Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kretynka_o0dnds

jestem w ciąży

Polecane posty

Gość kretynka_o0dnds

Jestem załamana i nie wiem co robić!! Mam 22 lata i spotykałam się z moim 36 letnim wykładowcą! Wiedziałam, że on ma żone i dziecko, a mnie traktuje tylko jak młode ciało i cudowny seks. Seks był cudowny, spotykaliśmy się od pół roku, a dzisiaj zrobiłam test, bo coś było nie tak i jestem w ciązy!!! Będziemy mieli dziecko? Ja nie mam pojęcia jak mam mu to powiedzieć, najchętniej wyjechałabym gdzieś, ukryła się, i nikomu nie pokazala na oczy. Nie wiem jak zareagują moi rodzice na takie rewelacje. Zwariuje!

Gość gość
uhuhu to powiem że nagrabiłas sobie nie ma co

Gość gość
Powiedz mu jak najszybciej niech daje kase na aborcje..

Gość gość
Trzeba byc niepoważnym żeby wchodzić swiadomie w takie układy

Gość gość
Niepowaznym?Raczej niezrownowazonym ,ale co zrobisz swiat jest pelen takich nieodpowiedzialnych przypadkow ..

Gość zona1988
Dla mnie jesteś z tej najgorszej grupy kobiet. Nie będę używać wulgaryzmów chociaż ci się należy. Liczysz na współczucie? Za grosz go nie mam dla lafirynd które świadomie rozbijają małżeństwa. Szkoda tylko tego dziecka.

Gość gość
nie wierze w to.prowokacja.

Gość gość
ale cie tu pocieszają 682436826265 to muj nómer gg napisz pogadamy o tym

Gość gość
Czy nie wiedziałas ze będą z tego takie konsekwencje? Teraz nie masz innego wyjścia jak pogadać z nim i powiedzieć o wszystkim. Tylko nie miej też pretensji jak nie będzie chciał zostawić dla Ciebie żony. Tak naprawdę to głównie twoja wina

Gość gość
jej wina a on jest ofiara , co za debile

Gość gość
gość 18:29, no a co jego wina, ona jest naiwna i głupia, jak dała sie wykorzystać staremu wydze. Dla mnie to jest jasne on chciał podupczyć, a ona bez problemu rozłożyła nogi,a teraz płacze, bo co, bo żona, bo bedzie dziecko? prosze was ludzie, dopiero teraz sie przebudziła z tego pieknego snu?

Jestes zwyklym worem na sperme. Facet zalal forme i pojdzie w p*****ec a ty zostaniesz sama z nieslubnym dzieckiem. Sama uzalasz sie nad swoim losem ale nad losem jego zony i dzieci nie myslalas. Zycze ci jak najgorzej bo jestes mniej wartosciowa niz gowno, ow gowno przynajmmiej nawozi a ty jestes zerem idiotko

Gość gość
18,41 lecz sie na leb kretynko

Gość gość
Dokładnie, ją też trzeba wesprzeć, on sobie poużywał, a ona teraz została z problemem. Wykorzystał młodą, naiwną dziewczynę, niech tez za to zapłaci. Też nie jest fair, nie jest wierny swojej żonie, nie nawidze takich typów

Gość gość
do psychiatry sie zapisz poj***e

Gość gość
stara panienka pluje jadem , chlopa nie widziala

Gość gość
Faktycznie kretynka z ciebie, ale masz co chciałaś, każda dojrzała osoba wie, że seks może się zakończyć ciążą, nawet ten w zabezpieczeniu.

Gość gość
Winna jest tylko autorka, doskonale wiedziała do czego służy temu facetowi, że on ma żonę i dziecko, a jednak nie powstrzymało ją to od ciupciania się z wykładowcą, którego na 99% sama zaciągnęła do wyrka, aby łatwiej było jej na studiach. To ona powinna zadbać o to aby nie zajść w ciążę.

Gość gość
No oczywiscie ,ze stary pryk jest tez winny dlatego jedynym sensownym wyjsciem jest aborcja

Gość gość
Siedzimy i mamy z ciebie brecht autorko , ze smiechu mnie i kumpla brzuch boli. :D

Gość pipisdjksdksmssssjjskaajzmzn
Zwykla szmata z ciebie. Sama napisalas ze to byl seks a nie akt milosci wiec nawet nie bylas w nim zakochana, dlatego nie zal mi cb a marina dobrze gada

Gość gość
Kolejna idiotka co zaciążyła przez swoją głupotę i nieodpowiedzialność, masz już przej******* żaden normalny, szanujący się facet nie chce panny z dzieckiem do związku, więc przez resztę życia, będziesz koleżanką do bzykania :P

Gość gość
19,46 jak masz 20 lat dziewico i gowno wiesz to sie nie udzielaj i autorki nie wyzywaj , ty jestes zalosna chamico

Gość kretynka_o0dnds
Sama uważam że jestem żałosną kretynką. To nie był tylko seks, on zauroczył mnie całym sobą, zresztą nie tylko mnie, a to ja go zdobyłam i byłam z tego dumna, teraz mysle ze to byla najgorsza rzecz jaką zrobiłam w swoim życiu... rozbijam czyjąś rodzinę, sama nie założe pewnie normalnej, będę samotną matką z dzieckiem, bo aborcja nie wchodzi w gre! Tylko nie wiem jak ja mam to rozwiązać, jak ja mu powiem to sie wścieknie, juz nie wspominajac o rodzicach, chciałabym zeby to byl okropny sen..