Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gosc28

gcfgcjhgs

Polecane posty

Gość gość
jesli nie jesteś zajety nie masz baby , to ok ,a jak widze faceta z babą którey udaje że jej nie ma to nic tylko CKM!

Gość gość
uznałabym, że to desperat i trzymałabym się od niego z daleka. Szpiegują ludzie chorzy psychicznie.

Gość gość
Jak ją szpiegujesz?

Gość gość
widze że nie rozumiesz psychologii :p nie chodzi o peszenie sie , lecz o to że nie ma zamiaru z kims takim rozmawiać..bo za duzo zła jej sprawiła, jest obłudnikiem z którym cięzko nawiazac dialog o to chodzi !

Zaraz zaraz, czy ja dobrze rozumiem, że chcesz stalkingiem przekonać do siebie osobę zniechęconą Twoim poprzednim stalkingiem? Świetny pomysł!

Gość gość
a moza sam papież być tym zakochanymm,,ale jesli bedzie miał za skórą zbyt wiele , to niestety jest na pozycji przegranej, taka jestem .nie lubie kłamstwa, czarowania,okłamywanie i krecenia ,nie lubie fałszy nie lubię złych pazernych ludzi dla których wartościa najwyższą jest pieniążek , monetka ,banknocik !

Gość gość
mozesz mnie widziec i miec nie tylko motyle, a stado mew ,bocianów i nietoperzy ,ale na mnie i tak nie zrobisz żadnego wrażenia od niechęci do ciebie.zresztą nigdynie byłam za tym ay brac sie za kogos kto zyje z kobietą pod jednym dachem

Gość gość
Facet co Ty bredzisz,... Dziewczyna skryta a Ty chcesz się w stalkera bawić, wystraszyć, do choroby doprowadzić.. No nie mogę, tak to tylko facet może pomyślić.

Gość 40latka040
Kazałabym mu trzymać się ode mnie z daleka.

Gość gość
bez przesady z tymi podchodami, i nie przesadzac z tymi monologami kochani :d

Gość gość
niepotrzebne zadne smieszne tłumaczenia nie ma do tego powodów ,bo to niczego juz nie zmieni, dlatego radze żyć własną rodziną !

Gość gość
Da się naprawić, mów do nie dużo i zagaduj, nie daj się spłąwić.. Ona będzie udawać, że nie chce słuchać a i tak to zrobi..

Gość gość
zrozum ze mam Cie gdzies...marcinie ,tomsszu ..jak bylam na imowionuch naukach jazdy .txn.na placu manrwrowym rax na miescie a raz byles na mojej ulicy ..bo ciotka cie poinformeslals kiedy mam jazdy,jak cie ominelam dyskretnie to mnie zryczala,gdzie miałam na nia czekac.o1 w nocy sluzbowe auto bylo pod moim domem,choc to droga prywatna,potem raz w dzien jechales sluznowym autem izakrywales tekturka szybe xeby nie bylo cie widac jak przejezdzalrs obok corki.odczep sie !stalkerze.!