Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niczemu niewinna dziewczyna

zazdrosne kobiety mnie wykanczaja

Polecane posty

Gość gość
Az boli ten brak empatii niektorych osob tutaj :O

Gość gość
ość 2015.01.06 Lepiej? Przez brzydali, ladni nie moga funkcjonowac. Wcale im nie latwiej przez zakompeksione pasztety ktore za cel zycia postawily sobie gnojenie wszystkiego co od nich ladniejsze. Powinniscie sie leczyc paskudy! x Dokladnie.Nie mozna sie nawet nacieszyc swoja uroda..bo na horyzoncie musza pojawic sie jakies paskudy,ktorym bozia urody nie dala i dokopywac ze wszystkich stron tym ladniejszym :O Idzcie sie leczyc,bo w koncu staniecie sie zagrozeniem dla otoczenia :O 🖐️

Gość gość
Wzruszylam sie i szlocham rzewnymi lzami w tej chwili. Boleje nad losem tych slicznych biedulek, ktore doswiadczaja podlosci ze strony paskudnych krokodylic! Faktycznie przerypane na pewno jest bycie piekna kobieta. Wspolczuje szczerze bo zapewne na kazdym kroku czujecie sie szykanowane i upokarzane przez swoje brzydsze kolezanki. A jednak wlasnie zdalam sobie sprawe ze w tych bajkach ktore czytalam jako dziecko jest sporo prawdy.. piekne ksiezniczki zawsze byly szlachetne czyste i dobre - natomiast okrutne baby jagi byly i sa szpetne! Piekne dziewczatka nie dajcie sie! Walczcie o swoje prawa! Nie pozwolcie sie stlamsic brzydocie! Wiecej pudru! Wiecej sztucznych rzes i tipsow! Wiecej fotek samo-je-bek na fejsie! Wiecej dziubkow! Wiecej koczkow na glowach! Yeeeaaahh!! Niech brzydule beda zazdrosne! Ruszajcie na wojne - pieknotki kontra brzydotki!

Gość gość
up

Gość gość
ładne sobie zasłużyły dobrą karmą a brzydkie i wredne nie mają szans na poprawę cielesnych warunków w następnym wcieleniu za wredotę wobec niewinnych ,mi tak dokuczano za wygląd chyba bo nie znamy się a jestem miłą osobą,że doprowadzono mnie do upadku i mam uszkodzoną rękę ale teraz jeszcze bardziej nie mam wątpliwości jak ohydna jest energia którą wydalają z brzydkich umysłów

Gość gość
up

Gość gość
baby są zazdrosne, ale ja mam to w nosie, bądź co bądź, męza szukam nie kochanki!

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
Kiedys mi sprawialo przykrosc,jak slyszalam przykre docinki ze strony tych mniej urodziwych....ale teraz po prostu mi ich zal,wybaczylam im chyba kazda podlosc i uswiadomilam sobie,ze juz wole doznawac przykrosci z ich strony,niz byc na ich miejscu.

Gość gość
A ja jestem ładna i zadbana, ale mam męża przystojnego i na kierowniczym stanowisku i muszę trzymać rękę na pulsie, bo ciągle się jakieś baby do niego kleją... Taka jedna od niego z pracy to otwarcie się zalecała , myślałam, że mają romans, więc detektywa wynajęłam, aby mieć dowody. To co zobaczyłam na filmach i usłyszalam, dało mi do zrozumienia, jak baby potrafią być bezwzględne, aby uwieść faceta. A dobrze wiedziała, że ma żonę. Zniszczyłam jej życie- psychikę, karierę, opinię, wszystko. A jak była na dnie, to poszłam do niej dostała jeszcze w twarz. Dlatego nie wierzę, że jeżeli kobiety są zazdrosne o swoich facetów, to nie mają powodu. Jeszcze rozumiem, jakby to była jedna, mogła coś sobie ubzdurać, ale kilka? Taka zupełnie niewinna nie jesteś autorko, ale przecież o sobie nie powiesz nic złego. W więzieniach też ponad połowa skazanych twierdzi, że siedzą za niewinność.

Gość gość
Ale jak w jakims zwiazku ludzie sie naprawde kochaja,to jest tez wzajemne zaufanie i kobieta nie musi sie bac,ze facet poleci za inna czy,ze jakas go uwiedzie.A jesli chodzi o plotki,to kobiety potrafia rzeczywiscie wymyslac niestworzone historyjki,kiedy kieruje nimi zazdrosc,tylko zeby dokopac tamtej,bo jest ladniejsza,atrakcyjniejsza,zeby zniszczyc jej opinie,nawet jak niczemu nie zawinila.

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
Brzydkie kobiety powinny znac swoje miejsce w szeregu i przestac stroic fochy i fikac 🖐️

Gość gość
up

Gość gość
Przestań wszystkich kokietować, jak widzisz, ze facet ma obrączkę to sie "odp*****l" od niego, nawet nie podchodź jak tak o tobie mowia Możesz sie nie przejmować i robić swoje, ale daleko na tym w robocie nie zajedziesz

Gość gość
No tak,najlepiej,zeby autorka w ogole z domu nie wychodzila,jak tak o niej mowia.Najlepiej,zeby w ogole sie powiesila :O

Gość gość
to poradzę ci co ja robie,chodze w łachach nie maluje się,z facetami nie gadam,zimna jestem,to wszystko jak wchodzę w srodowisko,potem zyskuje sobie sympatie wszystkich bab oprócz zawistnych zazdrośnic,na 10 osob jest 1 ,2,tak średnio,i majac za sobą wszystkich procz dwóch pind one musza ulec,tak to działa,z czasem z facetami gadami ale wiadomo,dystans,na luzie to tylko jak sprawdze ze taki ma mózg i wszystkie zwoje na miejscu i nie będę mieć problemow

Gość gość
Wystarczy, ze przystanie sie przyp*****lac do zajętych, robić słodkie minki, kokietować. Takie trudne? Ale z was idiotki Makijaż i ubranie nie ma tu nic do rzeczy, chodzi o zachowanie flirciary

Gość gość
A poza tym,gdzie wyczytalas,ze autorka wszystkich kokietuje?Jak ladna jest wygadana i pewna siebie to jest uwazana za arogancka,wredna,taka co sie panoszy albo wszystkich kokietuje.Inne kobiety zaraz by taka chcialy uciszyc,najlepiej,zeby w ogole sie nie odzywala,zeby nikt na nia nie zwrocil uwagi.

Gość gość
No to mam zrezygnowac z makijazu czy ladnych ciuchow,bo jakies baby pekaja z zazdrosci,zeby im sie przypodobac ?No sorry :O

Gość gość
Takie to niewinne ojejku niech ktos ci laurke wystawi, ojejku, dziunia taka niewinna, ze ona nie wie jak to sie stalo, ze flirtuje z zajetymi, ojejku ona swoich nagich zdjec nie wysylala, ona z zonatym facetem do lozka nie poszla, ojejku, on ja zmusil Buahahaha idiotki byscie sie powazniej zachowywaly

Gość gość
Nie kazda ladna kobieta to dziwka.

Gość gość
A mnie w pracy najbardziej nie lubi laska która sama jest zalotnicą, ma wielki biust, maluje się i stroi. Ja z facetami nie flirtuję, biust mam połowę mniejszy niż ona, umaluję się do roboty od wielkiego dzwona (i tak lżej niż ona), figurę generalnie mam gorszą, urodę mniej więcej na tym samym poziomie (szczerze mówiąc może jestem troszkę ładniejsza, ale ciężko to ocenić). To o co tej może chodzić? Koleżankę grubszą od nas dwóch razem wziętych lubi bardzo, więc czy w pewnym sensie wyczuwa we mnie konkurencję czy po prostu uważa za frajerkę? Ja uważam że to drugie.

Gość gość
up

Gość gość
up