Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co gdy mąż ma przedwczesny wytrysk

Polecane posty

Gość gość

I jeszcze denerwuje się gdy mu o tym wspominał. Że mógłby poćwiczyć albo spróbować suplementów... Nie wiem co mu się stało ale od jakiegoś czasu kończy dosłownie w kilka sekund. Sama jestem poddenerwowana, on również widzi, że sytuacja nie jest normalna. Kiedyś tak nie było, kochaliśmy się nawet pół godziny a teraz sekundy i po sprawie. Może znacie jakieś sposoby na przedwczesny wytrysk. Oraz głównie na to jak go przekonać do stosowania czegoś?

Gość gość
jest metoda Mastersa i Johnston, poczytaj, o uciskaniu miejsca pod główka tuz przed zblizajacym się wytryskiem:) i częsty i regularny seks, za drugim razem powinien troche wolniej dochodzic

Gość gość
jak dochodzi rób mu ostre kręcenie wora !!! :D

Gość gość
ciagnij go za jaja z calej sily

Gość gość
może to kwestia tego, ze mąż jest obrzezany?

Gość gość
no wlasnie jakby był obrzezany to by miał mniejszą czułość żołędzia i wtedy byłoby wlasnie gorzej mu dojsc, więc masakra :D

Gość gość
nie żołędzia tylko żołędzi kretynko!

Gość gość
a kasztany czuje?

Gość gość
Wal sie zoledziu:-)

Gość gość
Dobrze c***iszą, kręć mu worem tuż przed

Gość gość
to nie możliwe , że kiedyś mógł pół godziny a teraz kilka sekund .. Musiało się coś ważnego wydażyć. Czlonek nie staje się wrażliwszy , z wiekiem traci wrażliwość. Być może uprawiacie seks w sposób nietypowy , inny niż dawniej , Spróbuj to robić w ten sposób jak kilka lat temu ..

Gość gość
to nie możliwe , że kiedyś mógł pół godziny a teraz kilka sekund .. Musiało się coś ważnego wydarzyć. Czlonek nie staje się wrażliwszy , z wiekiem traci wrażliwość. Być może uprawiacie seks w sposób nietypowy , inny niż dawniej , Spróbuj to robić w ten sposób jak kilka lat temu

Gość gość
Może miał przeszczep penisa

Gość gość
taaaak cos mi sie klaruje, laptop mu sie popsuł i od 2 tygodni jest w serwisie

Gość gość
To, że kiedyś mógł pół godziny nie o oznacza, że tak będzie do końca życia.

Gość amedina
Autorko a czy słyszałaś może o Orgasm Control ? Opinie w sieci możesz przeczytać różne ale mojemu męzowi pomógł... Powiem Ci,że ja również miałam bardzo duże problemy z tym aby go przekonać do tego ale na szczęście się dało. Brał tabletki, potem wspomagał się sprayem. Co do ćwiczeń to jest różnie... Niby przerywany stosunek jest skuteczny ale akurat u mojego męża średnio się to sprawdzało. Takie przedłużanie nic nie daje, tyle,że w czasie kiedy on nie uprawia seksu to może bardizej pobudzać Ciebie.

Gość gość
Tutaj autorka. Zamowilismy z mezem tabletki Orgasm Control ( oczywiście na początku mąż miał opory ale to i tak okazało się dla niego lepsze niż pójście do seksulologa). Tabletki przyszły dwa dni temu. Napiszę jak działąją. Mam nadzieję,że coś pomogą.

Gość gość
Moze ma brata blizniaka i teraz brat cie dyma:-)

Gość gość
nie nie ma brata :D A poza tym daj sobie spokój, jesteśmy razem już prawie 20 lat od 15 roku życia to chyba bym go poznała. Jestem z nim dłużej niż żyję bez niego. Tabletki na szczęscie okazały się skuteczne. Mąż bierze , o ile na początku nie był przekonany to teraz widzimy,że czasami warto jest się wspomóc .

Gość jagodka2758
Mojemu chłopakowi pomagają takie chusteczki http://utn.pl/PdJQn Należy wetrzeć na około 15 min przed sxtosunkiem w pxenisa - najczęściej ja to robię :) Mają taki przyjemny zapach i substancję delikatnie znieczulającą receptory. Sxtosunek wydłużył się z 2-3 min do 20-30 min :) Poprawa jest więc diametralna.

Gość begga
My obecnie używamy prezerwatyw Durex Peforma.Faktycznie jest o wiele lepiej niż bez nich bo jednak maż o wiele dłużej może jednak wiadomo,że nie jest tak fajnie jak bez nich. Co do tych chusteczek to masz może porównanie z tymi prezerwatywami? Co jest lepsze?

Gość moror
Ja obecnie używam tych chusteczek OC Wipes. No w zasadzie bez porównania do prezerwatych. Wiadomo,że bez gumy jest znacznie lepiej oraz przyjemniej. Żona bierze obecnie pigułki antykoncepcyjne tak więc z jakiego powodu mamy sie niby ograniczać i robić to w prezerwatywie? Bez przesady. Chusteczki dają Ci takie same odczucia, po prostu lepiej się kontrolujesz.