Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prostytutka do 10 zł

Polecane posty

Gość gość

Gdzie znajde taka ktora za seks weźmie nie wiecej niz 10 zl?

Gość gość
Galerianki za doładowanie do telefonu zrobią to

Gość gość
Może gdzies w Afryce albo Chinach :-)

Człowieku jedź na Białoruś albo do Rosji. Kup ze 2 dolary i każda ci da, tylko jest jeden szkopuł - nie stać cię na bilet do Rosji :o

Gość gość
A w polsce beda takie? Tylko w miare ladne i bez hiv.

Gość gość
Oczywiście, że da radę. Jedż na wiejską dyskotekę, najlepiej gdzieś na wschodzie Polski. Wypatrujesz jakiejś samotnej pustej laski (mocny makijaż, białe kozaczki, solara) stawiasz max 2 piwa przy barze (średnio pewnie po 4 zł są teraz) i laska twoja. Jak chcesz jakąś troszkę lepszą laskę to lepiej postaw jakiegoś wymyślnego kolorowego drinka. Laska twoja, sama pewnie po wypiciu zaproponuje "spacer" (lepiej żebyś był autem, go w aucie jednak wygodniej niż gdzieś w krzakach). Tylko pamiętaj o gumce, bo takie imprezowe laski to rocznie pewie bzykają się z co najmniej setką facetów.

Za 2 dolary? Wiesz ciężko powiedzieć ale chyba tak, ja jak potrzebowałam na paczkę fajek to za dychę dawałam ale to wiesz, sytuacje krytyczne.

Gość gość
Jestem biedny i brzydki i nie umiem zagadać do dziewczyny żeby postawić jej piwo czy drinka, więc to odpada. Chcę prostytutki z którą nie trzeba będzie się męczyć z zaciągnięciem do łóżka itp

Gość gość
Na takiej wiejskiej potańcówce nawet nie trzeba gadać. Szukasz takiej co już trochę wypiła, nawet nie musisz rozmawiać podsuwasz drinka w jej stronę i sama zacznie Cię "podrywać"