Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

40 lat i kollejny bobas

Polecane posty

Gość gość

mam kilkumiesiecznego bobasa i 40 lat czy zdecydowac sie na kolejne w tym roku? prosze o rady

Gość gość
to my mamy wiedziec :/?? posluchasz mnie??

Gość gość
zapytaj wrozbity macieja

Gość gość
chodzi o wiek bo ja bym chyba chciala jeszcze jedno tylko nie wiem jak to bedzie za 10 lat jak 50 stuknie a dzieci beda male

Gość gość
gdybym miala 10 lat mniej to bym sie zdecydowala a w tym wieku sama nie wiem mam obawy

Gość gość
Mam 38 lat urodzilam rok temu, powiem ci, ze juz sily i cierpliwosc nie ta... Dziecko wymaga energii, skad ja brac?...

Gość gość
wiem wiem, u mnie puki co sily i zdrowie sa, a dzidzius jest grzeczny, malo placze, nocki przesypia i nie choruje, wiem ze to ostatni dzwonek jednak am wiele obaw w tym wieku,

Gość gość
no wlaśnie teraz albo nigdy ale to ty sama musisz wiedziec

Gość gość
gdybym tylko miala pewnosc ze wszystko bedzie ok, i zdaze odchowac i dziecko bedzie zdrowe to chyba bym sie zdecydowala bo jako kobieta chce jeszcze jednak te obawy.............

Gość gość
Też mam małego bobasa i twoje lata ,ale u mnie to była niespodzianka a mam już dwoje nastolatków .Ja bym się osobiście nie zdecydowała w tym wieku na dziecko świadomie ,ale może jak masz jedynaka i marzysz o drugim to mogę cię zrozumieć .Ja mam złe doświadczenie bo moi rodzice odeszli w wieku 46 i 50 tata kiedy miałam siedem lat mama gdy miałam 18 więc ja byłam przerażona ciążą i pytaniami czy dam radę i zdążę odchować maleństwo

Gość gość
juz nie róbcie z siebie takich staruszek! a postaw sobie takie pytanie: wolałabyś aby matka urodziła cię w późnym wieku czy wolałabyś sie nei urodzić? bedziesz miała 65 lat jak twoje dziekco dorośnie i co? to wg ciebie starość? moja mama jest w tym wieku i ma super kondycję, jeszcze pracuje zawodowo.

Gość gość
ja mam 38 lat i czuje że mogłabym góry przenosić, czuje sie jakbym miała wciąż 20 lat.

Gość gość
Mam 44 lata kilka dni temu urodziłam syna a w domu mam 7 latka i 20 latka . Uważam że mam teraz więcej cierpliwości i siły niż 20 lat temu

Gość gość
Ja pierwsze urodziłam mając 38 , w kwietniu urodzę drugie bejbi i będę miała 40 lat . Chciałabym jeszcze trzecie , no zobaczymy :) Powodzenia :)

Gość gość
Jesli uwazasz, ze masz na to sily i ochote to zrob sobie kolejnego bobasa. Ja mam 33 lata, 2.5 letnie dziecko i juz na wiecej nie mam ochoty. Mala przesypiala noce jako niemowle i byla dosc grzeczna, za to teraz pokazuje rozki, kilka razy dziennie sa krzyki i placze z byle powodu, juz z mezem rece nam opadaja. Moj maz skonczy w tym roku 40 lat, kiedys chcial dwoje, teraz o nastepnym nawet slyszec nie chce.

Gość gość
bardzo mnie zachecilyscie szczegolnie ta mama 44 lat, dla mnie ten rok to chyba ostatni dzwonek, w sume powiem szczerze ze za bardzo sie nie zabezpieczamy i co co jakis czas mysle ze moze sie udalo ............... taka planowana wpadka bo wiadomo gdyby sie przytrafilo to juz bedzie pomimo to jakies obawy sa

Gość gość
ludzie odebralo wam rozum!!!!!!!!!! ja mam 35 i nie ulozylo sie fakt ale nawet gdyby uwazam ze to pozno.....i bedac w ieku 40 i ciaza??dla mnie kosmos

Gość gość
to co masz3 5 lat i jakbys spotkala odpowiedniego faceta to juz nie chcesz dzieci?

Gość gość
mie chce urodzic bo to za pozno serio/wam sie wydaje ze super mlode jestescie ale sory siebie sie nie widzi/babcie juz dla mnie po 40 nie mamy..sory i co do emerytury bawic sie w szkole??kolki, srorki jazdy nastolatka??ludzie wasze rowniesniczki juz beda szykowac sie na emeryture a wy w smierdacych pieluchach???odobilo chyba wam serio

Gość gość
35 lat za pozno wez sie puknij kobieto, bedziesz cale zycie potem zalowac, a na stare lata kto ci pomoze dojsc do kibla?i kto ci zupke podgrzeje, akurat mam 2 babcie i widze jaka byla by tragedia bez dzieci

Gość gość
Ja tez uważam ze to za późno Mam 39 lat i 11 letniego syna, który robi się samodzielny A ja na nowo odkrywam stare pasje, mam nowych przyjaciół, pracuje.. Moje leżaki rówieśniczym rodzą kolejne dzieci i wmawiają mi ze tak dobrze wyglądają i maja dużo siły Ale prawda jest inna i aż mi ich żal.. Ale cóż, każdy ma swój wybór i swój rozum

Gość gość
ja to bym chyba odczuła to jako karę w tym wieku dziecko brrrrr , mam 32 i już więcej nigdy ciąży nieeeeee

Gość gość
Twoje życie,ale dla mnie to masochizm

Gość gość
no i mam tak samo jak gosc z 10.52

Gość gość
a dla tego bobasa co masz to będziesz młoda sarenką w wieku 50? Co za głupie pytanie, mam 2 dzieci ,1 urodziłam majac 42 lata, drugie 44 i latam za nimi jak szalona, tylko ja do stetryczałych nigdy nie należałam.Jezimy na nartach, byli ostatnio z nami znajomi w wieku około 30, co za leniwe stowrzenia, z naszymi dziećmi zawsze zostaje moja Mama, zabieramy jaa na wyjazdy, bo lubi się opiekować a my na cały dzień na stok , a oni bez dzietni, wymiękali około 13.Tak samo z kajakami czy maratonami, bo my biegamy. Mają ponad 10 lat mniej w brzuchy jak u opasów, a fee.Jak jestem staruszką nie nie rób sobie 2 dziecka, szkoda malucha przy takiej slegmie, jak żyjesz aktywnie to czemu nie, sama musisz to wiedzieć.

Gość gość
"mie chce urodzic bo to za pozno serio" Masz rqację a takim mózgiem się nei zormnażaj, za dużó tołmanów już w tym kraju, lepiej zajmij się szydełkowaniem i chodzeniem na roraty, żadna stratas jak taka kobieta dziecka nie urodzi, mniej kołtuństwa= lepsze życie dla nas.

Gość gość
11.24 buahahahhahahah super podsumowanie, bardzo trafne.

Gość gość
jasna babask iw wieku 44 cczy 40 to juz menopauza a nie czas na rozrod. wam sie wydaje ze nie pozno ale 50letnia mama??? 10 czy 7 lataka?? soey moj syna ma babcierw tym wieku

Gość gość
"moj syna ma babcierw tym wieku" Coż patologia mnoży się jak szczury, byle w gaciach pociekło i już brzuch. Nei masz się czym chwalić, lepiej to przemilcz .

Gość gość
czas na rozród, a ja się kręcę jakie określienie, jak z chlewu dla trzody, gratujulę środowiska wychowawczeggo, walisz gnojem na kilometr.