Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie do mężczyzn

Polecane posty

Gość gość

Czy bardziej szanujecie kobietę która tak łatwo sie nie oddaje ? A taką która szybko pojdzie do lóżka tracicie zainteresowanie ?

Gość gość
Ani jedno, ani drugie... jak chcę cię tylko zaliczyć, to czy oddasz mu się po 1 dniu, czy po roku i tak nie będzie cię szanował :P

Gość gość
to zalezy czego chcesz. jak chcesz szacunku to sprawdz najpierw czego on chce. jak zaliczyc to nie licz na szacunek, nie wazne kiedy cie zaliczy. jak on chce pozadnego zwiazku to nie wazne kiedy mu dasz on cie bedzie szanowal. zasada jest prosta: chcesz szacunku - nie dawaj facetowi ktory chce sie tylko zabawic.

Gość gość
No moim zdaniem szybko to po 2mc , a tak w sam raz to pól roku

Gość gość
a te pół roku to na ręcznym, czy mały skok w bok? :)

Gość gość
Ja ze swoją dziewczyną (którą kocham, cenię i szanuję) przespałem się po raz pierwszy po niecałym miesiącu (wcześniej znaliśmy się tylko wirtualnie przez ponad 2 miesiące), ale jak rozmawialiśmy potem, to okazało się że oboje mieliśmy na to ochotę już na 2-3 randce, tylko głupio było tak szybko się seksić i zabrakło odwagi do tak szybkiego działania :)

Gość gość
Żadnego ręcznego i skoku w bok. Kobietą jestem

Gość gość
Jak facet nie szanuje kobiet to nigdy nie będzie szanował, a druga sprawa to taka, że sama musisz się szanować i to najważniejsze. Jak idziesz z facetem do łóżka nie dlatego ze chcesz, tylko dlatego że on nalega, to nie oczekuj szacunku.