Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość serioserioserio serio

Co myślicie o drastycznych zdjęciach na paczkach papierosów?

Polecane posty

Gość serioserioserio serio

Podobno w 2016 roku mają pojawić się drastyczne zdjęcia dzieci i okropnych chorób na paczkach papierosów. I będzie tam oczywiście tekst, że paleniem zabijasz swoje nienarodzone dziecko, że palenie powoduje miażdżycę i prowadzi do śmierci. Myślicie, że to przekona ludzi, aby nie palili? Ja szczerze w to wątpię. Nigdy nie paliłam i nie palę, ale myślę, że te zdjęcia, jakie by nie były, nie będą miały wpływu na zachowanie ludzi. A wy jak uważacie?

Gość gość
To strata kasy i niepotrzebna praca grafików, do tępych palaczy nie DOCIERA NIC! Niektórych rusza diagnoza RAK, a niektórych nawet to nie.

Gość gość
Ciekawa jestem jaka bedzie reakcja wiekszego juz dziecka gdy zobaczy takie zdjecia na paczce pampersow,chyba odrazu przestanie w nie sikac ;) Moze to ma swoje plusy hehe

Gość gośćdbsafgsaukfgsuafgu
że wspomogą sprzedaż ozdobnych papierośnic? serio, ludzie to nie psy pawłowa żeby reagowali na takie coś. ps. nie palę, ale histeryczna nagonka (działająca na zasadzie owczego pędu) na palaczy jest w**********a. tak jak stadne nagonki na pijących, abstynentów, bezdzietnych, wielodzietnych, kociarzy, cyklistów, anorektyków, otyłych, kury domowe, karierowiczów i chuj wie kogo jeszcze.

Gość gość
W Egipcie na opakowaniach z tytoniem sa takie zdjecia :)

Gość gość
Za granicą są takie paczki. Paliłam i mnie to specjalnie nie ruszyło. Mozna sobie za folię wsadzić np kawałek kartki i juz nic nie widać.

Gość gość
nie ruszyło mnie to, jak papierosy są takie złe to powinni zakazać sprzedaży i bym wtedy nie narzekała, a tak niby takie złe a kupić można wszędzie...