Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Laura9910

Sukienka na studniówkę

Polecane posty

Cześć. Za miesiąc idę na studniówkę jako osoba towarzysząca. Czy sukienka musi być koniecznie długa? Kupiłam taką przed kolano. Jest w kolorze kremowym, bardzo jasna. Do tego Kremowe lakierowane szpilki. W jakim kolorze polecanie do tego Żakiet, czy bolerko? I czy kopertówka musi być dokładnie w kolorze butów? Chciałabym 'ożywić' trochę swój wygląd dodając właśnie bardziej kolorowe dodatki, czy torebkę. Co o tym myślicie? :)

Gość cialo_gogiczne
chcesz tak kogos poderwac? :classic_cool:

długość sukienki raczej nie ma znaczenia, jesli chodzi o dodatki to do kremowej sukienki dodałabym czerwone akcenty. czerwona kopertówka, czerwone szpilki, lub zlote dodatki, pierścionek, naszyjnik i kremowe buty :-) czarny raczej bardzo oblegany i wiem, że to dobrze nie wygląda

@katarinakasia właśnie mam na oku taki żakiet w kolorze morelowym. Może coś w tym kolorze iść z dodatkami? Jak myślisz? :)

jak dla mnie słabo, mdło ;-) kremowe ciuchy dobrze wyglądają w mocnych akcentach, tzn czerwone szpilki i czerwona kopertówka :-) jeżeli boisz się takich mocnych akcentów, postaw nie na morelowy ani pomarańczowy, tylko złote(!) dodatki, jakiś naszyjnik kremowo/złoty, złoty/kremowy pierścionek, paznokcie w kolorze nude. ale to będzie dość nudne zestawienie, ja osobiście stawiałabym na czerwone szpilki i czerwoną kopertówkę, beżowe/czerwone paznokcie.

jeżeli nie znajdziesz czerwonych szpilek, to możesz wziąć kremowe buty i do tego czerwoną kopertowkę, czerwony naszyjnik bądź bransoletkę i paznokcie

Gość cialo_gogiczne
jedwabna ona czy jak wszystko dzis - plastikowa? :P stopka: dobrymi checiami jest pieklo wybrukowane

Gość gość
Czerwony i kremowy? Będzie wyglądała jak niedoprana flaga :O