Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Za co Litwinki nienawidzą Polaków i czy to prawda

Polecane posty

Gość nacjonalista1995
,,To su k****,kucke drolje ,k***e kucke i drolje''!

Gość gość
Litwinki leca na kase i pozycje spoleczna ,nic nie maja do Polakow po prostu nie sa zainteresowane facetami nie majacymi im nic do zaoferowania,z reguly sa to piekne kobiety wiec wymagaja odpowiedniego traktowania ..

Gość gość
a wy za to macie dużo do zaoferowania-nogi do rozkładania przed przybyszami z południa.

Gość gość
Gosc po co sie nadymasz?Mam meza Litwina i pisze co zaobserwowalam ,poza tym moj znajomy -Polak byl z Litwinka poki mial swoj biznes i kase wszystko bylo cacy ,ale jak biznes sie sypnal to i malzenstwo..oczywiscie nie mozna generalizowac ,ale znam wiecej podobnych przypadkow ..I nie ma w tym nic zlego ,ze dziewczyny mysla w ten sposob nie tylko piekne ale i madre..

Gość gość
Bo z partnerem powinno się być na dobre i na złe,inaczej jest się tylko materialistyczną ścierą,ona nigdy go nie kochała,tylko jego pieniądze.Zresztą,nigdy bym nie chciał kobiety stamtąd,litwini nas nienawidzą.

Gość gość
Oczywiscie zgadzam sie z Toba ,ja mojego Meza kocham i chociaz bywaja gorsze chwile brniemy przez nie razem ,ale nie kazdy mysli w ten sam sposob i dobrze niech kazdy zyje tak by byc szczesliwym!Co do nienawisci ze strony litwinow mylisz sie -rodzina Meza traktuje mnie jak wlasna corke zarowno blizsza jak i dalsza, w Wilnie czulam sie super ,jak tylko wspomnisz ,ze jestes Polka to wielu ludzi zaczyna gadac po polsku zyczliwi na kazdym kroku ..

Gość gość
A kto tam niby powiedział ze litwinki sa piękne ? To jest rasa bałtycka a nie słowiańska one sa podobne do niemek z twarzy : / choćby milda kaulikausaite