Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brzydcy faceci też lecą na wygląd a chcą żebyśmy my leciały na charakter

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego są takimi hipokrytami?

Gość gość
Bo są facetami, a faceci to hipokryci.

Gość Fellow_of_the_Wisdom
Każdy zdrowy psychicznie człowiek, niezależnie od płci, leci na wygląd. Mnie śmieszą brzydale (mężczyźni i kobiety), którzy przekonują jacy są święci, bo brzydcy. Brzydcy, bo święci...

Gość gość
Tylko że brzydki "wymuszacz" ma zwykle zj`ebany charakter i bardzo wysokie poczucie własnej wartości, więc na co mamy lecieć?

10:46 - To się tyczy zarówno mężczyzn, jak i kobiet pasztetów.... I brzydal przekonuje, że każdy brzydal jest zaradny, odpowiedzialny, zaradny - normalnie cud malina Jak brzydula, będzie twierdzić, że tylko takie, jak ona sama nadają się na żony/matki bo się nie puszczają, et ... A prawda jest taka, że brzydale jawnie się przyznają, że porządają ładnej kobiety. Brzydalki dają do zrozumienia brzydalom, że ich nie chcą. Słowem, też oczekują przystojnego partnera. Ot. cała filozofia... Na tym forum, bo w świecie, który widzę dookoła siebie, ludzie mają zdrowsze podejście do życia. To forum to chyba taki "magnes" na różne ewenementy...

Gość gość
Fellow zobacz na wczorajszy wątek, bo dałam tam odpowiedzi, ty jesteś niegłupi więc może mi wyjaśnisz skąd u brzydala tak dobre samopoczucie, ale przeczytaj wszystko dokładnie pisałam chaotycznie - za to sorry

Gość gość
Dobrze że ja jestem ładny i nie msm takich problemów. Ale jako nastolatek byłem obleśny.. brzydal był ze mnie, dzisiaj mam 22 lata i wygladam bardzo dobrze :D

11:00 - Koloryzujesz. Pewnie po prostu byłeś spasiony, albo miałeś pryszcze. Ja piszę o prawdziwych brzydalach, typu nos jak kartofel, krzywe zęby, albo wielkiego odstające uszy w typie jerzego urbana..

Gość gość
Miałem inny ryj w wieku nastoletnim, właśnie brzydki nos pryszcze, spasiony nie byłem ale okragly pysk i wgl.. a z czasem wyprzostojnialem wszyscy mówią ze się zmienilem wygladam 100 x lepiej. Kiedys to byl dramat .

Nos nie mógł ci się zmienić, twarz też nie, bo kości czaszki w tym wieku już się nie zmieniają. Potwierdziłeś moje słowa. Byłeś spasiony na twarzy miałeś pryszcze...

Gość gość
Fellow co myślisz o wymuszaczach? i zawyżonej atrakcyjności męskiej? Co myślisz o zmuszaniu poprzez presję, znajomych itd kobiety do związku w którym wiecznie będzie w****iona a brzydal będzie ją napastował i bombardował kontaktem, bo taki to tylko udaje głupa a tak naprawdę dobrze wie że laska ma ochotę uciec w siną dal?

Nie wiem, co mam o nich myśleć. Ja na ich miejscu bym się zabrał za alkohol, a nie kobiety. Może to by była dla nich myśl, bo przez alkoholowe okulary kobieta podobno lepiej wygląda, co pozwoliłoby im obniżyć półkę w którą celują. Jest nawet takie przysłowie: "Nie ma brzydkich kobiet, tylko czasem wina brak"...

Gość gość
No niby proste rozwiązanie, ale każdy brzydal ma kumpli. Dobry kumpel cię nie zdołuje raczej będzie motywował (kłamał), odwrotnie jest między nami kobietami, ale nie o tym. Istnieje jeszcze drugi czynnik - zazdrość o tych lepszych kumpli. Taki na siłę chce sobie udowodnić że jest taki jak jego kumpel i usiłuje zachowywać się jak maczo przystojniak przekraczając granicę poszanowania wolności drugiego człowieka (kobiety). Panuje powszechna opinia że kobiety są głupie, lub w lepszym razie: głupsze od mężczyzn. Ok, ale nawet dziecko wie, którą chce zabawkę, wie kiedy czegoś nie chce robić, więc oni mają nadzieję że okażemy się głupsze od 2 latka :(

No nie wiem.Jeśli ktoś jest brzydki i wie jak wygląda. Spotyka się z kumplem, nie porusza tematu swego powodzenia, a kumpel zacznie go "motywować", to jeśli ów brzydal nie jest upośledzony, uzna to za podpuchę... Chyba, że się żali... W towarzystwie w którym się obracam, ludzie nie komentują swojego wyglądu nawzajem...

Gość gość
W moim towarzystwie też nie komentują. To nie o to chodzi że ktoś ci powie jesteś ładny/jesteś brzydki, raczej "podoba ci się x? ty mógłbyś coś z nią zakręcić, widziałem jak na ciebie zerkała (kłamstwo). Wcale nie jest taka piękna, widziałem pryszcza na czole, poza tym jest niska. Piękna to jes Y a x do niej daleko, pasowalibyście moim zdaniem. Coś się zorganizuje, nie bój żaby"

Gość gość
niektorzy z czasem ladnieja

Gość gość
dziewczyna umalowana jest ladniejsza

Gość gość
facet nie musi byc piekny

Gość gość
kobieta brzydala nie może być piękna i już, u przeciętniaka też nie musi

Gość gość
Facet jest wzrokowcem, niezależnie od własnej fizyczności. Jeśli ktoś nie ma kasy i wyglądu, pozostaje mu własna osobowość. Chyba właśnie nad własnym charakterem można najłatwiej popracować, dlatego tacy faceci uważają, że kobiety na pierwszy miejscu powinny patrzeć właśnie na charakter. Urodę można jakoś tam poprawić, ale nawet najlepszy chirurg, czy siłownia nie zrobią z niego przystojniaka. Dużą kasę też trudno zarobić.

Gość gość
Wszyscy lecą na ładnych, niezależnie od płci, bo każdy chce mieć ładne dzieci. Tak jest zakodowane, ładny potomek, większa szansa na kopulację i kolejny rozród. Biologia.

Gość gość
dlatego tacy faceci uważają, że kobiety na pierwszy miejscu powinny patrzeć właśnie na charakter Ok, ale wy nie możecie nam narzucać pewnych norm, co ma się podobać a co nie.

Gość gość
przystojni faceci czesciej zdadzaja ,bo maja wiecej ku temu okazji . Niektore babki , te troche pustsze leca na przystojniakow , same sie pchaja do wyra i nie patrza czy facet zajety , zonaty , dzieciaty ...Ale jak to mowia uroda przemija tyczy sie tez facetow , a charakter pozostaje .Mi zawsze mowiono zeby nie patrzec tak bardzo na urode , bo co z tego jak ladny jak moze lac po pysku lub zdradzac ,byc glupi itp.

Gość gość
nie zależy mi by moje dziecko było ładne, ważne by było zdrowe, miało dobry start w życiu, było bogate i inteligentne i potrafiło wykorzystywać wasali :)

Gość gość
za przeproszeniem pierdo*locie . Ja zazwyczaj jesli chodzi o przyjaciol nie doluje innych , nie dokopuje , ale wyszukuje dobre cechy zeby ta osobe podbudowac .

Gość gość
Fellow _ of _the _Wisdom pokaz fote , bo tu przystojniaka zgrywasz ,a prawda moze by inna .

Gość gość
gosc 12:12 dlaczego piszesz ,ze odwrotnie jest u kobiet ? Dolujesz kumpelki ? Dokopujesz im.Dziwne .Ja tam nigdy nie dogryzalam kumpelkom co do wygladu , ale raczej staralam sie podbudowac.

Nikogo nie zgrywam, a foty nie wkleję. Nie jestem kretynem, żeby potem ktoś obcy na ulicy się na mnie gapił ukradkiem. Przyjacielem prawdy jestem. Jak się nie podoba to nie czytaj... "Fotę swą wklej"... Też was pogięło. Wszyscy wklejcie po kolei, to może się zastanowię:p Poza tym i tak mam, gdzie swoją fotę wklejać;) Tu nie mam w tym żadnego interesu...

Gość gość
Nie rżnij głupa, nie dołuję kumpelek ale chyba wiesz że każda kobieta znajdzie w drugiej to co najbrzydsze i będzie się tym podbudowywać, zgrywając przyjaciółkę. Niech się drugiej powodzi trochę lepiej to zaraz zrobi wszystko żeby to zepsuć, ewentualnie odizoluje się żeby ratować swoją podupadającą psychikę :) P.s. ja zawsze byłam ta dołowaną, bo niestety wspierałam swoje kolezanki, które później na mnie żerowały, wszystkie brzydsze ode mnie wywłoki. Skończyłam z tym, nie będzie się nikt moim kosztem dowartościowywał, wady mam ale nie będę się nikomu zwierzać, potem szmata obrasta w piórka i jeszcze ci wytyka wady

Gość gość
taka wsadzi swój krzywy nochal do d**y żeby zwąchać twój kompleks i wykorzystać go przeciwko tobie, kobiety to ku`rwiska