Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

6 tygodni po porodzie a ja dalej krwawie

Polecane posty

Gość gość

Czy to nie za długo ? Jestem po cc. Pierwszy poród sn krwawienie 2 tygodnie. Nie ma tej krwi dużo tak jakby kończący się okres ale krew jest świeża czerwona tak jakby wymieszana z żółtym płynem i śmierdzi. Pod My wam się ok 4 razy dziennie. Mam się niepokoić ? W przyszłym tygodniu wybieram się do ginekologa mam nadzieję że już się skończy polog.

Gość gość
ja krwawilam 8 tyg po porodzie naturalnym :/ najdluzszy pseudookres w moim zyciu...

Gość serioserioserio serio
Połóg może trwać 2-8 tygodni, więc ja jeszcze bym się nie martwiła. Organizm po 9 miesiącach musi się po prostu porządnie oczyścić :).

Gość gość
Samo krwawienie by mnie nie niepokoiło, tym bardziej, że jak piszesz jest żółta wydzielina to by świadczyło, że połóg się kończy. Natomiast uwagę by zwrócił zapach wydzieliny. Odchody połogowe mają specyficzny zapach ( można powiedzieć, że śmierdzą ), jeżeli " pachną " cały czas tak samo to ok. Natomiast jeżeli wcześniej nie "śmierdział" a teraz " śmierdzą " to na pewno nie jest to dobry objaw i może wskazywać na infekcję. Wtedy natychmiast do gina.

Gość gość
jesli zapach jest nieprzyjemny tzn ze mogło cos zostac i gnije, takze konieczna wizyta u ginekologa