Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość masza m

mąż stwierdził że jestem nieobliczalna, bo zadzwoniłam do jego przyjaciółki

Polecane posty

Gość gość
Matole,do kogo to piszesz? Czy do ciebie coś dotrze?

Gość gość
Żoneczki do garów uciekajcie spasione wieprzowiny a nie pomyje wylewać na forum! Ino raz! Migiem! A pozniej do wyra i nadstawić kuciapy mężowi i trza kolejnego cielaka spłodzić i nie zapomnijcie głupie pipy tematu dla staraczek założyć! Tylko pipy chociaż umyjcie z sera przed pójściem spać lochy zaplute!

Gość gość
Co za wulgarna, prymitywna prostaczka. Nie dziwie sie ze facet pisze do innej.

Gość gość
do pięt mi nie dorastasz

Gość gość
Do tej oburzonej co to twierdzi ze jej Ślubny nie jest dziw/karzem: Ale byś sie zdziwiła gdyby jednak ten twoj święty małżonek ochedozyl jakas różowo usta slodziutka sikoreczke. Bo to twojej złości sadzac i po prostackim języku to czuć ze ci z mordy kwaśnym oddechem wali i pewnie wąsa masz i klaki na podbródku i kurzaje i purchawy na mordzie. Frustracja cie ogarnia i boisz sie zdrady bos pewnie brzydsza niz pies pekińczyk skrzyżowany z capem i płaskomordzie masz wiec nie tolerujesz zdrady bo sie boisz ze ten twoj Zbysiu Krzysiu wypupczy kiedyś jakas milsza i ładniejsza od ciebie;-)

Gość gość
A ta znów swoje....jedna o rybce a druga o pipce

Gość gość
Ooooo yeah! Mada faka jak cholera! Ale sie nietoperzyce za łby chwyciły no no! Niczym rozezlone krokodyle w australijskiej puszczy co to walczą o terytorium hehehehe. Zaraz będzieta pianę z pysków toczyć a z doop wam bobki powypadaja bo nie zwieracze nie wytrzymają napięcia. No pisac mi tu moje damy! Właśnie sobie znalazłam rozrywkę czytając wasze wsiurskie pienia hyhyhyy

Gość gość
ze ci z mordy kwaśnym oddechem wali i pewnie wąsa masz i klaki na podbródku i kurzaje i purchawy na mordzie. Frustracja cie ogarnia i boisz sie zdrady bos pewnie brzydsza niz pies pekińczyk skrzyżowany z capem i płaskomordzie masz wiec nie tolerujesz zdrady " okazalaś się większym ścierwem niż myślałam, jeszcze raz ci wywłoko powiem,do pięt mi nie dorastasz

Gość gość
Idę sie tera odejszczac i jak wrócę maja byc wpisy! No idę do klopa bo mnie przycislo z deczka. Do tej żoneczki o kwaśnym oddechu: na smród z japy jest sposob - żuj kawałek wędzonej słoniny z kiszonka i przejdzie jak ręka odjąl. Tak pisali ostatnio na kafe i trza dać temu wiarę. No to idę siku zrobic

Gość gość
na taką przypadłość najlepszy jest miły przyjaciel :-) bez żadnych wyrzutów sumienia ,tylko do smsków i buziaczków :-)

Gość gość
Ej ty żonko co to ma wysokie pięty do których ktoś tam jej nie dorasta - a masz zarośnięte giry jak hobbit? A bobra masz ropuszego? Na ciśnienia polecam porządnego pruka z doopy i od razu puls bije spokojniej. No chyba zes sie juz osrala po same pachy to i tym lepiej, co z kichy stolcowej to i z serca ;-)

Gość gość
"""" gość dziś Czy ta przyjaciolka jest od Ciebie ladniejsza? Jesli nie to nie widze problemu """"" Kolejny debil/ka co sądzi że wartośc kobiety zależy tylko od jej wyglądu.

Gość gość
co zrobilas? zadzwonilas do kochanki jego? eee to nic takiego, jakby na mnie trafil to niunia juz by poczula konsekwencje wp*****lania sie na trzeciego i on tez... :)

Gość gość
Ej no gdzie jest ta dziolcha rozwścieczona od pięt ? Auuuu (rozczarowanie) juz se poszła w choy? A tak chciałam pokonwersowac, poczytać chciałam i powymieniac sie poglądami, pofilozofowac i podumac nad życiem., ach

Gość masza m
a ja nadal jestem z tym wszystkim sama, usłyszałam od męża że przyjaciółka to jedno a żona drugie,i w tym nie ma nic co by mnie mogło denerwować.przestałam się odzywać,bo szkoda mi słów.,,