Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

saam

filtrowanie wstępne ogólnodostępne

Polecane posty

Och Saam ,te Twoje czipsy ,ja dziekuje ,nie jadam takich 'dobroci':-) Moja fryzjerka uciekla mi ,ale moze i dobrze ,bo tak wlasciwie jeszcze nie musze obcinac wlosow ,tak stwierdzilam po powrocie do domu .Lubie sama obcinac ,wiec gdzieniegdzie sobie przytne ,a na karczychu maz mi obetnie :-) choc zawsze protestuje . U fryzjerki nie stracilam pieniedzy ale obok otworzyli sklep 'Gzeli',wiec tam ubylo mi z portmonetki ok.50 zl.Oczywiscie znow mnie pokusilo aby dopchac zamrazarke miesem . Cal ,tez kupilam czeresnie i zjadlam garstke ,tak wiec do kolacji wytrzymam :-)

Cal :-) ,zapytalam M co to jest ten lacznik ,tez nie wiedzial i przeczytalam co napisalas :-)

Cal ,i znow mnie rozbawilas tym suszi (nie ruszylabym tez :-) )

Jeszcze zanim pójdę i nie wrócę winna jestem podziękowanie Ferdzi👄 za wyraźne kciuki, doping i wiare we mnie :) no i za zrozumienie niepowodzenia :) Serniczki przeróżne oglądałam w sklepie, najlepiej wyglądał brzoskwiniowy ale też się nie skusiłam. Pojadłam topikowych oczami i wystarczy :D

Cal ,bo znow obudzisz sie w nocy :-) Spij i nie snij o łacznikach ,kierunkowskazach w prawo :D ,w ogole nie snij ,wypocznij sobie dziewcze :-)

Gość Zuzanna Amelia ææ
Czesc Daa.

Gość gość
:-o

Cal ,gosc chyba czytal nasze posty :D Nie juz mnie glupawka opuscila :-( Znow mam nostalgiczny nastroj i sie pozegnam , Dobrej nocy Mili 🖐️

Łącznik jak saama nazwa mówi służy do łączenia. Zawrócić można jezdnią w przeciwnym kierunk więc należało poszukać możliwości by tam się dostać. Proste jeżeli się wie i jeżeli zna się teren. l dobranoc :) l l

Dzien Dobry 🖐️ Wczoraj glupawka ,a dzis dalej nastalgia :-( Rozjechalam sie przed chwila na podlodze tzn.na kafelkach ktore sa sliskie ,mialam troche mokre kapcie pod spodem (nie wiedzialam )i ryplam ,bola mnie cztery litery i noga 😭.Ale dosc uzalania ,musze sie wziac za przygotowanie obiadu bo przed momentem goscie sie zapowiedzieli ,a ze dzis piatek i oni tez poszcza ,zrobie to co mialam w planie na dzis dla mnie i M ,a mianowicie sledzie marynowane w smietanie ,wiem ,ze goscie tez to lubia i jeszcze upitwam krokiety z kapusta i grzybami do ktorych farsz mam zamrozony .I tym sposobem znow zrobi mi sie troche wolnego miejsca w zamrazarce ,ktore zapewne wkrotce zapelnie :-) Pogoda u mnie tez barowa ,wiec nie dziwota ,ze i nastroj depresyjny . Dzis w kalendarzu mamy Dzien Administratora (po czesci kazdy z nas nim jest ) i Dzien Skarbowosci . Z bardziej znanych imion ktore dzis obchodza imieniny to ; Helena ,Ignacy ,Alfons ,Jan itd.:-).Zyczymy im wszystkiego najlepszego 🌻.Teraz chcac nie chcac ,emigruje do kuchni . Dobrego Dnia . A propos ,Saam sie nie popisal :-) ,nic nie postawil nam wczoraj ,a myslalam ,ze poznym wieczorem lub noca 'cos' postawi :D

południowo piątkowe dzień dobry! :) l cześć Jolu 🌻 dziękuje za poczęstunek l hej Danusiu 🌻 fajnie że podpowiedziałaś co w kalendarzu piszczy l Składam sprostowanie :classic_cool: Podwyżka była tylko słowna. Jak będzie na papierze to dopiero pomysle o stawianiu. A co będzie jak prezes zawetuje, kto mi odstawi? :p l U mnie też barowo. Rozśmieszył mnie rano spiker mówiąc że na Pomorzu mogą się zdarzyć przelotne opady. A w tym czasie lało jak z cebra, wycieraczki nie dawały rady. Ale wydaje mi się że na dzisiaj się już wszystko wylało. Po pracy mogłoby wyjść słońce i w ładnym stylu rozpocząć weekend. l udanego popołudnia wszystkim :) l l

Jolu ,:D to cud ,ze te sprochniale ze starosci cztery litery nie rozłupaly sie na drobne kawałki :D .To nie pierwszy raz jak sie na nich przejechalam .Gdybym miala przed remontem wiecej wiedzy na temat chocby tych zakichanych plytek to wyrzucilabym je i kupila inne ,ale czlowiek madry po szkodzie .Gdyby przy zrywaniu ,a raczej tluczeniu nie kurzylo sie to by juz ich nie bylo ,a na dodatek okropnie mi sie nie podobaja ,bylam durna w tamtym czasie i nikt mi nie podpowiadal .Maz tez mi za bardzo nie doradza ,mowi 'jak Ci sie podobaja ,to bierz ,tak jest w kazdej kwestii . Saam ,ok.,potem 'postawisz 2 razy :-) Lece dalej do roboty ,bo pol godziny przesiedzialam z zonkilem ,gdy przyniosl wiaderko z jajami :D ,ktore kupil na targu :-)

Gość gość
Daa to tak jest z płytkami na podłodze , ja kiedyś na lodzoe wywinelam orla to przez miesiąc kość ogonowa mnie bolala

:D no tak samo mam ,pierniki sa bardzo sliskie i mam takie w lazience i na przedpokoju Juz sie obrobilam z grubsza ,zrobilam za duzo ciasta na krokiety wiec upichtalam jeszcze nalesniki z serem . Teraz nastawilam ziemniaki i czekam na moich gosci ,dlugo nie zabawia :-) Po poludniu znow musze skoczyc na sklepy na 'drobne zakupy :-)

Ja sobie gram w kuchni przy robocie Piaska i jeszcze bardziej wprowadzam sie w stan melancholii 😭