Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moj byly straszy ze wywiezie dziecko za granice co robic??!!!

Polecane posty

Gość gość

Rozstalam sie z ojcem mojego dziecka dosyc niedawno, niestety w nie milej atmosferze, on robi mi teraz na zlosc jak tylko moze. Ma dowod mojego dziecka i straszy je wywiezie i nawet nie bede wiedziala gdzie. Co moge zrobic zeby pewnego pieknego dnia nie bylo tak ze slad po nich zagina? Niechce utrudniac mu kontaktow z dzieckiem bo taka nie jestem. Zawsze moga sie widywac, mimo ze do dziecka wychowania sie nie przykladal nigdy, ani grosza od kilku miesiecy nie dal a ja nawet nie wnioslam o alimenty. Probuje jak moge zeby bylo ok ale sie nie da.

Gość gość
rozstrzygnij to sądownie, nic innego nie wymyślisz.

Gość gość
Dodam ze wiecznie nie bylo go w domu, naduzywal alkoholu, robil awantury. Policja mi proponowala zebym zalozyla mu niebieska karte ale ja niechce toczyc z nim zadnych wojen...chcialam tylko przerwac to beznadziejne zycie z nim a on teraz dalej nie daje mi zyc spokojnie.

Gość gość
Ale mam mu ograniczyc prawa czy co zrobic??? Ja w takich sprawach jestem zielona...nie mam pojecia jak to sie odbywa

Gość gość
idz do adwokata a adwokat wszystko zalatwi sadownie

Gość gość
Kolejna idiotka co rodzi bez slubu I jeszcze wpisuje gaha w akt urodzenia. Glupota kobiet nie zna granic. Ciezko to pisac choc prawda, a sama jestem kobieta

Gość gość
Dlaczego nie wniosłaś o alimenty? To są pieniądze dla dziecka, czemu je ich pozbawiasz? Bo się kochaś zdenerwuje? Przestań być ciapą, bo ostatecznie to dziecko na tym ucierpi.