Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ból w. prawym boku po oddawaniu moczu

Polecane posty

Gość gość

Hej jestem w 22. Tc ciazy od kilku dni bardzo boli mnie podbrzusze oraz w prawym.boku po oddawaniu moczu bol jest tępy i mocny boli dosc dlugo tym bardziej ze oddaje mocz. Co chwile wiec boli do nocy (

Gość gość
Pytanie do was czym moze byc to spowodowane czy jesli kopniaki. Dziecka sa bardziej intensywne to moze sie dziac cos z dzieckiem badz czy dziecko tak reaguje na to co z moim organizmem sie dzieje.

Gość gość
Wiem ze nie jestescie lekarzami ale moze miala.ktoras z was podobne dolegliwosci

Gość gość
Nie byla zadna z was w takiej syt ,

Gość gość
to może być coś z nerkami. /myślę że trzeba iść do lekarza. U mnie podobny ból okazał się być (jednak trwał tylko kilka godzin) skutkiem kamicy nerkowej, która pojawia się w ciąży. Problemów z oddawaniem moczu wtedy nie miałam, ale po porodzie zanim urodziłam kamień miałam taki ból znów i problemy z oddawaniem moczu.

Gość gość
Wlasnie chodzi i to ze jak.oddaje mocz nie boli piecze. Moze czasem zakluje ale delikatnie ale jak skoncze juz to mam taki bol ze nie do zniesienia nie moge sie ani wyprostiwac ani nic a wczoraj. Wieczorem zaczelo bolec w boku prawym.to tak jakby mnie cos rozrywalo jakbym cos.miala tam a dziecko kopalo z lewej strony wiec nie wiem kurcze jutro moja lekarka przyjmuje ale sie martwie i szczerze boje sie oddawac mocz

Gość gość
ja nadal obstawiam że to coś od nerek, nie powstrzymuj moczu.. a jutro leć do lekarza. różne kopniaki w ciążach czułam ale nigdy nic takiego jak u ciebie sie nie działo.

Gość gość
No wiem a to moja 1 ciaza i od samemgo poczatku jest cos nie tak

Gość gość
Miala ktoras tez tak jak.autorka.ja mam podobnie a wizyte mam za 2 tyg

Gość gość
U mnie podobny bol tyle ,ze ostry i nagly oznaczal kamice. Atak kolki nerkowej. Kopniaki raczej to nie sa... Moze dziecko Ci cos uciska,cos sie przytkalo,zastoj moczu... Jedz na IP. Wez nospe, dziala rozkurczowo - mi w szpitalu polecili ja brac na takie bole i polezec.

Kojarzę cię autorko z wczoraj. Nadal szukasz diagnozy na forum? Gratuluję.

Gość gość
Autorko nie czekaj, Jedz na IP. Jesli masz infekcje nerek i stan zapalny to moze to wywolac przedwczesny porod. Niech zbadaja Ci mocz,krew...Ja mialam przy takich objawach CRP 35 i od razu zostawili mnie na oddziale i dali dozylnie antybiotyki.

Gość gość
Hm.mnie.kojarzysz niemozliwe 1 raz na tym.forum.jestem.zaszla jakas pomylka

Gość gość
Jak mogemiec zastoj moczu jak sie zalatwiam.czesto

Gość gość
Zastojem nazywa sie rowniez kamien. Z tego co pisalas boli Cie z prawej tylko strony,a nie z obu. W drugiej moze cos sie zablokowalo. I w ogole nie wiem co tu jezcze robisz skoro dziewczyny napisaly Ci,ze jesli jest stan zapalny to grozi to przedwczesnym porodem. A Ty amiast jechac na IP nadal siedzisz na forum i zastanawiasz sie co Ci dolega... Nie zalezy Ci na zdrowiu dziecka?

Gość gość
I co tam autorko? Byłaś gdzieś?