Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niczemu niewinna dziewczyna

zazdrosne kobiety mnie wykanczaja

Polecane posty

Gość _gość
z takich ''jaj'' to niech ta baba sobie zrobi jajecznicę na śniadanie i smacznego a ty niewinna omijaj takie zgryźliwce i wredoty

Gość _gość
i jak chcesz niewinna to powiedz jej to co napisałem powyżej tylko licz się z tym, że może próbować się odegrać, takie zachowanie ja określam słowem zawiść.

Unikam unikam niestety tej jednej niw unikne tak do konca bo czesto spotykamy się wśród znajomych

Nie chciała jej obrażać bo wczesniej nic na mnie nie gadała, poza tym to bylam u niej w domu a to tak głupio

Gość gość
Jesteś głupia mogłaś je zwyzywać

Nie będę zniżała sie do ich poziomu

Gość gość
Mam to samo szkoda gadac... poznaje czlowieka i jego zone. Stoja obok siebie, impreza firmowa ( on pracownik) wyciagam do niego reke przedstawiamy sie wzrok kieruje na nia wyciagam reke, przedtswiam sie a ta kufa obrazona mowi mi : a ja jestem zona... no rece mi kufa opadly :/

Gość gość
nie obracaj się w takim towarzystwie. piękne kobiety lepiej się czują w towarzystwie pięknych osób. brzydsze pałają nienawiścią i lepiej mieć je na dystans

Gość gość
brzydkie maja prawo sie wyzyc na ladnych za to ze nie mialy tyle szczescia czym sobie te ladne zasluzyly na lepsze traktowanie? niczym k***a

Gość gość
super masz podejście do sprawy :P ja jestem ok a one to zołzy sa wszystkiemu winne :P :) no pewnie :classic_cool: , ale do czasu kiedy dostaniesz kopa e duupę to wtedy może cos tobie zaświta w twojej małej makowce zycze zdrowia :)

Gość gość
gość dziś nie obracaj się w takim towarzystwie. piękne kobiety lepiej się czują w towarzystwie pięknych osób. brzydsze pałają nienawiścią i lepiej mieć je na dystans >> piekno i brzydota to pojecie wzgledne jednemu podoba sie matka drugiemu córka :)

Gość gość
gość dziś > to prawda, bo jak powszechnie wiadomo :P każda potwora znajdzie swojego adoratora ;)

Gość gość
niczemu niewinna dziewczyna x moje ty niewiniątko czy oprócz samozachwytu ktos sie toba interesuje ? mam wątpliwości, bo z tego co piszesz to wnioskuje, ze nie i sie nie dziwie. lubisz zwykle pierdołki babskie i nic więcej :(

Gość gość
Oooohoho brzydalowi zylka w dupce pekla

Gość tygrysi kot maciek
autorko zalisz sie czy robisz tutaj z siebie piekna Marylin Monroe wokol ktorej kreci sie wianuszek mezczyzn czczacych twoje wdzieki a ich szaro mysie zony ciskaja gromy z oczu? Po kiego wogole zakladasz taki temat? Kolejna mimoza z gatunku tych ktore na lamach kafeterii "ubolewaja" ze sa zbyt ladne i ich zycie jest przez to przesrane bo bo nadmiar urody im wszystko utrudnia?

Gość gość
Brzydal nigdy tego nie zrozumie

Gość gość
jesli brzydal tego nie zrozumie.. to w jakich celach kobiety od wiekow pielegnauja swoja urode i chca wygladac jak najlepiej? niektory wydaja na to setki milionow dolarów? skoro to bycie pieknym jest takie straszne?

Gość gość
Bo brzydale to zazdrosne k***iszcza ktore swoja flustracje przelewaja na ladnych, no bo jak to tak ze ktos moze byc ladny z natury a Ty taka szpetna ze nic tylko ladowac w siebie pieniadze musisz ze skutkiem delikatnie mowiac marnym? Kompleksy i wiesniactwo z brzydali wylazi....zazdrosniki pieprzone

Gość gość
wiec skoro zazdroszcza ladnym tzn ze ladni maja lepiej wiec zamknij ryj narzekaczko i ciesz sie ze swojej urody i nie p*****l ze jest Ci w zyciu przez nia gorzej uroda to furttka do wielu drzwi

Gość gość
Lepiej? Przez brzydali, ladni nie moga funkcjonowac. Wcale im nie latwiej przez zakompeksione pasztety ktore za cel zycia postawily sobie gnojenie wszystkiego co od nich ladniejsze. Powinniscie sie leczyc paskudy!

Gość gość
ygrysi kot maciek dziś autorko zalisz sie czy robisz tutaj z siebie piekna Marylin Monroe wokol ktorej kreci sie wianuszek mezczyzn czczacych twoje wdzieki a ich szaro mysie zony ciskaja gromy z oczu? Po kiego wogole zakladasz taki temat? Kolejna mimoza z gatunku tych ktore na lamach kafeterii "ubolewaja" ze sa zbyt ladne i ich zycie jest przez to przesrane bo bo nadmiar urody im wszystko utrudnia? x Ja trzymam strone autorki,a taka osoba,ktora cos takiego pisze,nie ma zielonego pojecia,jak takie cos moze uprzykrzyc zycie.No ale co ty o tym mozesz wiedziec,jak pewnie jestes sama takim paskudztwem,ktore utrudnia zycie tym ladnym i do tego zbyt tepe,zeby wczuc sie w czyjes polozenie-jak wnioskuje z twojej wypowiedzi,nastepny osobnik tak samo tepy jak m o d k a tego forum :D🖐️

Gość gość
A czy to nie ty,m o d k o ? Zgadlam,czy zgadlam ? ;)

Gość gość
up

Gość gość
autorko,jestes ?

Gość gość
ość wczoraj brzydkie maja prawo sie wyzyc na ladnych za to ze nie mialy tyle szczescia czym sobie te ladne zasluzyly na lepsze traktowanie? niczym k***a x O,typowa paskudna zazdrosnica.Takie baby jak ty omijam szerokim lukiem :O

Gość gość
Dużo jest zazdrosnych i zawistnych kobiet zołz brrr.

Gość gość
Nigdy nie spotkałam się z takimi sytuacjami, a żyję na tym świecie troszkę. Wydaje mi się, że masz autorko coś z głową. Coś nie bardzo potrafisz opisać konkretnych przypadków tej niby zazdrości wszystkich kobiet wokół ciebie. Konfabulujesz moim zdaniem i to nieudolnie.

Gość gość
Ja tez nieskromnie powiem że jestem uważana za b. ładną kobietę i także nie spotkałam sie z tego powodu z jakaś zawiścią. Jestem lubiana i ludzie mi to okazuja. Ja tez lubię ludzi i jestem życzliwa. Moze to chodzi u autorki o wredny charakter a nie o jej domniemana urodę?

Gość _gość
gość dziś może po prostu miałaś szczęście, że nie miałaś zawistnych koleżanek? ale sama naskakujesz na niewinną.

Gość gość
up