Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy istnieja mezczyzni, ktorzy nie zwracaja uwagi na wyglad?

Polecane posty

Gość gość

Jesli dziewczyna jest zadbana, czysta.

Gość gość
Na koniec - rozwiązano teatr Więc cała w sztucznych ogniach teraz Kręci się arena cyrkowa Naszych czasów metafora Nic tu na pewno wszystko na niby Małpa jest cyrku idolem Karzeł podkręca szatańską korbkę Arena toczy się kołem Niczym piłeczki w palcach żonglerów Duszyczki nasze wirują wkoło Życie przestało być sztuką I stało się sztuczką cyrkową Dwie siostry syjamskie: prawda kłamstwo Wbiegają w zwinnych podskokach Nikt nie odróżni jednej od drugiej Są w jednakowych trykotach Bóg gdyby nawet w krzaku ognistym Pojawił się między nami Mówilibyśmy że to magik Kolejną sztuczką nas mami Lecz dokąd można w cyrku żyć Pytamy stojąc na głowie Słyszymy drwiący błazna śmiech I to jedyna odpowiedź

Gość gość
Odpowiedz jest tylko jedna: NIE !!!

Gość gość
faceci mają to w kodzie genetycznym! szukają zdrowej i najlepiej ładnej kobiety, zeby urodziła im jak najlepsze dzieci. im bardziej zdesperowany kolo tym zadowoli się gorszymi ścinkami z pańskiego stołu :D

Gość gość
zwracaja,doipero pozniej gdzies tak na setnym miejscu inteligencja:P

Gość gość
niewidomi

Gość gość
przykro mi ale NIE chyba ze impotenci ewentualnie im wiekszy desperat ktory dawno nie zamoczyl tym ma mniejsze wymagania .. i jeszcze ostatnia grupa starzy faceci ktorym wystarcza ze kobieta jest mloda moze bbyc brzydka i gruba ja kwieloryb