Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dopiero 1,5 roku razem a ON unika czułosci

Polecane posty

Gość tulitul
Może taki typ. Ja też nie lubię tego klejenia się, nadmiaru czułości, a jestem kobietą. Tego k***a pokazywania przed wszystkimi na spacerze jak jest cudownie. Raczej kwestia szorstkiego wychowania u mnie i jakiegoś problemu emocjonalnego. Chyba jest nawet gorzej niż kilka lat wstecz. A był w związku z kimś wcześniej? Bo ja byłam z taką przytulanką i w zasadzie autentycznym nadmiarem mnie zajechał.

Gość gość
autorka- tak on był od początku taki, jest to dla mnie cholernie trudne i jak widać nie potrafię zyć bez tego. Nie chce jakiegoś misia przytulasa który wisi mi całe dnie na szyji bo sama taka nie jestem i by mnie to meczyło. No ale żeby nie dac całusa raz na dzień? raz dziennie nie przytulić swojej dziewczyny?Albo co drugi dzień? Ja tego nie mam wcale a moim zdaniem to nie jest normalne. I tak jak wam pisałam, rozmawiałam z nim kilka razy o tym, płakałam ze mi z tym źle ale to nic nie zmieniło

Gość gość
Jego nie interesuje to ze tobie jest zle ,wazne ,ze jemu jest dobrze. Nie widzisz tego ,ze on cie tylko wykorzystuje ? Nie rozumiem tego ze zaczelas z nim seks jezeli on byl juz taki od poczatku.On sie zachowuje jak u prostytutki,szybko do rzeczy i bez zadnych ceregieli,bez zadnego starania i zabiegania.Pewnie juz dlugo tego nie wytrzymasz bo jest to bardzo upokarzajace byc tylko taka d***** do seksu :(

Gość gość
autorka- wiesz jak to jest na początku, różowe okulary na nosie i nic wtedy nie przeszkadza, ale po 3 miesiącach związku nie wytrzymałam i powiedziałam mu ze łzami w oczach ze chyba mu jestem tylko potrzebna do seksu bo nie okazuje mi czułości. Czujecie? Po 3 miesiącach on mnie nie całował nie przytulał:-( Mało tego to w seksie też był jak maszyna a ja jestem kobietą romantyczną i potrzebuję też mieć seks namiętny, wolny, lubię jak facet wielbi wszystkie części mojego ciała a nie tylko jedną, wiadomo jaką:-(

Gość gość
No to chyba sama znasz odpowiedz :classic_cool: