Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skarbuszek

Polecane posty

Gość gość
To był twardziel zasłużony w andergrandzie, wielki twardziel skazany na wymarcie mimo woli wdarł się w potyczki spódniczki to było coś jak lodowaty prysznic ostudził jego bunt i zaciętość wszystkim bliskim chciał pokazać, że obronną ręką oprze się jej wdziękom obszedł się z nią cienko z opadniętą szczęką zrobiło mu się miękko dużo mówił wśród ziomków a z panienką jak posąg nie dał rady wygrać z taką mocą ziomki mówią, po co ci to? Załóż kaptur i na dwór chodź z ekipą się ustaw a on nie może ustać jak frustrat z propozycją wspólnego jutra pisze „eske” na kreskę od kumpla na swym POP’ie nie ma ani funta.

Gość gość
Delikatnie bierzesz hmmm do ust.... .Gdy zaczynasz, błogo się uśmiecham... ..Z każdym ruchem usteczek napięcie wzrasta... .Mój uśmiech staje się nerwowy...

Gość gość
Widok suczki, skrzyżowanie i mały włos od stłuczki. Po raz kolejny bez nauczki. Taki samczyk, ona zagra on zatańczy. Nie warszawski walczyk Bo nie o bibułkę będzie tu walczył. Do szarży się garnie. Szczeka i warczy Kiedy ona tego pragnie. Tak jest fajnie. Te igraszki. Spójrz na kozaczki tej laski, Skończysz w jej altanie zamiast wycieraczki. Mimo wszystko gonić suczki ziomy, gonić suczki. I te do różańca i te do poduszki. Świeżutki numer, nie ze mną te numery, Ale jednak frunę Kiedy ona tylko brzdęknie w strunę Wyznaczając nam kierunek. Do nieba i na wertepy I do uliczek ślepych. A więc ej trzymam kurs, patrzę czy mam puls, Żeby wyjść na plus i nie wieszać się trafiony strzałą. Taki numer, tak się napisało. Niemało było takich, którym się za dużo wydawało, Że mają twardy pancerz. Mówili "nie zatańczę", Dziś na tańce leci bańka po bańce. Bajka kończy się straconym hajsem. Niemiec pewnie by powiedział "scheisse"!

Gość gość
A jednak cuda się zdarzają z tekstów magicznych powstały teksty hip hopowe:D

Gość gość
Wiedźmo.. . .Uwierz, że jesteś dla mnie ważna.. .Odpręż się...Chcę Ci dać maksimum przyjemności, ale musisz mi na to pozwolić. ...Zaufaj..

Gość gość
Czy ta wiedzma ma jakieś imię, pseudonim czy to tak z miłości nazywasz ją wiedzmą?

Gość gość
Już po.. .. Leżymy przytuleni, gładzisz łapką moje ramię... Skubiesz uszko..Miziasz włosy...Zastanawiam się dlaczego jesteś taką "przylepą"...Czy kochasz mnie?...

Gość gość
17:09 Za chwilę zostanie wysłana na stos i obwiniona owszystkie porażki i zło tego świata, widocznie era czarownic jeszcze nie minęła ,a tak na marginesie sądziłam,że ta wiedźma o której tu mowa jest ciut ładniejsza:)

Gość gość
miało być 17:05

Gość gość
Ty dajesz mi rozkosz... Chcę Ci się odwdzięczyć, ale musisz się odblokować wiedźmo.... Zaklinam Cię.. .Co mam uczynić być czuła się przy mnie pewnie i bezpiecznie.. .:*

Gość gość
gosciu z 15.44..trochę kultury..trochę przyzwoitosci,!a nie takie wulgarne zwroty..rzygac sie chce!od samego czytania,a tak swoja drogą jej nie potrzeba rozgrzeszenia bo jest z was wszystkich jedna jedyna ..najbardziej czystego serca ,a wy co?wulgarni,zepsuci i puszczalscy,czas sie nawrocic.

Gość gość
Musisz sie wkoncu odp******ic

Gość gość
Wiem, że ubóstwiasz gdy się za Ciebie zabieram...Umierasz z rozkoszy gdy jestem w Tobie. . Ale ja chcę Cię doprowadzić do końca... ...Pozwól mi wreszcie. .Niedobra Ty.

Gość gość
Co nie zabija to wzmacnia, uczy pokory :-(

Gość gość
I tak dopnę swego.. ..Daj mi tylko trochę czasu na poznanie Twego ciała...Na udowodnienie, że w moich ramionach możesz sobie odpuścić..dać się ponieść.. ..Aniołku..

Gość gość
odpuścić co?

Gość gość
tepa dzida z ciebie

Gość gość
Pisz dalej lubie czytac jak piszesz prosiaczku 😘

Gość gość
nie pisz tepa dzido

Gość gość
Każdy temat gnocie, skąd tyle w was jadu.

Gość gość
Jest juz wieczor wychodzimy na papierosa przykryci tylko kocami.jest troche zimno wiec obejmujesz mnie swoon cialem.Dzielimy sie papierosem po wczesniej szalonym sexie jest cudownego .Twoje sline ramiona mnie ogrzewaja czuje cieplo na piersiach ,bije mi mocniej sercea a na ulicach sly chac rozmowy przechodniow czuje sie takaszczesliwa I upajam sie ta chwila.nasza nagosc Nas nie peszy.sasiad wlasnie sie z nami wita I jakis tak dziwnie usmiechu jakby cos mu sie przypomnialo.Papieros wypalony... Spogladasz na mnie I juz wiesz czego pragne...lapiesz mnie za piers....

Gość gość
Najistotniejsze są intencje :-(

Gość gość
nabakali sie wiec z mordy smierdzi fest to tera zaczymany od nowa! ohhh ahhh ehhhh :P

Gość gość
Wez s********j powyduszac pryszcze !!

Gość gość
Moje piersi momentalnie staja sie nabrzmiale a sutki twarde od TWoich pieszczot jezyk tanczac zatacza koleczka na sutkach a slina stake sie ciepla od mojego rozpalonego ciala.pragne bys mnie posiadl tuI teraz w ogrodzie.Nie wazne ze ludzie moga nas widziec to podniecenia mnie jeszcze bardziej..zaczynam cichutko jeczec a Ty zaczynasz pomrukiwac...

Gość gość
gość dziś gosciu z 15.44..trochę kultury..trochę przyzwoitosci,!a nie takie wulgarne zwroty..rzygac sie chce!od samego czytania, Rzygać możesz gościu a nawet wskazane jak zjadłeś niestrawny obiad.Wkładaj palec do gardła i rzygaj. Może Ci ulży i przestanie głowa boleć, nie będziesz wypisywał tu swoich obrzydliwych fantazji. Żadne wulgarne zwroty nazywając rzecz po imieniu.Nie czytaj jak Ci to na zdrowiu szkodzi, możesz pominąć. To wątek uczuciowy a nie ero. Mnie nie podobają się Twoje erotyczne fantazje i nie mam ochoty na rzyganie a wręcz na ostrą dyskusję.

Gość gość
Zaczynam drzec a TY przyciagasz mnie do siebie moja glowa wedruje do TWojej szyji I zaczynam Odsypywac cie pocalunkami lekko przy tym huchajac A nastepnie swoon jezyczkiem zaczynam Cie delikatnie przygryzac.odchylasz glowe Bo pragniesz jeszcze wiec sie mocniej w twoja szyjie jak wampir robiac malinke a moje palce wplatam w Twoje wlosy.zaczynam mruczec mrau....tak cichutko po czym zaczynam sie smiac.Swoja reke klade na twoich plecach a moje paznokcie wbij aka sie w Twoje Percy.szepcze cichutko zebys mnie zerznal:)a Ty sie usmiechasz Bo lubisz jak tak swintusze.

Gość gość
dokladnie rzygam ,bo jestem kobietą..a pisanie o kobiecie w ten sposob świadczy o Tobie obleśny zboczeńcu,"cip...." to Ty sobie pisz na ero ..choć nawet tam nie przystoi.Brak szacunku do kobiety.!!