posty

Gość arianna2015

Postanowilam ze zostane stara panna. Mam 36 Lat nadal nie znalazlam mezczyzny dla siebie. Mam swoje wymagania, jak kazdy I nie zamierzam ich obnizac I meczyc sie z bylektosiem. Czekalam na milosc, spotykalam sie czasem z facetami, dawalam I'm szanse ale zawsze wychodzilo szydlo z wora, ze albo nalogowcy albo szowinisci albo nieroby. Mysle ze lepiej byc samej niz sie meczyc.

Gość gość
prawda, nie warto brać byle kogo bo to i tak się zemśći

Gość gość
Też popieram wprawdzie ominie cię macieżyństwo ale lepiej byc starą panną niż z jakimś dupkiem.

Gość gość
cholera błąd macierzyństwo nie zauważyłam

Gość dupniety_na_umysle
"ominie cię macieżyństwo" xxx Faktycznie nagroda. :)

Gość gość
niestety kobiety często poprzez zawyżone wymagania pozostaja samotne. Nie wiem, czy lepiej być samej niż -jak to piszecie- z byle kim. Nic nie jest tak straszne jak samotność.Chyba wolałabym być z kimś spoza moich marzeń niż samotnym, smutnym człowiekiem

Gość gość
17:34 poprawiła przecież błąd w słowie macierzyństwo nie musisz wytykać.

Gość gość
Z pijakiem też?

Gość gość
gość 17.37 -nie piszę o skrajnościach tylko o tym,że kobiety marzą o księciu z bajki, facecie idealnym, a takich idealnych ludzi nie ma :)

Gość gość
Nareszcie rozsądna wypowiedz kobiety,jako że nalezysz do gatunku wyjątkowo durnego i perfidnego,zarazem wyrachowanego i podstępnego,masz u mnie plusa za swój tok rozumowania

Gość gość
juz jestes stara panna

Przeciętne i brzydkie kobiety nie marzą o księciu.Marzą o kimś kto by je kochał.Ale faceci tak na prawdę chcą tylko atrakcyjnych kobiet.A być niekochanym ersatzem chyba nikomu nie pasuje. Już jesteś starą panną skarbie.I czeka Cię nuda i samotność.

Gość gość
i ogien piekielny

Gość gość
gość 17.43 co ty piszesz?Gdyby tak było to obserwowalibyśmy pary tylko takie, gdzie kobiety są piękne.A tak nie jest, bo -nie uwierzysz- ale nie tylko uroda jest wazna. A poza tym wiadomo,że "kazda potwora znajdzie swego amatora" :)

Gość gość
Paradoksalnie jest tyle samo męźczyzn samotnych.

Gość gość
nie kazda,a jesli juz to desperata

Gość gość
zmien orietacje zostan les ,bi ,poznasz ciekawych ludzi:)

Gość gość
17.48 ktoś mądry kiedyś powiedział, że piekne kobiety interesują tylko mężczyzn bez wyobraźni:)

Gość gość
wszystkie po 30 tce to skrajne desperatki,biora jak leci,łapią na bachory,a pózniej jak nie wychodzi to się rozwodzą i juz maja status rozwodniczki a nie starej panny,a to jest najniżej w hierarchii

Paradoksalnie samotny facet - gość po zawodówce, pijący, bez pracy, bez zainteresowań.Samotna kobieta po 40 - po studiach, z pracą, często własną firmą i szerokimi horyzontami. Jak tych dwoje ma ze sobą być. Nie skarbie, to nie amator potwory, to desperat, który wie, że lepszej od potwory nie znajdzie.I przez całe życie będzie wegetował z potworą i myślał i śnił o superlaskach.

Gość arianna2015
Alez moi mili ja planuje dziecko za 2 lata jakos. Z facetem czy bez, to nie ma znaczenia. Przeciez dla kawalka kielbasy nie musze w domu trzymac calego wieprza :) nieprawdaz?

Gość gość
I tu się mylicie są 29 letni po studiach posiadający dobrą prace i żyjący bez kobiety.

Gość arianna2015
Ja jako kobieta moge sobie to dziecko po prostu zrobic. Upatrzyc samca, zwabic I zrobic bobo.....a taki facet? Musi szukac ofiary, zeby mu rodzila. I kto tu jest na przegranej pozycji? Takze, zwlaszcza panowie nie madrujcie tak, bo bez kobiet, to by was nawet na swiecie nie bylo, a te ktore wam urodza dziecko powinniscie do konca swoich dni po nogach I rekach calowac.

Gość gość
do gościa 17.56 akurat ja nie jestem sama,mam już drugiego męża bo pierwszego rzuciłam :D .A nie oceniam się na jakąś super laskę więc uwaga jak kulą w płot :D

Gość gość
Kobieta zawsze pod wzg matrymonialnym ma lepiej bo to ona wybiera. Gorzej jak nie ma z czego wybierac. Poza tym spojrzcie na tzw stare panny a na starych kawalerow. One zaradne, zadbane a faceci?zdziadziale toto, zaniedbane, niedomyte. Szkoda slow

faceci zawsze marzą o fajnych dlaskach bez względu na to jaką maja aktualnie na stanie,widac że g****o wiesz o facetach,dlatego jestes i będziesz samaxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Wiem o facetach wystarczająco by być sama.Przestałam się łudzić, że jest w was choć trochę empatii i wyższych uczuć.

Gość gość
Gosc 18:10 tak sobie tlumacz fakt ze nie masz szans u zadnej kobiety, nawet u takiego opisanego przez ciebie paszteta