Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AggusiaMama

Kuracja antycellulitowa

Polecane posty

Gość AggusiaMama

Polećcie coś co skutecznie wzmocni moją walkę z cellulitem. Próbowałam już wielu rzeczy, ale nie mogę sobie poradzić z moimi udami...

Gość gość
W domu czeste peelingi, 2 x dziennie balsamy antycellulitowe, prysznice na przemian zimne i ciepłe, rezygnacja ze słodyczy. W salonie kosmetycznym masaze podcisnieniowe, dermomasaze, masaz bańką chińskę, endermologia.

Gość gośćggość
oczywiście poza wszystkimi domowymi sposobami zafunduj sobie kurację antycellulitową z Costa Nature Ginkgo Biloba, suplementem który zawiera skondensowaną dawkę wyciągu z miłorzębu jest on używany jako środek opóźniający starzenie, szczególnie w układzie krwionośnym i nerwowym.Jest skuteczny w walce z cellulitemo pnieważ wzmacnia naczynia krwionośne

Gość gość
Słyszałam że te suplementy z Costa Nature sa bardzo naturalne i świetnie się przyswajają a na nutreca com można je zamówić w bardzo dobrych cenach

Gość gość
mnie pomogła dieta niskowęglowodanowa, codziennie 30 minut pływania na basenie i suplement CLA z zieloną herbatą cellulit zniknął bez masaży, peelingów czy kremów przedtem przetestowałam chyba wszystkie suplementy na cellulit i odchudzanie, ziołowe herbatki, żele i balsamy

Gość gość
Mi bardzo pomógł dermomasaż podciśnieniowy. Chodziłam do salonu znalezionego na stronie www.dobrakosmetyczka.pl

ja nie zamawialam na tej str jeszcze suplementu ile czeka sie na przesyłke?

Gość gość
Na pewno jakiś wynalazek ci pomoze

Przede wszystkim trzeba dużo ćwiczyć. Bez tego nie da rady. Ale można też przemyśleć stosowanie jakiejś oliwki do masażu.

Gość Wandalik
Na pewno wszystkie powyższe ćwiczenia, masaże itp... ale warto też pić jakieś suplementy oczyszczające organizm. Taki detox przyda się teraz po świętach, dobrym środkiem na to jest AloeLive Detox, którego składniki roślinne wspomagają oczyszczanie organizmu z toksyn i zbędnych produktów przemiany materii, wpływają korzystnie na prawidłową pracę układu pokarmowego, wątroby i nerek oraz wspomagają odchudzanie. Warto o nim poczytać na stronie: http://www.laboratorianatury.pl/pl/produkty/aloelive-detox.html i wypróbować.

Gość gość
Mnie bardzo pomogła kuracja kosmetykami Tołpy. Wieczorem co drugi dzień robiłam sobie peeling, a codziennie smarowałam się na noc globalnym serum antycellulitowym. Naprawdę mi to pomogło. Jedyne preparaty, przy których po miesiącu zauważyłam różnicę. Wszystkie kosmetyki z tej linii znajdziesz tutaj: h ttp://www.apteka-melissa.pl/apteka/search/1/0/wyszukiwanie.html?q=to%C5%82pa%20dermo%20body%20cellulite

Gość Lexy 27
Jestem normalnej postury, nie jem śmieciowego jedzenia, chodzę na zumbę, ale na moich nogach i tak jest cellulit. Stosowałam różne balsamy antycellulitowe, domowe masażery- bez efektu. Jakiś czas temu zdecydowałam się na zabieg endermologii. Jestem zaskoczona, skóra jest jędrniejsza i ładniejsza. Polecam filmik: http://www.depilacja-torun.pl/zabiegi-kosmetyczne-torun-bydgoszcz-wloclawek/ Super efekty. Sprawdziłam na własnej skórze.

Gość Mirka 26
Dziewczyny wyszukałam ciekawą wyszukiwarkę gabinetów z depilacją laserową. Można przeszukiwać według różnych miast. Nic trudnego. Wystarczy wpisać nazwę miasta: http://www.depilacjelaserowe.pl/. Dzięki temu znaleźć salon kosmetyczny z depilacją laserową. https://www.beautymedica.pl/nadwaga-i-cellulit/skuteczna-walka-z-cellulitem-zabiegi-venus-legacy/

Gość Mother 28
Jest taka strona http://depilacja24.pl/ i porównano tam wszystkie rodzaje depilacji. można sobie poczytać jaka depilacja wychodzi skuteczniej

W walce z cellulitem najlepiej radzą sobie zabiegi z zakresu kosmetologii i medycyny estetycznej. Bardzo dobre efekty można uzuskac po serii zabiegowej urządzeniem endermologia/icoone oraz karboksyterapii. Wprowadzając dodatkowo aktywnośc fizyczna oraz odpowiednio zbilansowaną diete efekty bywają spektakularne. Poza pozbycie się cellulitu skóra po zabiegach staje się jędrniejsza a sylwetka zostaje wysmuklona.