Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niczemu niewinna dziewczyna

zazdrosne kobiety mnie wykanczaja

Polecane posty

Gość gość
gość 2015.01.08 Ja tez nieskromnie powiem że jestem uważana za b. ładną kobietę i także nie spotkałam sie z tego powodu z jakaś zawiścią. Jestem lubiana i ludzie mi to okazuja. Ja tez lubię ludzi i jestem życzliwa. Moze to chodzi u autorki o wredny charakter a nie o jej domniemana urodę x Na pewno nie chodzi o wredny charakter.Bez urazy gosciu,ale moze nie jestes az tak atrakcyjna,skoro nie doswiadczylas nigdy chamskiego zachowania...

Gość focia samoyebbka
czytam sobie czytam i powiem wam tyle drogie dziolchy: nadmiar czy brak urody u was to jest ch.u.j zazdrosc innych lasek to tez jest c.h.u.j Wszystko to niewazne. Wy jestescie po prostu GLUPIE. Ograniczone , puste kuciapy. Dzielicie sie na te, ktore albo "rozumieja autorke bo tez tak maja" albo na te ktore "tez tak maja a jak ktos ich nie rozumie ten brzydal co to utrudnia wam pieknym i nierozumianym zycie". Wstyd mi za wasz gatunek, oj wstyd i ubolewam nad glupota waszego pokolenia, gatunku waszego nawet. Idiotyzm i debilizm i wszystko inne co pokrewne jest przymiotnikowi "glupie" wylewa sie z was i splywa rynsztokami az wkrotce bedziemy mieli go'w'niana powodz pelna kretynizmow. Poniewaz juz przestaje wierzyc w wasze nawrocenie i nie zachecam was do czytania madrych ksiazek, spacerow po lasach i gorach wzdycham tylko z ciezkim sercem i mowie, ze moze byc tylko gorzej. Sorry ale dzisiejsze malolatki maja powazne usterki intelektualne.

Gość gość
Bez urazy gosciu,ale moze nie jestes az tak atrakcyjna,skoro nie doswiadczylas nigdy chamskiego zachowania xxxxxx boze widzisz a nie grzmisz.. to wola o pomste do nieba "moze nie jestes az tak atrakcyjna,skoro nie doswiadczylas nigdy chamskiego zachowania" Jak gupia dzida trzeba byc zeby cos takiego napisac? Biore to wlasnie do tzw koopy i probuje doszukac sie logiki.. acha czyli idac twoim tokiem myslenia ten kto nie doswiadczyl chamstwa nie jest wystarczajaco atrakcyjny bo chamstwo musi pojawiac sie tam gdzie jest atrakcyjnosc tak? Po co ja tu sie wogole udzielam? To mi uwlacza. Nie moglam sie powstrzymac jednak. Boleje nad skretynialoscia kafeterianek w mlodym wieku.

Gość gość
Ale niestety tak przewaznie jest,ze te brzydsze beda chcialy dokopac tej ladniejszej.Co tu jest dla ciebie nie do pojecia ?Autorka mysle,ze nie zalozyla tego tematu z narcystycznych pobudek,tylko dlatego,ze takie zachowanie moze naprawde uprzykrzyc komus zycie. Jesli nie potrafisz tak prostej rzeczy pojac,to moze to swiadczy o twoim ubytku intelektualnym ?

Gość gość
Ja nie czepiam sie wpisu autorki tylko "pije" do poziomu rozumowania tych wszystkich idiotek tutaj, ktore posługują sie wyświechtanymi frazesami z gatunku: "jesli nas pięknych nie rozumiecie to z pewnością jesteście tymi brzydkimi/mało atrakcyjnymi ktore zdychają z zazdrości i atakują nas pięknych". Każdy przejaw krytyki odpierany jest takim właśnie atakiem i sugerowaniem, ze ów piszący przynależy do omawianej właśnie grupy. Ty rownież posłużyłas sie ta "technika" i pozwól ze i ja sie nią posluze i zasugeruje Tobie ze jestes pewnie zubozala intelektualnie bo nie zrozumiałas mojego przekazu, ktory przeciez prosty jest i czytelny i z gory założyłas ze wiesz czego ja nie rozumiem. I wyobraź sobie, ze wiem czym jest zazdrość i wiem o czym piszą tutejsze kwiatuszki (język pisany jakim sie posłużyły tutejsze panie jest bardzo daleki od skomplikowanego wiec tłumaczyć mi nie trzeba) i nie o sam temat chodzi a o bardzo błyskotliwe wypowiedzi pozostałych dziewczątek - jak powyżej: jesli jestes przeciwko nam to musisz byc brzydal i nigdy nas nie zrozumiesz bla bla bla.. Nakręcanie takiej spirali prowadzi do tego ze w umysłach młodych ludzi nigdy nie zaświta jaśniejsza mysl, ze posługują sie wytartymi banalami, ze ludzie nie dziela sie tylko na takich i takich (dla tutejszych na pięknych i przecietno/brzydkich) ale istnieje cała gama odcieni i niekoniecznie jakas postawa musi wynikiem tego co - z braku argumentów i konieczności odszczekania - sugerujemy ze takim jest. I to uważam za debilne i ograniczone tak bardzo ze aż mnie w*****a choc byc moze to ja jestem ignorantka bo nie potrafię wykazać sie zrozumieniem dla cudzej ignorancji.

Gość gość
Każda myśli, że jest ładna i dlatego kobiety są zazdrosne, a prawda jest taka, że są zazdrosne, bo taka natura kobiet.

Gość gość
I muszę podważyć twoja teorie jakoby tak "przeważnie było ze te brzydsze chcą dokopać tym ładniejszym" bo na to potrzeba badań potwierdzonych matematycznymi wynikami. Trzeba by zebrać do tzw kupy wszystkie mało atrakcyjne i wszystkie atrakcyjne kobiety z tej planety i obserwować te relacje w rożnych sytuacjach i robic notatki a na końcu zrobic rachunek. "Przeważnie" oznacza przewagę liczbowa a o tej przewadze nie możesz przeciez wiedzieć. Podobnie jak reszta piszących tutaj posłużyłas sie stereotypem. Mądrzej byłoby ująć to w słowa, ze mało atrakcyjne dziewczyny mogą czuć sie zazdrosne / gorsze / nijakie / mało wartościowe w towarzystwie pięknych kobiet ale to tez bedzie dotyczyło tylko tych mało atrakcyjnych kobiet, dla których wygląd stanowi tarcze ochronna. I czy chcą im dokopać? Hmm.. Jesli zdarzają sie zachowania ktore są tak odbierane to są one raczej nieświadoma reakcja na uczucie zagrożenia i owej bylejakości ktora pojawia sie w mało atrakcyjnej kobiecie gdy ma do czynienia z pięknymi kobietami a i to powiązane jest z mężczyznami. Gdyby na naszej planecie nie było mężczyzn problem pewnie by nie istniał bo to niestety panowie są poniekąd odpowiedzialni za kompleksy i tych "mało atrakcyjnych kobiet".

Gość gość
Też kiedyś byłam zazdrosną kobietą - i wiecie co? Na dobre mi to wyszło. Odkryłam, że mąż mnie zdradza ze swoją koleżanką z pracy. Rozwód na szczęście poszedł gładko - zgodził się na moją propozycję. Wina leżała tylko po jego stronie. Podział majątku - na plus dla mnie. Przez całą sprawę przeprowadził mnie adwokat Przemysław Sokołowski za co bardzo mu dziękuję. Pozdrowienia !!!

Gość gość
Lo matko,niektorych wpisow az sie czytac nie da.Jakas osoba tutaj nie grzeszy kultura osobista nazywajac jedna z uzytkoniczek tepa dzida,tylko dlatego,bo nie podobal jej sie komentarz.Poza tym tutaj niektorzy mysla,ze rozumy pozjadali.Tak-owszem,kobiety potrafia byc podle przez zadrosc i mowie to nie tylko ze wzgledu na siebie,ale zaobserwowalam to tez u innych kobiet.Ale jak ktos tego nie doswiadczyl to nie bedzie wspolnej plaszczyzny porozumienia i po co gadac z taka osoba,ktora i tak bedzie sie upierala,ze lepiej wie a w rzeczywistosci wlasnie goowno wie ? :O

Gość gość
Prawda jest taka,ze im ladniejsza dziewczyna tym wiecej krytyki wobec niej,wiec tez chamstwa.

Gość gość
Na stos z brzydkimi babami ! :)Po co nam one ?Jesli wszystkie beda piekne,nie bedzie juz tej GLUPIEJ zazdrosci,rywalizacji i chamstwa !

Gość gość
Popieram wpis wyzej :)

Gość gość
upik srupik

Gość gość
Uśmiałam się do łez !!! :-D :-D :-D

Gość gość
Nie martw sie,mnie tez :(

Gość gość
up

Gość gość
Bo baby to chuje.

Gość gość
tygrysi kot maciek 2015.01.06 autorko zalisz sie czy robisz tutaj z siebie piekna Marylin Monroe wokol ktorej kreci sie wianuszek mezczyzn czczacych twoje wdzieki a ich szaro mysie zony ciskaja gromy z oczu? Po kiego wogole zakladasz taki temat? Kolejna mimoza z gatunku tych ktore na lamach kafeterii "ubolewaja" ze sa zbyt ladne i ich zycie jest przez to przesrane bo bo nadmiar urody im wszystko utrudnia? x O,kolejnej niedowiarce-brzyduli zylka pekla ;) 🖐️

Gość gość
Nie rozumiem,dlaczego tyle osob tutaj atakuje autorke.Gdybyscie byli na jej miejscu,to byscie inaczej spiewali.

Gość gość
up

Gość gość
uuuuup

Gość gość
ze tez zacytuje wpis bo to jedyny sensowny komentarz do tego tematu: czytam sobie czytam i powiem wam tyle drogie dziolchy: nadmiar czy brak urody u was to jest ch.u.j zazdrosc innych lasek to tez jest c.h.u.j Wszystko to niewazne. Wy jestescie po prostu GLUPIE. Ograniczone , puste kuciapy. Dzielicie sie na te, ktore albo "rozumieja autorke bo tez tak maja" albo na te ktore "tez tak maja a jak ktos ich nie rozumie ten brzydal co to utrudnia wam pieknym i nierozumianym zycie". Wstyd mi za wasz gatunek, oj wstyd i ubolewam nad glupota waszego pokolenia, gatunku waszego nawet. Idiotyzm i debilizm i wszystko inne co pokrewne jest przymiotnikowi "glupie" wylewa sie z was i splywa rynsztokami az wkrotce bedziemy mieli go'w'niana powodz pelna kretynizmow. Poniewaz juz przestaje wierzyc w wasze nawrocenie i nie zachecam was do czytania madrych ksiazek, spacerow po lasach i gorach wzdycham tylko z ciezkim sercem i mowie, ze moze byc tylko gorzej. Sorry ale dzisiejsze malolatki maja powazne usterki intelektualne. i dodam, ze nigdy nie spotkalam sie, zeby bardzo atrakcyjne dziewczyny byly obrazane, wrecz przeciwnie, ludzie chca z nimi gadac.

Gość gość
mam tak samo i też mnie to wykańcza ,bo cierpi na tym cała moja rodzina,zwłaszcza dzieci.Jak kobieta majaca dzieci i meża może być szczedliwa i skupić sie na rodzinie jeśli wkoło jest tyle zazdrosnych idiotek,ktore tylko myślą jak dokopać albo zniszczyć opinię..masakra.Najgorzej to jest w pracy..człowiek normalnie pracuje ,a tu takie bzdury słyszy o sobie że niby romans,że zwiazki rozwala..no koszmar..nie da sie żyć normalnie.Wredne to jest.

Gość gość
i dodam, ze nigdy nie spotkalam sie, zeby bardzo atrakcyjne dziewczyny byly obrazane, wrecz przeciwnie, ludzie chca z nimi gadac. x Tak,a nie pamietasz,jak napadlas na ta dziewczyne i zmieszalas ja z blotem,mo dko?I to nie bylo z zazdrosci?Wiesz,o kogo chodzi :)

Gość gość
Tak,bla bla a zazdrosci nie ma,wszystkie piekne dziewczyny zyja dluuugo i szczesliwie.Gdyby to bylo prawda.Ja nie zaprzeczam,ze taka dziewczyna moze miec wielu znajomych,ale zawsze sie znajdzie tez grono wrogow i zazdrosnic.

Gość gość
twoj problem to nie wyglada, a brak asertywnosci :D :P gdybys jednej czy drugiej niuni powiedziala co o niej myslisz centralnie to by te glupie gadki sie skonczyly, sama tak mialam az sie w koncu wkurzylam i wygarnelam jednej i drugiej co o niej mysle, a pomawianie jest karalne :P wiec nie ma sie co z takimi cackac ;)

Gość gość
Mam to samo szkoda gadac... poznaje czlowieka i jego zone. Stoja obok siebie, impreza firmowa ( on pracownik) wyciagam do niego reke przedstawiamy sie wzrok kieruje na nia wyciagam reke, przedtswiam sie a ta kufa obrazona mowi mi : a ja jestem zona... no rece mi kufa opadly :/ xx a jak mila się przedstawić według ciebie? Jestem jego cizia? :D:D:D

Gość gość
mo dka smierdzi goownem

Gość gość
Najpierw przedstawiasz sie z zyczliwym usmiechem zonie proste. Wracajac do tematu to nie chodzi o to, ze kobieta jest zbyt ladna i od razu przekreslona w gronie kolezanek, to bzdura. Jesli ta pieknosc zachowuje sie normalnie, nieprowokacyjnie to ni3 ma zadnego problemu. Tu chodzi raczej o glupkowate zachowanie, flirtowanie, kokietowanie. Sa kobiety ktore robia to nieswiadomie a inne to wyczuwaja. I nie wazne czy ta flirtujaca jest modelka czy kaszalotem jest po prostu denerwujaca i irytujaca. Mialam taka kolezanke. Mala 150, krotkie wlosy, dosc ladna buzia. Bylaby sympatyczna gdyby nie durnowate zachowanie. Pytala np mojego faceta strojac przy tym minki czy pieknie wyglada w np nowej bluzce, smiala sie o wiele za glosno i nienaturalnie...po prostu zachowania ktore dla mnie nie byly fair. Nie czulam zadnej zazdrosci ale czulam sie w tej relacji niekomfortowo i tyle. uwazam sie jak pewnie wiekszosc heh za ladna kobiete,jestem wysportowana, mam dlugie wlosy i kocie wielkie oczy i wiem ze moglabym poflirtowac ale po co, inni faceci dla mnie nie istnieja i nie czuje potrzeby dowartosciowania sie w oczach obcego mezczyzny