Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

triki na obwisle piersi

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny :-) macie jakieś sposoby na wiszące piersi żeby chociaż w staniku wyglądały dobrze? Mój problem polega na tym, że nie dość, że mam wiszące piersi to jeszcze są dość duże, jak zakładam stanik typu push up to na boku piersi robi się takie odcięcie, myślę że posiadaczki takich piersi wiedzą o co chodzi, z kolei jak zakładam normalny stanik to piersi są nisko i w ogóle nie są zarysowane, myślę że jakoś na dole z boku potrzebowałyby "wsparcia" ;-) Proszę, poradzcie cos, moje piersi wyglądają źle, to stało się po ciąży, wiadomo że takie rzeczy się dzieja ale mam dopiero 22lata i chciałabym moc bez wstydu wyjść na basen z córeczka czy plaże lub po prostu ubrać czasami bluzkę z głębszym dekoltem

Gość gość
moja rada: idz do profesjonalnego, drozszego sklepu z bielizna i popros ekspedientke by Ci mogla dobrac dobry bh. Czasem warto zainwestowac w 1 drozszy stanik, krory bedzie naprawde dobry.

Gość gość
Musisz poprzymierzać kilka fasonów w dobrych sklepach z bielizną. W końcu znajdziesz model z którego będziesz zadowolona.

Gość gość
Polecam staniki sportowe, które utrzymują biust i zapobiegają dalszemu "obwisaniu". Poza tym to wiesz: ćwiczenia na mięśnie klatki i w ostateczności operacyjne podciąganie (ale tego nie robiłam więc nic konkretnego nie polecę). Poza tym NIE WIERZĘ w to, że w wieku 22 lat masz obwisłe piersi :) Po prostu w to nie wierzę. Myślę, że są duże i ze skłonnościa do obwisania - postaraj się o nie teraz, żeby nie stały się naprawdę obwisłe za 15 lat.

Gość gość
można ćwiczyć. Mięsień podniesie lekko piersi

Gość gość
Dziękuję dziewczyny. Mimo wątpliwości jednej z was, naprawdę mam obwisle piersi, przed ciąża były duże i rzeczywiście jędrne, wiele osób posadzalo mnie o silikony, ale teraz tragedia, puste, wiszące gruszki

Gość gość
Idź do sklepu z bielizną specjalizującego się w stanikach na duże biusty. W takich sklepach często pracują panie brafitterki, które pomagają dobrać odpowiedni model i rozmiar. Ze swojej strony, a też mam duży i niestety obwisły biust, bardzo mogę polecić biustonosz brytyjskiej firmy Panache, model: Jasmine. To jest stanik, w którym każde piersi wyglądają zabójczo. Wiem co mówię, noszę rozmiar 75 K. Tylko musisz dobrać odpowiedni rozmiar.

Gość gość
a ja wierze ze można mieć w młodym wieku obwisłe piersi, bo ja takie mam, a nawet nigdy nie byłam w ciąży. Mam 23 lata, piersi dosyć duże i sa po prostu obwisłe, mają dziwny kształt. w staniku wyglądają dobrze, ale go zdejme to masakra. Na dole jest jakby więcej tłuszczu a na górze mniej

Gość Małgorzata_W
Znam ten problem... Trzeba troszeczkę popróbować. Ja znalazłem dla siebie idealny stanik w Allesie. Poczytaj w Internecie, zapytaj się obsługi i na pewno coś znajdziesz.

Gość gość
Nic nie pomoże Tylko plastyczna ;)

Gość gość
dobry stanik ale naprawde ciezko jest taki dobrac., U mnie w miescince ekspedientki sie na tym wogole nie znaja! Zaden praktycznie dobrze na 100 % nie lezy. Mam dwa takie idealne staniki lepszejsze jak to sie mowi i roznica od tych bazarowych (nie mam nic do nich ale na moj spory biust nie maja wyboru zadnego praktycznie) jest kolosalna!

Gość gość
Poszperaj w necie, czasem w programie ddtv pokazuja jak dobrac prawidlowy stanik do danych piersi, moze jakis film na youtube

Gość gość
Najbardziej rozwaliło mnie, żeby ćwiczyć taki biust. Moje drogie panie po pierwsze TO NIC NIE DA, nie będzie żadnego efektu, jeśli biust obwisł w wyniku choćby karmienia piersią i się skóra rozciągnęła. Po drugie duży biust (np. miseczka D) ma to do siebie, że z racji jego wagi nie podniesie się po żadnych ćwiczeniach. Ćwiczenia są dobre raczej dla pań które nie przebyły ciąży i karmienia ( nie jest to reguła, bo nie każdej kobiecie biust po tym opadnie)mają prawidłową wagę (BMI) i mają miseczkę A lub B.