Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego nie lubimy wlasnych zdjec ?

Polecane posty

Gość gość

w lustrze wygladam dobrze, a jak sie zobacze to masakra nos taki wlosy takie kolor skory beznadziejny itp.

Gość gość
mam podobnie :D do tego morda jak nalesnik. nie cierpie zdjec :O

Gość gość
mam tak samo niektore laski lepiej wychodza na zdjeicach inne lepiej wygladaja w rzeczywistosci

Gość gość
Brak dystansu może ;). Ale ja też jestem taka niefotogeniczna... Widać wszystkie niedoskonałości, nagle widzisz, że masz podbródek :P. Jak już wiem, że ktoś pstryka zdjęcia to albo unikam, albo wychodzę jak sztywniak. Najlepiej chyba jak nie wiem, że ktoś pstryka to uśmiech jest szczery i jakoś ładniej wychodzę. A macie też tak jak słyszycie swój głos gdzieś nagrany? Masakra.

Gość gość
Gdzieś czytałam, że jak człowiek patrzy w lustro to jego mózg widzi siebie jako trochę atrakcyjniejszego, niż w rzeczywistości - a zdjęcia to zdjęcia, obrazu nie przekłamiesz - więc może na zdjęciach widzimy jak wyglądamy oczami innych i nam się to zwyczajnie nie podoba? Niefotogeniczność też swoje robi, ludzie o symetrycznych rysach twarzy będą wyglądać ok, ja natomiast mam mankamenty, których na żywo tak nie widać, bo twarz jest ciągle w ruchu - a na zdjęciu od razu widzę - nie doskonale równe usta, jedno oko minimalnie niżej położone czy coś w tym stylu.

Gość gość
Ja mam na zdjęciach wiecznie zmrużone oczy, więc nic dziwnego, że nie lubię sowoich zdjęć, wyglądam na nich na naćpaną, a ja po prostu tak reaguję na flesz, lub mam po prostu pecha, że zamykam oczy w nieodpowiednim momencie.

Gość gość
Niezupełnie zgodzę się z tym lustrem. Po pierwsze w różnych lustrach wyglądamy nieco inaczej,a po drugie ja widzę siebie raz pozytywnie raz nie mogę na siebie patrzeć, bo nasz wygląd zależy od dyspozycji dnia, wyspania się, hormonów itd.

Gość gość
A słyszeliście kiedyś swój głos nagrany? Też wydaje on wam się jakiś zj****y? Niektóre lustra zniekształcają, mam takie, jak źle się stanie to ma się brzuch jak do ameryki :D