Gość gość Napisano Luty 13, 2015 niezłe historie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 2, 2015 Jak to wysikalas się na sali pelnej ludzi i nic? Chyba ściemniasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 16, 2015 piszcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 27, 2015 Ja zlałam się po alko w dyskotece - kabiny zajęte, mega kolejka, poszłam do stolika, siadłam niby do drinka, rozkraczyłam się, stringi na bok i leję .... trochę spódnicę posikałam Potem poszłam się bawić dalej - chyba nikt nie zauważył. Jak sobie teraz o tym myślę to mi strasznie wstyd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 29, 2015 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 8, 2015 w piwnicy w bloku, na klatce, w lesie , w krzakach w parku, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 17, 2015 Czekalam na kogos w samochodzie. Tak strasznie mi sie chcialo ze ukucnelam za tylnim fotelem i nasikalam do butelki po jakims napoju.. oczywiście w większości nie trafilam i na wycieraczce zrobila sie kałuża... masakra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 17, 2015 pod plotem, jakies 3 metry od ulicy, na szczescie byl tam wileki krzak tak , ze nic nie bylo widac. Ale dziwne uczucie, ale pomyslalm lepsze to, niz w sie w portki zesikac :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 17, 2015 A propos samochodu. Jak poklucilam sie z mezem i nie chcial mnie wpuscic do domu poszlam do jego auta (drzwi byly otwarte bo to na posesij parking) i wysikalam mu sie na fotel kierowcy:-D a ten gląb myslal ze mu deszcz napadal... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 17, 2015 Na parkingu lotniska w gdansku, razem z kolezanka, bylysmy pijane. Nie pomyslalysmy nawet, ze wszedzie kamery i ochrona... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 17, 2015 Jako dziecko bywalam u dziadkow na wsi. Kiedys na śpiku (pol sen) wyszlam sie wysikac. Tyle ze do kibelka nie doszlam, zrobilam to do kosza z ziemniaczkami :-) a rano bylam zdziwiona bo nic nie pamietalam z nocy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 25, 2015 Pomiędz wagonami w pośpiesznym. Bylo super pociąg pędzil . Złoty desz sie lal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 25, 2015 w gołębiewskim w basenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćewa Napisano Maj 25, 2015 Na wprost hotelu polonez w Poznaniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćewaa f Napisano Maj 25, 2015 Pod kosciolem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 25, 2015 Na ginekologa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 25, 2015 We windzie w bramie na klatce w krzakach na piasku do skokow w dal na podstawowce pod prysznicem we wannie w basenie w jeziorze. Kolo przyczepy kampingowej na schodach w lozku w kubku na dachu. W lesie. W piwnicy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 25, 2015 A gdzie srałyscie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 25, 2015 ja srałam w decatlonie za pontonami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 28, 2015 Sikanie w piwnicy już chyba nikogo nie dziwi. Mi się tez zdarzalo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 29, 2015 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 31, 2015 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 10, 2015 opiszcie swoje historie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 10, 2015 ubikacja... nigdy tego nie robię... www.tidbit.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 25, 2015 piszcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach