Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy któreś dziecko ma czarny kombinezon?

Polecane posty

Gość gość

czy któreś z dzieci waszych ma czarny kombinezon zimowy?

Gość gość
a co chcesz odkupic? :classic_cool:

Gość gość
czarny ?? nawet takiego nigdzie nie widziałam, raczej ciezko bedzie taki znalesc

Gość gość
Dzieci potrzebują kolorów! Intensywnych, różnorodnych. Żeby przysadka dobrze funkcjonowała, czy tam inny element w mózgu, nie pamiętam już. Ale na pewno kolorów potrzebują. ;)

Gość gość
Noz k***a! I co jeszcze? Czyzbyc byla moja tesciowa? Ta tez mi p******i, ze czarnych ciuchow sie nie kupuje. Jaki ciemnogrod.

Gość gość
Bo dziecko akurat najwięcej patrzy na swoje ciuchy :D kolorami to się może otaczać cały dzień a rzeczy które nosi nie muszą akurat być w jaskrawych kolorach

Gość gość
tak moja córka ma czarny. Rok temu miała seledynowy czyli jasny i nigdy więcej. Jeden 20 minutowy spacer i cale nogawki uwalone i w zasadzie trzeba było go codziennie prac. Masakra.

Gość gość
mój syn ma czarną kurtkę i ciemnogranatowe spodnie i ogólnie panuje oburzenie. Dziadkowie i prababcia nie mogą się z tym pogodzić.

Gość gość
Mój miał, czarny z odblaskowymi elementami na dole rękawów i nogawek, kupowałam używany i nawet nie kojarzę jakiej firmy. Zaschnięte błoto widać i to bardzo, ale akurat miałam z tak gładkiego materiału że łatwo schodziło wilgotną chusteczką. Jakby materiał był bardziej matowy, pewnie byłby większy problem. Generalnie pod względem widoczności zabrudzeń najlepiej sprawdził się szaro-bury w krateczkę.

Gość gość
Ludzie zawsze wiedza lepiej: czarny dla dziecka? Przeciez nie wypada-ogolnie panuje taki ciemnogrod i zasciankowosc pod tym wzgledem. Jak ja kupilam czarny wozek w delikatne biale kropki to tez bylo zdziwienie a to byl najlepszy nasz wozek pod wzgledem materialu i koloru. Albo hit...w taki mroz dziecko na dwor ciagna-to jest najlepszy tekst mc jak dla mnie.

Gość gość
moja corka ma granatowy kombinezon(ma 5miesiecy)

Gość gość
Prowadzę blog o byciu żoną i matką. Zapraszam www.MartynaG.pl

Gość gość
Mój syn miał czarna kurtkę i juz więcej nie popełnię tego błędu. Nie chodzi mi o przesady, ale syn nie wyglądał dobrze. Mimo ciemnej cery wygladał na bladego i zmęczonego, szczególnie, że upodobał sobie do tego szarą czapkę.

Gość do MartynaG
Nie spamuj ciągle tym blogiem, gazetkę Lidla i Biedronki każdy może sobie otworzyć we własnym zakresie.

Gość gość
Mój ma ciemno brązowy. Kolor nie ma znaczenia. Prowadzę blog: www.MartynaG.pl o ciąży, o wyprawce, o porodzie, o wychowaniu małego człowieczka. Matka żona i pani domu. zapraszam

Gość gość
W*****iaj z tym blogiem bo ci go tak zaspamuje, ze sie posrasz. Nie mozna juz wytrzymac!!!! 😡