Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mój facet chce urządzić mieszkanie zupełnie inaczej i chyba się rozejdziemy

Polecane posty

Gość gość

wynajmujemy mieszkanie i chcieliśmy trochę się urządzić bo właściciel nam pozwolił. ja chciałam trochę mebli antyków pożyczyć od rodziców żeby było przyjemnie i stylowo i dokupić coś stylowego, a mój facet lubi proste monokolorowe meble. każdy chce postawić na swoim i myślę że odejdę od niego

Gość gość
hahaha

Gość gość
mam 28 lat i mam klarowną wizję co jak powinno wyglądać w życiu :(

no to się troche nie dobraliście a w innych tematach chociaż sie zgadzacie? jedzenie, czas wolny, wakacje, hobby, muzyka, dzieci?

Gość gość
ja osobiscie nigdy bym sie nie zgodzil na antyki, lubie nowoczesnosc i luksus, ale na prostote tez by sie nie zgodzil ale u mnie nie ma problemu, bo to ja zarabiam kasiore, laska ma ladnie wygldac, sprzatac, gotowac i dawac d**y

Gość gość
Sprobujcie pojsc na jakis kompromis. My z mezem tez mielismy troche spiec przy wyborze mebli ale udalo nam się wybrac z sytuacji. Pozwolilam mezowi wybraz meble do lazienki, ja natomiast wybrałam sliczna szafe do sypialni z http://indeco.bielsko.pl/, jestem usatysfakcjonowana 

Gość KingaHol
HEHEHE może się dogadacie? dobierz dodatki albo niech on coś podobiera... w sumie dziwna sprawa, że chłopak aż tak ingeruje w wystrój wnętrz:) Ja tam sama wszystko robiłam, a inspirowałam się stroną www.impresje24.pl :) Polecam

Gość zabawek
serio wy tak? ;D wejdzicie na http://enyoart.pl/oswietlenie/ tam sie zainspirujcie może dojdziecie do porozumienia są tam designerskie lampy więc może w tej kwestii chociaż :dd