Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

happy00

17 tydzień ciąży

Polecane posty

Witam, jestem w 17miesiącu PIERWSZEJ ciąży, założyłam wątek aby mieć możliwość wymieniać się doświadczeniami, problemami, pytaniami dotyczącymi ciąży :). Jakie macie odczucia w 17 tc ?:) Czujecie już pierwsze ruchy dziecka ?

Gość gość
Ja się staram dopiero o dzidziusia ale przed chwilą gadałam z koleżanką która jest w 18 tyg i powiedziała że wczoraj 3razy kopnęło już :)

To życzę powodzenia ! :)) Ja starałam się 4 miesiące i się udało :) i jestem bardzo szczęśliwa, a jak już się rusza w brzuszku to już wgl piękne uczucie :)

Gość gość
Ja już prawie rok a teraz z lekami już ponieważ nie mam owulacji ale oby szybko poszło :) Mówiła że takie smyranie do tego czuje :D

Gość gość
Jestem w 18tc, to moja druga ciąża. Ruchy czuję od konca 16 tygodnia. Najwiecej jak położę sie na wznak ale bywa, że jak siedzę to też czasem kopnie.

Gość gość
ja jestem w 16 tyg i nie wiem czy cos czuje czy nie tzn ruchy

Gość gość
A ja dokładnie rok temu dowiedziałam sie ze mije dziecko nie zyje:( bylam w 7 tyg. Minął rok a ja nadal nie zaszlam. W tamtą ciaze starałam sie zajść 5 lat. Tyle mam do powiedzenia

Gość gość
Ja poczulam w 17 takie laskotanie bulgotanie przelewanie sie a to moja 1 cuaza teraz jestem 22 tc a dzidzia. Kopie jak najeta

Gość gość
Wezcie przestancie pisac o tych poronieniach w luznych tematach o przebiegu ciazy!! Wszedzie sie wtraci jakas po przejsciach i miedzy komemtarzami o *****ch dziecka pisze,ze jej dziecko nie zyje itp. Przestancie straszyc! Ja tez to przezylam,ale nie odwazylabym sie rozmawiac o poronieniu z ciezarna. Po co stresowac i denerwowac. Spadajcie na tematy dotyczace poronienia... Ludzie maja dziwna przyjemnosc w tym,zeby psuc szczescie i spokoj innych.