Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załaaamka

Czy są jakiekolwiek szanse by ustalić ojcostwo we wczesnym okresie ciąży?

Polecane posty

Gość załaaamka

Ten wpis jest troche jak chwytanie sie brzytwy przez tonącego, ale już sama nie wiem co robić, więc próboje. Otóż byłam na wakacjach z przyjaciółką. Nie wchodząc w szczegóły - odwaliło mi i przespałam sie z arabem, była w tym ciekawość, chęć sprawdzenia, doznania czegoś nowego, choć tak naprawde nie byłam chyba swiadoma tego na co sie decyduje. Problem w tym, że zdradziłam mojego faceta, z którym jestem kilka ładnych lat, nie miałam wcześniej bogatych doswiadczeń, chciałam zrealizować fantazje, przełamac monotonnie z myślą, że skoro zagranicą, wiec sie na pewno nie dowie. Okazało sie jednak, że jestem w ciązy i pomimo, że podczas tej przygody uzyłam zabezpieczeń, to dreczy mnie ta myśl ( bo z moim facetem też uzywałam, a jednak...) czy da sie to jakoś , chociazby przypuszczalnie zweryfikować kto może być ojcem? chciałabym to wszystko zachować dla siebie, wyrzucic z pamięci, ale jak miałabym wytłumaczyć facetowi, który jest typowo słowianskim blondynem i ja z resztą też, ze nasze dziecko ma ciemne włosy, oczy i sniadą skóre gdyby odziedziczyło geny po przygodnym ojcu?

Gość gość
W wakacje zaszalalas a w ciąży jesteś dopiero w styczniu?? To chyba logiczne ze dziecko jest twojego faceta.

Gość gość
jak długa byłą przerwa pomiędzy facetami?niech lekarz co wg usg poda przybliżoną datę zapłodnienia.

Gość załaaamka
Nie w wakacje w rozumieniu czerwiec-sierpien, a po prostu urlop czyli dla mnie wakacje. Był to listopad. Przerwa to tylko 4 dni. i Nawet te lekarskie szacowane terminy poczecia nie są dla mnie zapewnieniem spokoju, bo we wszytkim doszukuje sie czynników które mogły wpłynąc na mój organizm i tym samym wpłynać na zapłodnienie. Jak lot samolotem, inny klimat, lokalne jedzenie. Moze to durnie brzmi, ale po prostu nie moge w tak istotnym przypadku mieć wątpliwości. Przecież nie zataje tego i nie powiem za kilka miesiecy "sorry".

Gość gość
Możesz zrobić amniopunkcje ale to bardzo ryzykowne :(

Gość gość
k****a z ciebie

Gość gość
A co da amniopunkcja?

Gość gość
jak się można puścić z ciapatym?

Gość gość
co za baby, aby tylko nożyska rozłożyć bez względu komu