Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Gorset na wyszczuplenie talii. Kiedy efekty?

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Cze艣膰. Rok temu urodzi艂am, nie mam 偶adnych rozst臋p贸w na brzuchu, ale mam taki mi臋kki flaczek. Rozwa偶am zakup gorsetu, 偶eby zlikwidowa膰 ten nadmiar sk贸ry. Czy macie do艣wiadczenie z gorsetem. Jaki by艣cie poleca艂y i kiedy mog臋 spodziewa膰 si臋 efekt贸w?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
je艣li w ci膮gu roku sk贸ra si臋 nie obkurczy艂a to nie licz na to 偶e gorset co艣 zmieni na obkurczenie sk贸ry tylko zabiegi laserem: focus albo thermage, ale to drogie ewentualnie skalpel

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 A mia艂a艣 do czynienia z gorsetem osobi艣cie, albo przez blisk膮 osob臋? Hmm... jak patrz臋 na te kobiety, kt贸re stosowa艂y gorset, to maj膮 du偶o w臋偶sz膮 tali臋 bez wisz膮cej wok贸艂 sk贸ry. To chyba o czym艣 艣wiadczy. Inna sprawa, 偶e u mnie sk贸ra nie wisi, tylko brzuszek mam, wi臋c mo偶e jak go zmniejsz臋 to i sk贸ra si臋 zmniejszy. Nie zale偶y mi na natychmiastowym efekcie, ale chc臋 co艣 z tym zrobi膰 wreszcie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
pas to powinno si臋 nosi膰 zaraz po porodzie, to raz a dwa noszenie gorsetu rozleniwia mi臋艣nie a sk贸ry nie obkurczy czy noszenie obcis艂ych d偶ins贸w sprawia 偶e znika cellulit lb zad robi si臋 mniejszy ? nie, sprawia jedynie 偶e g贸r膮 wylewaj膮 si臋 boczki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 Nie za艂o偶y艂am po porodzie, nie wiedzia艂am wtedy o tym. Czasu ju偶 nie cofn臋. Czy mia艂a艣 do czynienia z gorsetem osobi艣cie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
masz pop臋kane lub rozci膮gni臋te w艂贸kna kolagenu, dlatego rozci膮gni臋ta sk贸ra, na to gorset nie pomo偶e tak jak pisa艂am poczytaj o thermage, focusie lub roll cit, to jedyne zabiegi kt贸re mog膮 co艣 z tym zrobi膰 bo one oddzia艂uj膮 na w艂贸kna kolagenowe nie wierz w super balsamy i kremy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dzi臋ki za wyt艂umaczenie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Przejrza艂am par臋 stron dot. thermage i musz臋 co艣 doda膰. Sk贸ra na moim brzuchu jest w dok艂adnie takiej samej kondycji jak w innych miejscach mojego cia艂a. Tak samo napi臋ta, nawil偶ona itp. Tyle, 偶e mam wystaj膮cy, mi臋kki brzuch. Naprawd臋 gorset nie pomo偶e?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Je艣li chcesz kupi膰 na pr贸b臋 to wybierz jaki艣 tani. Na allinside.pl na pewno jaki艣 znajdziesz za grosze ;) Sama sprawdzisz jakie dla Ciebie przyniesie efekty, bo wydaje mi si臋, 偶e to indywidualna sprawa ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mo偶e rozesz艂y ci si臋 mi臋艣nie brzucha ? na to jedynie operacja

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kitka_z
Ja bym nie pr贸bowa艂a takich rzeczy :P U mnie na wyszczuplenie talii dobrze sprawdzi艂y si臋 zabiegi redukcji tkanki t艂uszczowej Redustim. Robi艂am je w Vici Clinic w Krakowie, dosta艂am du偶y rabat na zakup ca艂ej serii, kt贸ra sk艂ada si臋 z dwunastu zabieg贸w. Efekty s膮 super.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰 0009

Nie wybieraj taniego gorsetu bo to bez sensu. Najlepiej od razu zainwestoeac w lepszy. Ja jestem ju偶 troch臋 po porodize. Kupilam gorset ze strony gorsety.pl i po kilku tygodniach by艂o wida膰 efekt. Takze polecam.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Justyna

Hej, a mo偶esz co艣 powiedzie膰 na temat zmniejszenia obwodu talii, by艂 taki efekt czy to bujda?

Udost臋pnij ten post